Επισκέπτης
Εχεις δικιο, την ειχα αδικησει παρα πολυ.
Ηδη της εχω ζητησει και συγνωμη για καποια πραγματα. Εγω θελω να ειμαι δικαιος.
μπορεί να συνυπάρξει αυτό με την ιδιότητα του δικηγόρου;
Εχεις δικιο, την ειχα αδικησει παρα πολυ.
Ηδη της εχω ζητησει και συγνωμη για καποια πραγματα. Εγω θελω να ειμαι δικαιος.
Εδω δεν ειμαι σαν δικηγορος αλλά σαν Αλέξης.μπορεί να συνυπάρξει αυτό με την ιδιότητα του δικηγόρου;
Απολυτως σωστο.
Αλλά ο φιλος μας ο Μπολντης αδυνατεί μαλλον να αντιληφθει ποιοι τον συμπαθουν.
Μπόλντη συνελθε. Μπροστα στη μυτη σου ειναι καποια πραγματα.Μπραβο ρε επειδη εσυ θέλεις να την καλοπιάσεις λες σε μενα οτι να ναι ολοι ειδαμε (οσοι ηθελαν να τα δουν) τα μηνυματα μεσα στο δηλητηριο χθες
Απολυτως σωστο.
Αλλά ο φιλος μας ο Μπολντης αδυνατεί μαλλον να αντιληφθει ποιοι τον συμπαθουν.
Μπραβο ρε επειδη εσυ θέλεις να την καλοπιάσεις λες σε μενα οτι να ναι ολοι ειδαμε (οσοι ηθελαν να τα δουν) τα μηνυματα μεσα στο δηλητηριο χθες
Oι γυναικες ετσι ειναι οταν γουσταρουν πολυ καποιον του την λενε για να τους κανουν να ενδιαφερθουν.Μπραβο ρε επειδη εσυ θέλεις να την καλοπιάσεις λες σε μενα οτι να ναι ολοι ειδαμε (οσοι ηθελαν να τα δουν) τα μηνυματα μεσα στο δηλητηριο χθες
Χοντρο >μεσα εισαι. κανουν καμακι γλειφτικο στη δικη σου πλατη. λαμογια.
μεσα εισαι. κανουν καμακι γλειφτικο στη δικη σου πλατη. λαμογια.
Χοντρο >
χαχαχα φιλη λεει ουτε μια ευχη δεν μου έδωσε οταν μαθευτηκε ετσι ειναι οι φιλοι? καλα για βλακες μας παιρνουν κάποιοι?
Πού την θυμηθηκες την Σιλβα?Ελα σε ξέρουμε καλα εσενα και απο παλιά εδω μεσα με την σιλβα τι έκανες
Σύντομα θα έχουμε νέα από το προξενιό που θα γίνει στο νέο μας,
από άλλο συνάδελφο , αρχικελευστή , μετά συγγενούς νεαράς ...
Κλαρινοπροξενιό , για τον κλαρινογαμπρό μας ....
η ερι εχει πραγματι ρεαλιστικο μυαλο και σωστα δομημενη σκεψη...σε τετοιο βαθμο που μερικες φορες με καβλωνει εγκεφαλικα,αλλα παραλληλα με κανει και να αναρωτιεμαι αν οντως προκειται για γυναικα,μιας και δεν την εχω συναντησει ποτε.Εγω την εμαθα την Ερι σιγα σιγα.
Ειναι ευαισθητη, πανεξυπνη και πολυ αξιολογη
με το φτωχο τους το μυαλο. ολη η ζωη τους ενα απογευμα δικο μας.
Ἕ ὄχι καὶ ἀρχικελευστήν
Σύντομα θα έχουμε νέα από το προξενιό που θα γίνει στο νέο μας,
από άλλο συνάδελφο , αρχικελευστή , μετά συγγενούς νεαράς ...
Κλαρινοπροξενιό , για τον κλαρινογαμπρό μας ....
Αρχηγε δεν θα επεκταθω περαιτερω γιατι δεν θελω να εκθεσω τιποτα και κανεναν. Αυτα ειναι δικα μου.Ρε Άλεξ .... 40+ άνθρωπος, δικηγόρος ... παντρεμένος ....
με μπάζα από το bou.com ;;;
είσαι σοβαρός ;;;