alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Η επικληση του Πλέζουρα ηταν εξοχως πειστικηγιατί γελάς φίλε τα νινέιμς δεν έχουν φήμη που μάλιστα σπιλώνεται? βλ. πλέζουρα![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Η επικληση του Πλέζουρα ηταν εξοχως πειστικηγιατί γελάς φίλε τα νινέιμς δεν έχουν φήμη που μάλιστα σπιλώνεται? βλ. πλέζουρα![]()
Ηθελες το σπρωξιματακι σου για να επανεμφανισθεις ε? Δούλεψε.
Ηθελες το σπρωξιματακι σου για να επανεμφανισθεις ε? Δούλεψε.Σε τι ακριβως με ξεμπρόστιασε είπαμε??
Σε τι ακριβως με ξεμπρόστιασε είπαμε??
Ηθελες το σπρωξιματακι σου για να επανεμφανισθεις ε? Δούλεψε.
τα πιμι στα εχει ακομα μπλοκαρισμενα?Ηθελες το σπρωξιματακι σου για να επανεμφανισθεις ε? Δούλεψε.
Κατσε τύπε, να μας πει για τα κέγκελ τωρατελευταια σκεφτομαι οτι θα καταδεχομουνα να σε σπασω στο γαμησι μια καθημερινη
Κατσε τύπε, να μας πει για τα κέγκελ τωρα![]()
Και η Αλι ρε τύπε?τι σούλεγα για erinal κι έτσι? ;)
Ναι γαμω το κερατο μου.τα πιμι στα εχει ακομα μπλοκαρισμενα?![]()
Πριν από λίγο απάντησα ότι νομίζουν ότι τους αξίζουν τα Α αρσενικά. Και αγνοούν ότι ο Σάκης, ο μεγαλοδικηγόρος που το επίθετό του αρχίζει από Κ, ο γόνος πλούσιας οικογένειας που το επίθετό του αρχίζει από Β και ο επαρχιώτης εκδότης που το επίθετό του αρχίζει από Κ (τώρα δεν πάει καλά και κάνει πρωινάδικα) μοντέλα παντρεύτηκαν.Και ποιος φταιει που οι γυναικες στην πλειοψηφια τους εχουν λιωσει το μουνι τους στο τριψιμο?
Μηπως εμεις?
Εγω παντως κανω ό,τι μπορω.
Ας με βοηθησετε κι εσεις λιγακι, παρατωντας για λιγο θεωριες του κώλου για μπαζα, ψηλομυτες, αγαμητες κλπ κλπ.
ουτε ο βατραχος με τη νεα του συνδεση δεν εχει τοσο γρηγορο ριφρεςΝαι γαμω το κερατο μου.
ουτε ο βατραχος με τη νεα του συνδεση δεν εχει τοσο γρηγορο ριφρες![]()
τι σε νοιαζει τυπε, αφου με σενα δεν προκειται να παει ποτεΕμενα μου την εσπασε, οτι μου ειπε ψεματα οτι δεν εχει παει με κανεναν και με πιεζε να πω αν εχω παει εγω με καμια απο εδω μεσα.
Εμενα μου την εσπασε, οτι μου ειπε ψεματα οτι δεν εχει παει με κανεναν και με πιεζε να πω αν εχω παει εγω με καμια απο εδω μεσα.μονο η ηλικια της με κωλωνει
στην κανω μπουκακε τη φημημη μου σπιλώνεις την φήμη φίλε ;)
Και εγώ διάβασα τι επίμαχο ποστ και εξήγησα τι συμβαίνει. δεν ξέθαψε κανείς τίποτα.
Κάποιος έκανε σήμερα ένα νέο ποστ σε μικρό θρεντ των 10 σελίδων που όντως ξεκίνησε το 2010.
Μου κίνησε την περιέργεια και άρχισα και εγώ να διαβάζω το θρεντ προς τα πίσω, όπου έπεσα στοο θρεντ του κελευστή.
ξεκολλάτε (όλοι) καλαμπούρι κάνουμε (κυρίως).
τι σε νοιαζει τυπε, αφου με σενα δεν προκειται να παει ποτε![]()