Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
δεδομενων των δραματικων εξελιξεων,δε μπορω παρα να τοποθετηθω επι του θεματος..
ας πω και γω τηγνωμημαλακια μου λοιπον.
θεωρω πως οσοι κραζουν το χαζο,αντικειμενικα τον κραζουν λογω κωλοτουμπας,οχι λογω της επιλογης καθευατης.
προφανως και δεν εχω την παραμικρη διαθεση να τον υπερασπιστω,ειναι γνωστο τοις πασι οτι τον θεωρω πανιβλακα.
ΑΛΛΑ.
απο το να ναι ανεργος/να μοιραζει φυλλαδια για 15ε ή να εργαζεται για 3-4 κατοσταρικα 10ωρα
επελεξε,εφοσον βρηκε τον τροπο,να χει εναν παγιο μισθο ξυνοντας τα αρχιδια του.
το Τει/ιεκ που τελειωσε,δε γινοταν να του εξασφαλισει καλυτερο μελλον απο το παραπανω,με δεδομενο οτι αποφοιτοι ΕΜΠ με 10 χαρτια παιρνουν 6-7 κατοσταρικα για 12ωρα και κανουν και τσιμπουκια,ή ειναι ακομη και ανεργοι.
οποτε για να μη βρωμισει το χνωτο του απο την πεινα,ενεργοποιησε το μπαρμπα απο την κορωνη και εξασφαλισε ενα 1000αρικακι δια βιου(θεωρητικα παντα).
μην το χλευαζετε,ρεαλιστικα μιλωντας,ισως ειναι η εξυπνοτερη κινηση που εκανε ποτε βασει των προσοντων του και της σημερινης καταστασης στην αγορα.
Εσυ ησουν αυτος που περηφανευοταν οτι άφησε την γκομενα στην μέση της Κηφισιας επειδη κάτι δεν του έκανε που της ζητησε? να ξέρω ποιοι με λέει πανιβλακα οχι τιποτα αλλο , γιατι οι άλλοι φοβουνται να πούν με τι ασχολουνται και κρυβονται.