brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.204
- Πόντοι
- 2.606
μωρή ειναι αλήθεια έχεις κοιλιές ?Το γαματε μου αρεσε. προτροπη για τους αλλους να μην φας την φολα
μωρή ειναι αλήθεια έχεις κοιλιές ?Το γαματε μου αρεσε. προτροπη για τους αλλους να μην φας την φολα
Η φουστα κανει πιετεs......Το ζητημα ειναι ναναι καλοs ανθρωποs με ξυρισμενο μουνι και μασχαλεsμωρή ειναι αλήθεια έχεις κοιλιές ?
μωρή ειναι αλήθεια έχεις κοιλιές ?
τα χουμε πει η Έρη ειναι η πρώτη γκομενα που ζήτησε απο την αισθητικό της μπικινι στις μασχαλεςΗ φουστα κανει πιετεs......Το ζητημα ειναι ναναι καλοs ανθρωποs με ξυρισμενο μουνι και μασχαλεs
και έλεγα να σου στείλω πι εμ με απόκρυψη και να σου τάξω τσικουλαταΚαλά τα ίδια θα λεμε;
και έλεγα να σου στείλω πι εμ με απόκρυψη και να σου τάξω τσικουλατα
ακομα και το τσοπανοσκυλο ειναι αρκετα ψηλος πηχης για τα κυβικα σου...με δυσφημούν για να μην μου κάτσει ουτε αρσενικό τσοπανόσκυλο (που λεει και ο λακης)
Βγαλε μια λιστα εστω και σε γουορντ η εξελ ολα τα ονοματα αυτων που σου την πεφτουνε.....Ξεμπροστιασε τουs δεκσουs που ξερογλειφονται αριστερα μουνιασυνηθες. Το χει κάνει το μισο σαιτ. Μολις λεω οτι θα τους κατσω μου τα γυριζουν. Δεν εισαι ο τυπος μου ειμαι ερωτευμενος με αλλη και παλι μενω με το ...στο χερι
εγω μόλις μου πεις το ναι θα σε για τον pathitikos που κάνει και μασαζι σε ωραίους άντρεςσυνηθες. Το χει κάνει το μισο σαιτ. Μολις λεω οτι θα τους κατσω μου τα γυριζουν. Δεν εισαι ο τυπος μου ειμαι ερωτευμενος με αλλη και παλι μενω με το ...στο χερι
νοιωθεις ανωτερος μπουμπι;
ακομα και το τσοπανοσκυλο ειναι αρκετα ψηλος πηχης για τα κυβικα σου...
Βγαλε μια λιστα εστω και σε γουορντ η εξελ ολα τα ονοματα αυτων που σου την πεφτουνε.....Ξεμπροστιασε τουs δεκσουs που ξερογλειφονται αριστερα μουνια
ε βεβαια μωρη νυχτεριδα....νοιωθεις ανωτερος μπουμπι;
αμεγαμηθηκες σημερα τυπισσα ?
ο δονητης σου δεν πιανεται μωρη καλτακα...
Κανε την αποκαλυψη.......Οπωs η Λακαρντ εβγαλε λιστα , βγαλε κι εσυ την λιστα Erinal
Τωρα που το λες καποιος απο αυτα τα νικ που μου μιλανε προστυχα με ενα δυο ποστ πρεπει να ειναι ο λακης
αφου θα χεστεί κ δε θα έρθειΠροβλέπω πάντως ροζυ να κλείνει ραντεβού θανάτου σε λακη Παρασκευή στην λαϊκή αγορά της νέας ιωνιας και να εμφανίζεται με ρολευ ,φιλέ στα μαλλιά τον μπλαστη στα χέρια και ενα ζευγάρι βυζα να ασφυκτιά μεσα στην νυχτικια την εμπριμέ :S
Αρα προβλεπεται.....αυταρχικοΠροβλέπω πάντως ροζυ να κλείνει ραντεβού θανάτου σε λακη Παρασκευή στην λαϊκή αγορά της νέας ιωνιας και να εμφανίζεται με ρολευ ,φιλέ στα μαλλιά τον μπλαστη στα χέρια και ενα ζευγάρι βυζα να ασφυκτιά μεσα στην νυχτικια την εμπριμέ :S
ειναι η φωτο που βλεπεις στο αβαταρ!!!!ροζυ είχες βάλει φωτο την μουτσουνα σου εχθές? γιατί αυτα τα σχόλια απο το κοινό ?