wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
το 2015 ισως εχεις ελπιδες!!!Τα ζυγα ετη απεχεις απο το σεξ?
το 2015 ισως εχεις ελπιδες!!!Τα ζυγα ετη απεχεις απο το σεξ?
Και με εκατο να φτασω να μιλαω, αυτη η Ερι δεν μου καθεται με τιποτα.Δεν είσαι σε φόρμα μωρό μου?Που είναι οι εποχές που μιλούσες με 10 γκόμενες ταυτόχρονα?
και τι μοιραζεσαι ?
Και με εκατο να φτασω να μιλαω, αυτη η Ερι δεν μου καθεται με τιποτα.
βάλε το Καβλι σου φωτο δίπλα σε κινητό βερτου να το πιάσει το νόημαΚαι με εκατο να φτασω να μιλαω, αυτη η Ερι δεν μου καθεται με τιποτα.
Δεν ησουν τύπε, οταν ειπε τη φαση που ετρωγε τυροπιτα και περπατουσε στη μεση του δρομου και του κορναριζε μια οδηγος και δεν εφευγε απο τον δρομο.
Τα ζυγα ετη απεχεις απο το σεξ?εχουμε 2014 συνελθε
ναι γτ δε θα σου κατσει!!!Μωρο μου δεν ειναι αυτο που νομιζεις.
Ναι ρε τύπε. Και φωναζε η γυναικα κι αυτος κοιταγε και γελαγε ειρωνικα. Και σκεφτοταν "ποια νομιζεις οτι εισαι" και κατι τετοια.ω να γαμησω...επρεπε να τον πετυχω εγω να τον περασω απο πανω και να του κανω την τυροπιτα στρουντελ απο το σπινιαρισμα
εχουμε 2014 συνελθε
Μωρο μου δεν ειναι αυτο που νομιζεις.
με εσενα ;
θα το αντεξουμε κ αυτο
βαλε τη φωτο!!!Με τιποτα ομως. Το ξερω.
Ναι, το εχουμε ξαναπει αυτο, αλλά δεν καταλαβαινω τι ακριβως περιμενουμε.Εσένα μόνο ο Lakis33 θα σε κάνει μάγκα,
αν σου γνωρίσει να γαμήσεις τις γυναίκες που δεν γαμά ο ίδιος,
γιατί ... είναι γνωστές της γυναίκας και της γκόμενάς του .....
Θελω πρωτα να με εκτιμησει για τα ψυχικα μου χαρισματα.βάλε το Καβλι σου φωτο δίπλα σε κινητό βερτου να το πιάσει το νόημα
λόγω αουτφιτ???μα ... είναι ευγενές το άθλημα ....
Ναι ρε τύπε. Και φωναζε η γυναικα κι αυτος κοιταγε και γελαγε ειρωνικα. Και σκεφτοταν "ποια νομιζεις οτι εισαι" και κατι τετοια.
Με τιποτα ομως. Το ξερω.ναι γτ δε θα σου κατσει!!!
βάλε το Καβλι σου φωτο δίπλα σε κινητό βερτου να το πιάσει το νόημα