Πριν 3-4 χρονια ειμασταν με εναν φιλο μπουρδελοτσαρκα , καθως μπαινουμε του λεει το προγραμμα η τσατσα... η οποια δεν ξερω αν την θυμαται κανεις... η συγκεκριμενη επαιζε το 2004-2005 στο Διδυμου 8 κατω... τον χειμωνα... και συγκεκριμενα τα χριστουγεννα μπαινωντας 2005. Τελοςπαντων...
Μια περιεργη ηταν... με κοντο μαλλι χοντρουλα...
Λεει το προγραμμα και της κανει ο φιλος... "απο πισω παιρνει η κοπελα???" σταματαει αυτη τσατισμενη και του λεει...
"Τι ειναι το απο ΠΙΣΩ???" , "Το απο Πισω τι ειναι????"
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
" Αφου σου πα το προγραμμα μου θες και απο πισω?"
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
η ατακα δεν ηταν τοσο εξτριμ αλλα το υφος της ολα τα λεφτα.
Πριν απο μερικους μηνες επισης ατακα απο τσατσα...
(Παιδια με πουτανες δεν εχω πολλες... οταν γαμαω δεν μιλαω εγω
) ειμαι ακοινωνητος.
Ειμαστε λοιπον Φωκαιας και περιμενουμε εκει στο κιτρινοσπιτο(αυτο με την κιτρινη πορτα) νομιζω το 22 πρεπει να ναι τελοςπαντων....
Αργουσε η γκομενα να βγει.... και ξαφνικα ειχανε μαζευτει αρκετοι στο σαλονακι οποτε πεταγεται καποιος και λεει στην τσατσα
"Η κοπελα ειναι μεσα?"
Τσατσα -> 'Οχι εχει παει να παρει τσιγαρα'
και συνεχισε "Που θα ηταν τυπε? Φευγει αν ειμαι εγω εδω?"
Παιδια εσκασα στο γελιο με το τυπε λετε να μπαινει και εδω η τσατσα και να χει κλεψει την ατακα με το τυπε?