BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
εμεις της κλικας παντως αγαπιομαστε πολυΞεχειλο απο αγαπη αυτο το θρεντ!!!Ειπα και γω???Παραμυθι χωρις δρακο???
δεν κανουμε σεξ κανουμε ερωτα
εμεις της κλικας παντως αγαπιομαστε πολυΞεχειλο απο αγαπη αυτο το θρεντ!!!Ειπα και γω???Παραμυθι χωρις δρακο???
Με προφυλάξεις ή χωρίς ????εμεις της κλικας παντως αγαπιομαστε πολυ
δεν κανουμε σεξ κανουμε ερωτα
Έτσι, έτσι, όμορφη ρουφιανο-κλίκα σε ένα υποτίθεται σωστό site!
Ξεχειλο απο αγαπη αυτο το θρεντ!!!Ειπα και γω???Παραμυθι χωρις δρακο???
Φίλε είναι όλοι γνωστοί μεταξύ που την λένε ομαδικά σε όποιον τύχει να φέρει αντίρρηση σε οποιονδήποτε από αυτούς. Κρίνε εσύ - και τα εκατοντάδες μέλη και επισκέπτες που έχουν διαβάσει αυτά τα post - πόση ελευθερία υπάρχει εδώ μέσα.
Ελεύθερε....θα είμαι στο GALA (Συγγρου ή Ν.Σμύρνη αν προτιμάς)....θα έρθεις να τα πούμε ????Φίλε είναι όλοι γνωστοί μεταξύ που την λένε ομαδικά σε όποιον τύχει να φέρει αντίρρηση σε οποιονδήποτε από αυτούς. Κρίνε εσύ - και τα εκατοντάδες μέλη και επισκέπτες που έχουν διαβάσει αυτά τα post - πόση ελευθερία υπάρχει εδώ μέσα.
αυτό εγώ που είμαι αδερφούλα το ξέρω για εκπομπή του ΣΤΑΡ.....Ελεύθερε....θα είμαι στο GALA (Συγγρου ή Ν.Σμύρνη αν προτιμάς)....θα έρθεις να τα πούμε ????
Ελεύθερε....θα είμαι στο GALA (Συγγρου ή Ν.Σμύρνη αν προτιμάς)....θα έρθεις να τα πούμε ????
Αμα έρθω μαζί με την γκόμενα που είναι στην υποδοχή σπίτι σου....θα ξεχάσεις την εκπομπή κ θα θυμάσαι μόνο το μαγαζί...;) ;) ;)αυτό εγώ που είμαι αδερφούλα το ξέρω για εκπομπή του ΣΤΑΡ.....
Είναι κακό δλδ να είμαι με την παρέα μου για διασκέδαση ????Κοίτα, έτσι κλικαδορο-ρουφιάνος που είσαι θα έχεις άλλους 30 μαζί σου. Ένας με ένα μαζί μου άστο, δεν τόχεις.....
Αμα έρθω μαζί με την γκόμενα που είναι στην υποδοχή σπίτι σου....θα ξεχάσεις την εκπομπή κ θα θυμάσαι μόνο το μαγαζί...;) ;) ;)
Ξεκολλειστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........................
Ακουστε καμμια μουσικαρα ...........................
ξεκολλατε...................
Οξω ρε βρωμόγατο....τράβα να τριφτείς στο πόδι της ΟΧΙΑΣ....παλιο-ρουφιάνεεεεεεεεεεεε..........χιτ μι μάστερ...
Πάντως με αδικείς....ενας μ'εναν θα είμαστε...απλά εγώ δεν θα είμαι ο ένας...θα είσαι εσύ κ άλλος ένας...θα σου κάνω τη χάρη...1-1...
ρουφιάνεεεεεεεεεεεε..........
Αφού ήθελε να συναντηθούμε...του δίνω συντεταγμένες....ρε μαλάκα άστονα θα πάω με στομαχική διάτρηση απ τα γέλια......
Οξω ρε βρωμόγατο....τράβα να τριφτείς στο πόδι της ΟΧΙΑΣ....παλιο-ρουφιάνεεεεεεεεεεεε..........
Αφού ήθελε να συναντηθούμε...του δίνω συντεταγμένες....
Τώρα ψάχνει δικαιολογίες....
Άντε να του κάνω τη χάρη να είμαστε πολλοί με πολλούς...
Παλιέεεεεεεεεεεε.....φέρε τα κολλητάρια σου μαζί......έλα στο GALA ν'ανοίξουμε κανα μπουκάλι....