Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
σεβαλιε (μικρε μου σεβαλιε) δεν σε αλλαζω με δεκα να ξες :-*
:S
σεβαλιε (μικρε μου σεβαλιε) δεν σε αλλαζω με δεκα να ξες :-*
Δεν έχεις γραψει συγκεκριμένα και για τους ενστολους οτι τους ταιζεις εσυ? και τους εβριζες θυμαμαι.
παντως εμενα μπολ δεν με πειραζει να σε πληρωνω πιστευω οτι στο ποστο σου κανει δουλεια μαλλον εισαι φιλοτιμοςΚανένα σώμα δεν έχει φλωρέψει. Ολα ειναι αξιόμαχα. Ειναι πολιτικο το θέμα. Οι κινησεις ειναι καθαρα πολιτικες
Κανένα σώμα δεν έχει φλωρέψει. Ολα ειναι αξιόμαχα.
παντως εμενα μπολ δεν με πειραζει να σε πληρωνω
Καλό μήνα δεν ειπαμε
Τι πληρώνεις εσύ ;;;;
Δουλεύεις ;;;;
Κάνεις φορολογική δήλωση ;;;;
Πληρώνεις φόρους ;;;;;
Δεν υπάρχει κανένα σέβας πλέον ....
πούστηδες και παληκάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια ...
Λάκη ειδες που λέω οτι μαζι σου δεν γινεται συζητηση? αφου εχεις κάψει φλάτζες καιρο τώρα. Να κυνηγάει τα κομμουνια ο αστυνομικος? αυτο ειναι αντισυνταγματικο μια και οι συναθροισεις αποτελούν δικαιωμα συνταγματικό.
Καλό μήνα δεν ειπαμε
Να κυνηγάει τα κομμουνια ο αστυνομικος? αυτο ειναι αντισυνταγματικο μια και οι συναθροισεις αποτελούν δικαιωμα συνταγματικό.
φυσικά, τι με περασες εμένα καμιά αργόσχολη σαν τα γκομενοπαρτάλια που γαμεις ενω αυτες ξεκοκκαλλιζουν τους μισθούς των συζύγων;
Είδες που είσαι ανιστόρητος μαλάκας ;;;
ΤΟΤΕ , που η Βασιλική Χωροφυλακή προστάτευε το Έθνος, ήταν παράνομο να είσαι κουμμούνι , ιδιώνυμο αδίκημα με νόμο του Εθνάρχου Βενιζέλου
και η ένδοξη Β.Χ. κυνηγούσε νομιμότατα τα κουμμούνια ....
Εσύ θα τσεκάρεις τις καρέκλες από τις καφετέρεις στα λιμάνια,
αν πατάνε την κίτρινη γραμμή και θα κόβεις πρόστιμα στους ιδιοκτήτες ...
τέτοιος τρόμπας ....
epic post
Δλδ δεν εισαι τετοια......Ε τοτε αs επανελθουμε στο αρχικο ποστφυσικά, τι με περασες εμένα καμιά αργόσχολη σαν τα γκομενοπαρτάλια που γαμεις ενω αυτες ξεκοκκαλλιζουν τους μισθούς των συζύγων;
Καλό μήνα δεν ειπαμε
Απλα δεν γουστάρω τους χουντικους τους θεωρω κολλημένους σε επικινδυνο βαθμο για την χώρα. Ειναι παρα πολυ επικινδυνοι
καλό μηνα πουλι μου ;) Και να μην συναθροίζεσαι .. είναι επικίνδυνο να σε βρει ο παππους του Λάκη . αλλά πάντα υπάρχει ο μπολ να σε πάει στο Στεκαλό μήνα γκαύλα μας
Απλα δεν γουστάρω τους χουντικους τους θεωρω κολλημένους σε επικινδυνο βαθμο για την χώρα. Ειναι παρα πολυ επικινδυνοι