Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Ρε παπάρες, την ψωλή μου δεν την ανεβάζω φωτογραφία . Έλεος.
Αν με δει η γυναίκα σπίτι να βγάζω φωτό τις άδειες από τις καραμπίνες, δεν τρέχει τίποτε.

Αλλά αν με δει να βγάζω το καβλί μου, θα έχουμε μανούρες τσάμπα.
Και δεν έχει και πλάκα.

Τέτοια φωτό , όχι από μένα.
24/7 μαζί είστε;
μετά σε λένε παντοφλάκια και σκούζεις

Επισκέπτης
είναι τακ κι υποστροφή.στο ένα τον χρησιμοποιείς κόντρα στο άλλο πρίμα,δε θυμάμαι ποιο είναι ποιο...

Είσαι γατόνι αφού θυμάσαι ονομασίες!!

ή είσαι πιτσιρικάς και ασχολείσαι πολύ ....

Εγώ είχα κάνει μαθήματα το 1986 με ένα mistral
και από τότε κάνω 3-4 φορές κάθε καλοκαίρι με το γαμπρό μου,
αλλά από ορολογία, δεν θυμάμαι τίποτε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.326
Πόντοι
3.656
Γαμιούνται ασύστολα. Η ελληνίδα είναι το δεύτερο πιο πολυγαμικό ον στην Ελλάδα μετά το νωντότυπο. Νιώθω αηδία στη σκέψη ότι μερικοί τις πιρφορίζουν. Σχηματίζουν στο μυαλό τους μια αγνή εικόνα για αυτές και προσπαθούν να τις βγάλουν γκόμενες, όχι απλά για πούτσο, να τους είναι πιστοί και να περνάνε τις μέρες αγγαλιασμένοι...

Την ίδια στιγμή η ελλεηνίδα, στην καλύτερη περίπτωση, τους βλέπει σαν μία ακόμα πούτσα που θα προσθέσει στο παλμαρέ της. Κάθεται στην καφετέρια και κάνει ανασκόπηση της εβδομάδας με τις φίλες της. Το Σάββατο προέκυψε Γιάννης. Την Τετάρτη προέκυψε Χρήστος. Το βράδυ θα σου γνωρίσω το Γιώργο.

Ξεσηκωθείτε αδέλφια! Η φεμινιστική επανασταση έδωσε στις γυναίκες το πάνω χέρι και σας κατάντησε πιρφόρους αν όχι αγάμητους. Καιρός να πάρουμε την εξουσία πίσω, με όπλο τον πορνισμό και τον νωντισμό!

Έξι στις δέκα Ελληνίδες αυτοϊκανοποιούνται!
29 Σεπτεμβρίου 2011 | 10:57 μμ | Ειδήσεις, Ιατρικά Νέα
Η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και σεξουαλική, σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, και μάλιστα από αυτήν πλήττονται κυρίως οι Ελληνίδες, οι οποίες σε πολύ μεγάλα ποσοστά είναι ελεύθερες και για το λόγο αυτό στρέφονται στον ….εσωτερικό τους κόσμο.
Σύμφωνα με την έρευνα το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό αγγίζει το 75%!
Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.

Αυτό για το πόσο ασύστολα γαμιέται η μέση Ελληνίδα. Σίγουρα ένα μικρό ποσοστό γαμιούνται σαν θύελλες. Οι άλλες περιμένουν τον πρίγκηπα (Σάκη Ρουβά ή πάμπλουτο ή Γιατρό ή φτασμένο Δικηγόρο) με το άσπρο άλογο (ή Porshe ή Mercendes ή BMW) και δεν κοιτάνε τον καθρέφτη να δούνε ότι είναι μέτριες στο ύψος, στο σώμα, στην εμφάνιση και δεν ξέρουν να γαμιούνται. Γιατί νομίζουν ότι τους αξίζουν τα Α αρσενικά ενώ αυτές είναι παντού Β θηλυκά, μόνο οι ψυχίατροι μπορούν να απαντήσουν. Και τα περιοδικά του κώλου (Life style) που διαβάζουν με μανία. 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και σεξουαλική, σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, και μάλιστα από αυτήν πλήττονται κυρίως οι Ελληνίδες, οι οποίες σε πολύ μεγάλα ποσοστά είναι ελεύθερες και για το λόγο αυτό στρέφονται στον ….εσωτερικό τους κόσμο.
Σύμφωνα με την έρευνα το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό αγγίζει το 75%!
Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.

