brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.444
- Πόντοι
- 2.606
ναι δεν καταλαβα γιατι τι εχει ο ανθρωπος; εξαλλου ξερω πολλους καραβαναδες που γαμανε ,αλλα κανεις εμένα
ναι δεν καταλαβα γιατι τι εχει ο ανθρωπος; εξαλλου ξερω πολλους καραβαναδες που γαμανε ,αλλα κανεις εμένα
Δεν καμάρωσα απλα σαν γιωτάς που εισαι δεν ξέρεις ουτε τους βαθμούς.
Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... και αμα ηταν η ζηλεια ψόρα θα γεμιζε ολη η χώρα.
ρε ανθρωπε δεν εχεις μπει στην νασα, στο τιποτα εχεις μπει
και παιρνεις ψιχουλα μας δουλευεις; πιστεύεις αλήθεια οτι σε ζηλεύει
κανείς που απέτυχες να γίνεις αυτό που ο ίδιος έλεγες και κατάντησες
να βρεις μια λύση απελπισίας; εγω αλήθεια δεν θα σου έλεγα ποτε τίποτα
αλλά λυσσαξες να το παίζεις υπερανω και οτι θα παρεις μισθαρες και
οτι σε περιμενουν οι εταιριες. τι να σε πω μονος σου τα ειπες
α εγω δεν εχω κυκλο για τον μπολ ο μπολ θελει συντηρητική γκόμενα και υπάκουηερι αφου δεν του βρηκες εσυ τοσο καιρο, χλωμο το κοβω..
και εμενα με κοψες να χω???α εγω δεν εχω κυκλο για τον μπολ ο μπολ θελει συντηρητική γκόμενα και υπάκουη
Αν δεν εχεις νυχια, μην περιμενεις αλλον να σε ξυσει...ερι αφου δεν του βρηκες εσυ τοσο καιρο, χλωμο το κοβω..
ναι δεν καταλαβα γιατι τι εχει ο ανθρωπος; εξαλλου ξερω πολλους καραβαναδες που γαμανε
αν ζουσα στην αρχαια ελλαδα θα ημουν ιερεια και θα γαμιομουν μονο στα ελευσίνια που οσο και να το πεις ηταν μαστ
α εγω δεν εχω κυκλο για τον μπολ ο μπολ θελει συντηρητική γκόμενα και υπάκουη
ε και γιατι πιστευεις οτι θελει κατι αλλο ο μπολ δηλαδη μια γυναικα απλη θελει. εξαλλου και συ που μας τα εχεις κανει τσουρεκια (τα συκωτια) μια απλη γυναικα πηρες δεν πηρες την μελετη. Αν ησουν τοσο σημαντικος θα επαιρνες ενα μοντελο οπως ο κουγιαςΜα αυτός δεν είναι ακόμη καραβανάς ...
είναι ... μαθητευόμενος καραβανάς ...
όταν βγει από τη σχολή και πάρει το μισθό των 800€ ,
τότε θα τον πάνε γαμπρό οι συνάδελφοι
σε καμιά αδελφή/ξαδέλφη/χωριανή τους , σίγουρα.
Αλλά ... μέχρι τότε, έχει πολύ ψωμί στην παχιά ...
Πεs την αληθεια...........Μπορει και να σε θυσιαζανε για καμμια εκστρατειααν ζουσα στην αρχαια ελλαδα θα ημουν ιερεια και θα γαμιομουν μονο στα ελευσίνια που οσο και να το πεις ηταν μαστ
Φαντασου να μην τον συμπαθουσε κιολας...ρε ανθρωπε δεν εχεις μπει στην νασα, στο τιποτα εχεις μπει και παιρνεις ψιχουλα μας δουλευεις; πιστεύεις αλήθεια οτι σε ζηλεύει κανείς που απέτυχες να γίνεις αυτό που ο ίδιος έλεγες και κατάντησες να βρεις μια λύση απελπισίας; εγω αλήθεια δεν θα σου έλεγα ποτε τίποτα αλλά λυσσαξες να το παίζεις υπερανω και οτι θα παρεις μισθαρες και οτι σε περιμενουν οι εταιριες. τι να σε πω μονος σου τα ειπες
εσυ για αρχή άλλαξε αβαταρ μονο με φωτο κωλου στα τέσσερα με σπυρί κιόλας θα κανεις καριέρα επιτυχημένη και θα μας μένεις στην μνήμη χαραγμένηαν ζουσα στην αρχαια ελλαδα θα ημουν ιερεια και θα γαμιομουν μονο στα ελευσίνια που οσο και να το πεις ηταν μαστ
ε και γιατι πιστευεις οτι θελει κατι αλλο ο μπολ δηλαδη μια γυναικα απλη θελει. εξαλλου και συ που μας τα εχεις κανει τσουρεκια (τα συκωτια) μια απλη γυναικα πηρες δεν πηρες την μελετη. Αν ησουν τοσο σημαντικος θα επαιρνες ενα μοντελο οπως ο κουγιας
Για την νεα Ελλαδα υπαρχει καποια προτιμηση?αν ζουσα στην αρχαια ελλαδα θα ημουν ιερεια και θα γαμιομουν μονο στα ελευσίνια που οσο και να το πεις ηταν μαστ
λες και εχεις αναγκη να σου γνωρισει ο μπολ γκομενα εσυ.Aν μου κάνει κονέ με την κοπέλα στην πισίνα θα του γνωρίσω εγώ μία από το χωριό μου.
τυπε εκεινον τον κωλο πρεπει να τον ποσταραν για γκομενα τους τουλαχιστον 20 ατομαΘυμασαι κι εσυ ακομη την φωτο με τον κωλο με το σπυρι ε τυπε?
λες και εχεις αναγκη να σου γνωρισει ο μπολ γκομενα εσυ.
Θυμασαι κι εσυ ακομη την φωτο με τον κωλο με το σπυρι ε τυπε?εσυ για αρχή άλλαξε αβαταρ μονο με φωτο κωλου στα τέσσερα με σπυρί κιόλας θα κανεις καριέρα επιτυχημένη και θα μας μένεις στην μνήμη χαραγμένη
λες και εχεις αναγκη να σου γνωρισει ο μπολ γκομενα εσυ.