Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ΟΛΕΕΕΕ
χαχα αποκτησε νοημα η βραδια επιτέλους ε?
ΟΛΕΕΕΕ
απο αυτα που γαμας ή απο αυτα που πλακωνεσαι? ;)ε.. ειμαι φαν του νασιοναλ τζεογραφικ εσενα δεν σου αρεσει δηλαδη να βλεπεις μουνακια;
'ελα σοβαρα τωρα μολις καταλαβες οτι θα σε βρουν δεν σου έφυγε και λιγο χέσιμο? βαρούσε ταχυπαλμία ΚΑΙ κρυος ιδρώτας?
και μετα λες πως να το μπαλώσω ας βαλω οτι έχω γυναικοπαιδα εδω λες και αμα ερχοταν κάποιος να στις βρέξει θα έψανε άλλους οχι εσένα. Εκτος και αν πηγαινες να κρυφτεις πισω απο την γυναικα σου. ή κατω απο το φουστάνι της
'ελα σοβαρα τωρα μολις καταλαβες οτι θα σε βρουν δεν σου έφυγε και λιγο χέσιμο? βαρούσε ταχυπαλμία ΚΑΙ κρυος ιδρώτας?
και μετα λες πως να το μπαλώσω ας βαλω οτι έχω γυναικοπαιδα εδω λες και αμα ερχοταν κάποιος να στις βρέξει θα έψανε άλλους οχι εσένα. Εκτος και αν πηγαινες να κρυφτεις πισω απο την γυναικα σου. ή κατω απο το φουστάνι της
Κωλαρα και στομαχακια, πού ειναι το προβλημα????αυτη δεν ειναι της προκοπης εχει μια κωλαρα να και στομαχακια. η αλλη ηταν καλη.σορρυ κιολας
Το κινητό είναι HTC !
Τι να βρέξει ρε μαλάκα ;;;
Τι λες ;;;
Έχεις πιεί ;;;;
Από το σπίτι λείπω όλη μέρα, δεν δουλεύω 8ωρο εγώ.
Οι ip , πιστεύεις ότι δεν γίνεται να ταυτοποιηθεί ;;;
Αυτοί που δουλεύουν στους providers , δεν λαδώνονται ;;;;
Άρα δεν δουλευει η γυναικα σου και δεν πάνε σχολειο / πανεπιστημιο τα παιδια σου?
μη βαλει η ερι καμια με κανα λαπτοπ και μεινουμε ολοι μαλακες να λες :SΘα βάλει τωρα και μια ο Λάκης για τη ερι αλλα με αιπαντ όχι σαμσουνγκ να της φύγει ο τάκος
μια χαρά μουνάκι είναι καλέ, τι έχει;
γαμεύσιμη
αυτη ειναι η μονιμη γκομενα που εχεις πει οτι εχεις τυπε?Εγώ τη γάμησα πάντως ....
απο αυτα που γαμας ή απο αυτα που πλακωνεσαι? ;)
αυτη δεν ειναι της προκοπης εχει μια κωλαρα να και στομαχακια. η αλλη ηταν καλη.σορρυ κιολας
μια χαρά μουνάκι είναι καλέ, τι έχει;
γαμεύσιμη
Με την λεξη "πλακωνεσαι" καταλαβες ξύλο?
ναιΜε την λεξη "πλακωνεσαι" καταλαβες ξύλο?
αυτη ειναι η μονιμη γκομενα που εχεις πει οτι εχεις τυπε?
ή τιποτα εξτρα?
Με την λεξη "πλακωνεσαι" καταλαβες ξύλο?ο σεβαλιε παιζει ξυλο δηλαδη; :o
σκέψου μια σύνθετη λέξη με πρωτο συνθετικο το πλακωνω