Αυτό για το πόσο ασύστολα γαμιέται η μέση Ελληνίδα. Σίγουρα ένα μικρό ποσοστό γαμιούνται σαν θύελλες. Οι άλλες περιμένουν τον πρίγκηπα (Σάκη Ρουβά ή πάμπλουτο ή Γιατρό ή φτασμένο Δικηγόρο) με το άσπρο άλογο (ή Porshe ή Mercendes ή BMW) και δεν κοιτάνε τον καθρέφτη να δούνε ότι είναι μέτριες στο ύψος, στο σώμα, στην εμφάνιση και δεν ξέρουν να γαμιούνται. Γιατί νομίζουν ότι τους αξίζουν τα Α αρσενικά ενώ αυτές είναι παντού Β θηλυκά, μόνο οι ψυχίατροι μπορούν να απαντήσουν. Και τα περιοδικά του κώλου (Life style) που διαβάζουν με μανία.   

ΚΟΛΑΦΟΣ.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

:rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και ποιος φταιει που οι γυναικες στην πλειοψηφια τους εχουν λιωσει το μουνι τους στο τριψιμο?
Μηπως εμεις?
Εγω παντως κανω ό,τι μπορω.
Ας με βοηθησετε κι εσεις λιγακι, παρατωντας για λιγο θεωριες του κώλου για μπαζα, ψηλομυτες, αγαμητες κλπ κλπ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.452
Πόντοι
12.756
Και ποιος φταιει που οι γυναικες στην πλειοψηφια τους εχουν λιωσει το μουνι τους στο τριψιμο?
Μηπως εμεις?
Εγω παντως κανω ό,τι μπορω.
Ας με βοηθησετε κι εσεις λιγακι, παρατωντας για λιγο θεωριες του κώλου για μπαζα, ψηλομυτες, αγαμητες κλπ κλπ.

Αλεξ διαβασε εδω  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Πριν 3-4 χρονια ειμασταν με εναν φιλο μπουρδελοτσαρκα , καθως μπαινουμε του λεει το προγραμμα η τσατσα... η οποια δεν ξερω αν την θυμαται κανεις... η συγκεκριμενη επαιζε το 2004-2005 στο Διδυμου 8 κατω... τον χειμωνα... και συγκεκριμενα τα χριστουγεννα μπαινωντας 2005. Τελοςπαντων...
Μια περιεργη ηταν... με κοντο μαλλι χοντρουλα...

Λεει το προγραμμα και της κανει ο φιλος... "απο πισω παιρνει η κοπελα???" σταματαει αυτη τσατισμενη και του λεει...

"Τι ειναι το απο ΠΙΣΩ???" , "Το απο Πισω τι ειναι????"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: " Αφου σου πα το προγραμμα μου θες και απο πισω?"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: η ατακα δεν ηταν τοσο εξτριμ αλλα το υφος της ολα τα λεφτα.

Πριν απο μερικους μηνες επισης ατακα απο τσατσα... (Παιδια με πουτανες δεν εχω πολλες... οταν γαμαω δεν μιλαω εγω  :2funny:) ειμαι ακοινωνητος.

Ειμαστε λοιπον Φωκαιας και περιμενουμε εκει στο κιτρινοσπιτο(αυτο με την κιτρινη πορτα) νομιζω το 22 πρεπει να ναι τελοςπαντων....
Αργουσε η γκομενα να βγει.... και ξαφνικα ειχανε μαζευτει αρκετοι στο σαλονακι οποτε πεταγεται καποιος και λεει στην τσατσα

"Η κοπελα ειναι μεσα?"
Τσατσα -> 'Οχι εχει παει να παρει τσιγαρα'  :2funny: :2funny: :2funny:
και συνεχισε "Που θα ηταν τυπε? Φευγει αν ειμαι εγω εδω?"

Παιδια εσκασα στο γελιο με το τυπε λετε να μπαινει και εδω η τσατσα και να χει κλεψει την ατακα με το τυπε?  :2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.452
Πόντοι
12.756
Αρχειο κρατατε ρε?

πες μου οτι σε χαλασε η παραθεση .. :grin: :grin: :grin:

ο μπολντυς ο χορευταρας , με τις παρεες , που μονο απο παρεες κανει κονε και κοινωνικοποιείται , λεει οτι ειναι ακοινώνητος  :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
πες μου οτι σε χαλασε η παραθεση .. :grin: :grin: :grin:

ο μπολντυς ο χορευταρας , με τις παρεες , που μονο απο παρεες κανει κονε και κοινωνικοποιείται , λεει οτι ειναι ακοινώνητος  :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: 
Το λεει συχνα, αλλά μαλλον το χρησιμοποιει με την εννοια οτι "σνομπαρει".

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.452
Πόντοι
12.756
κι εσύ όταν "ανασταίνεται" ένα παλιό θρεντ πας και διαβάζεις προηγούμενες σελίδες...

ξεθάβοντας μαργαριτάρια...

κουφάλες  :grin:

το σαιτ ειναι χρυσωρυχείο για να βρεις τους παραμυθάδες εδω μέσα  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom