aktinologos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Βάλτει να δει κι ο Memosλες να χω θεμα να την ξαναβαλω? εγω δε φοβαμαι τον ισκιο μου, δεν ειμαι κομπλεξαρας κ δε με νοιαζει η αποψη σου κ ουτε τη ζητησα!!!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Βάλτει να δει κι ο Memosλες να χω θεμα να την ξαναβαλω? εγω δε φοβαμαι τον ισκιο μου, δεν ειμαι κομπλεξαρας κ δε με νοιαζει η αποψη σου κ ουτε τη ζητησα!!!
Α προλαβαν καποιοι και την αποθηκευσαν? Α καλα...
Αυτη απο την παραλια βαλε![]()
που ζεις ρεΑ προλαβαν καποιοι και την αποθηκευσαν? Α καλα...
Α προλαβαν καποιοι και την αποθηκευσαν? Α καλα...Νανε καλα ο φιλος που με βοηθησε να δω την Χοντρη !!!
Ρε συ Αλεξ την διορισε σε κανεναν οργανισμο το κομμα που ψηφιζεις και εγινε ετσι ?![]()
![]()
![]()
Αυτη απο την παραλια βαλε![]()
Αυτη απο την παραλια βαλεδιαλεξε
Φαντασου καημο που εχουν καποιοι να βαρανε μαλακια με ενα αβαταρ.
Παλι καλα που σου γλυτωσε η σεξουλα και την προλαβε αλλοςΦαντασου καημο που εχουν καποιοι να βαρανε μαλακια με ενα αβαταρ.
με τις φωτο του λιλα να δεις τι πιρφορισμα πεφτει ;) αλλα που να τα φανταστεις εσυ αυτα, δεξος της εκκλησιας παιδιΦαντασου καημο που εχουν καποιοι να βαρανε μαλακια με ενα αβαταρ.
Φαντασου καημο που εχουν καποιοι να βαρανε μαλακια με ενα αβαταρ.Ειναι τσακαλια ολοι εδω μεσα... δεν ειναι τυχαιοι πιστεψε με !!!!!![]()
![]()
Τι να μαθαινω ρε τύπε?
Δεν ειναι προφανες οτι την εχω δει την κοπελα????????
Καμια σχεση.Ποια σεξουλα ρε, τον κλωνο του τσοπανη?
με τις φωτο του λιλα να δεις τι πιρφορισμα πεφτει ;) αλλα που να τα φανταστεις εσυ αυτα, δεξος της εκκλησιας παιδι![]()
Δεν με πιστευεις δηλαδη?
Τι να μαθαινω ρε τύπε?Για να μαθαίνεις μικρέ ....
![]()
Η Δεξιά, στην συγκεκριμένη φωτό , έχει κιλά,
αλλά είναι πολύ λεπτότερη από τη φωτό στην οποία αναφερόμαστε.
Ποια σεξουλα ρε, τον κλωνο του τσοπανη?Παλι καλα που σου γλυτωσε η σεξουλα και την προλαβε αλλος![]()
Αυτα ειναι κρυφα.Τα ΄χει ακόμα με τον heelover ?
Ειδικά αυτή με τα κούτσουρα και τον μερεντιασμένο κώνο πρέπει να ήταν η χαρά για πολλά κρυφοπουστράκιαμε τις φωτο του λιλα να δεις τι πιρφορισμα πεφτει ;) αλλα που να τα φανταστεις εσυ αυτα, δεξος της εκκλησιας παιδι![]()