artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
λειπει και η erinal ... χθες βραδυ ειχε πιο πολυ γελιο γιατι εκεινη η οχια αλλαζε συνεχως στρατοπεδο...
στα πασα καθονται οι ασχετοι μεταξυ τους και τα πιτσιρικια. ουτε σε τραπεζι δε σε βαζουν στα μαγαζια μπουχεσα. δε στενοχωριεσαι ομως γιατι τραβας και καμια φωτο απο τις αγνωστες για να τις βαλεις στο μπου.
παθετικ 40χρονος. και τολμας να την πεις στον μπολντη. αιμα θα σε πηγαινω.
Θα του τα φτιάξουν τσάμπα στο 401, τύπε.
Ας είναι καλά οι φόροι σου
Οχι και οχια....Γατακιλειπει και η erinal ... χθες βραδυ ειχε πιο πολυ γελιο γιατι εκεινη η οχια αλλαζε συνεχως στρατοπεδο...
λειπει και η erinal ... χθες βραδυ ειχε πιο πολυ γελιο γιατι εκεινη η οχια αλλαζε συνεχως στρατοπεδο...
Εφόσον ο κομπλεξάρας Μπόλντης ,
είπε αυτές τις γκόμενες θεόχοντρες:
εγώ δεν έχω πρόβλημα να μου λένε ότι είμαι ο Ντέμης Ρούσος , πρό δίαιτας.
Βέβαια αν πρόσεξες, τη μαλακία την είπε μόνο το νέο πιλάφι.
Ο Μπόλντης.
Ο ... δικός του, το γέρικο πιλάφι , ο Λόπεζ,
δεν είπε κάτι αρνητικό για τις γκόμενες, γιατί κατάλαβε ότι είναι γαμάτα μουνιά.
Λακη θα προτιμουσα να πεθανω παρα να ερθω σε εναν γιατρο οπως εσυ πραγματικα το λεω αυτο
Ειναι παχια δηλαδη???χλαπακιαζει σκορδαλιες η μπουχεσω. θα θελει δυο μερες να χωνεψει σαν τον βοα.
Να εμπιστευεσαι μονο τουs ενστολουs γιατρουsΛακη θα προτιμουσα να πεθανω παρα να ερθω σε εναν γιατρο οπως εσυ πραγματικα το λεω αυτο
Ειναι παχια δηλαδη???
Να εμπιστευεσαι μονο τουs ενστολουs γιατρουs
Αποκλειεται καποιοs απ αυτουs να ειναι ο Λακηs
Η φωτό είναι κουνημένη
Την έπαιζες όταν την έβγαζες;
χοντρε γιατι δεν βαζεις μια τωρινη τσακ μπαμ φωτο?
Καπνιζει ομως, αρα για τον Μπολντη ειναι για φτυσιμο...Μία από τις 3 γκόμενες της προηγούμενης φωτό.
Τραβηγμένη την ίδια μέρα.
Πάνω από το τραπέζι αυτή.
φαίνεται όντως ότι η γκόμενα είναι 98 κιλά ....
Μία από τις 3 γκόμενες της προηγούμενης φωτό.
Τραβηγμένη την ίδια μέρα.
Πάνω από το τραπέζι αυτή.
φαίνεται όντως ότι η γκόμενα είναι 98 κιλά ....
Η.....μπορει να παs στον Λακη και να του συστηθειs σαν μπιζνεσμανOi enstoloi ειναι απο τους καλυτερους γιατρους. Μπηκανε με 19.8 στην Ιατρικη ΣΣΑΣ. Ασε τον χοντρουλη να λέει έχει σκασει απο το κακο του