Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δεδομενων των δραματικων εξελιξεων,δε μπορω παρα να τοποθετηθω επι του θεματος..
ας πω και γω τη γνωμη μαλακια μου  λοιπον.

θεωρω πως οσοι κραζουν το χαζο,αντικειμενικα τον κραζουν λογω κωλοτουμπας,οχι λογω της επιλογης καθευατης.

προφανως και δεν εχω την παραμικρη διαθεση να τον υπερασπιστω,ειναι γνωστο τοις πασι οτι τον θεωρω πανιβλακα.
ΑΛΛΑ.

απο το να ναι ανεργος/να μοιραζει φυλλαδια για 15ε ή να εργαζεται για 3-4 κατοσταρικα 10ωρα
επελεξε,εφοσον βρηκε τον τροπο,να χει εναν παγιο μισθο ξυνοντας τα αρχιδια του.

το Τει/ιεκ που τελειωσε,δε γινοταν να του εξασφαλισει καλυτερο μελλον απο το παραπανω,με δεδομενο οτι αποφοιτοι ΕΜΠ με 10 χαρτια παιρνουν 6-7 κατοσταρικα για 12ωρα και κανουν και τσιμπουκια,ή ειναι ακομη και ανεργοι.
οποτε για να μη βρωμισει το χνωτο του απο την πεινα,ενεργοποιησε το μπαρμπα απο την κορωνη και εξασφαλισε ενα 1000αρικακι δια βιου(θεωρητικα παντα).

μην το χλευαζετε,ρεαλιστικα μιλωντας,ισως ειναι η εξυπνοτερη κινηση που εκανε ποτε βασει των προσοντων του και της σημερινης καταστασης στην αγορα.

Εσυ ησουν αυτος που περηφανευοταν οτι άφησε την γκομενα στην μέση της Κηφισιας επειδη κάτι δεν του έκανε που της ζητησε? να ξέρω ποιοι με λέει πανιβλακα οχι τιποτα αλλο , γιατι οι άλλοι φοβουνται να πούν με τι ασχολουνται και κρυβονται.

Επισκέπτης
:zfuck:Ατυχησες αεροβολακη ουτε που διαβαζω τα πολιτικα.
Τζαμπα γαμησια εταξες *αλλα οχι να πρεπει να γνωρισω μεσαζοντες να βρεθουμε να τη γαμησω*
Το παιζεις λεφτας και παρακαλας εδω μεσα γελανε ολοι μαζι σου

Τα παρακάλια ... τα βλέπεις μόνο εσύ ....
Το αεροβολάκης .... δείχνει ότι με διαβάζεις με άλλους 100 κλώνους,
πολύ παλιότερους από το μπουρδέλο λογαριασμό ντένις που χρησιμοποιείς τώρα .....

Σάλτα γαμήσου τώρα ......

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ,
ΝΑ ΤΟ ... ΘΕΣΕΙΣ ΘΕΜΑ ....

ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ .....

Εγώ όμως λέω, ότι αυτός είναι ένας τρόπος που προσπαθούν να μου την πουν
ΟΙ Ξ.Π.Γ. που γαμιούνται οικογενειακώς επειδή με έχουν άχτι για τις πολιτικές μου απόψεις.

Πρόκειται για ανάρχιδες πούστρες.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ε ενταξει ολοι εναντίον του παει πολυ δεν ειναι και ο λοπεζ εδω να τον αβανταρει

Ωστόσο αν και μόνος του, δεν το έβαλε στα πόδια! Πολέμησε τους υπεράριθμους αντιπάλους μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος του, όπως αρμόζει σε έναν αξιωματικό του ΛΣ και μαχητή του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ!

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Αγορι μου δεν καταλαβαινεις οτι η συμπεριφορα σου δεν δειχνει ανθρωπο που έχει διακριθει σε δουλειες και γλωσσες και πτυχια και δεν ξερω και εγω τι? ουτε εσενα ουτε της έριναλ ουτε και του λάκη. Για αυτο και κράζετε και κομπλεξαριζεστε και έχετε τοσο μισος μέσα σας για πολλα πράγματα δες τον Λάκη ολη τη μέρα βριζει δες τι φωτογραφια έχει βάλει , η εριναλ τα ιδια τα ποστ της στάζουν δηλητηριο  ελεος χαλαρωστε λιγο

Το επίπεδο σου είναι "κατωτάτου" και με κουράζεις. Αν θυμάσαι δεν κατέκρινα ποτέ την επιλογή σου. Το αντίθετο. Κάτσε παίξε με τους άλλους. Αλλά μην μας πουλάς πατριωτιλίκι και αλτρουισμό για τους ναυαγούς όταν έκανες θητεία οδηγού στο ΓΕΑ και έγραφες εγώ να βολευτώ και για τους άλλους στα παπάρια μου. Έλεος...

Επισκέπτης
Εσυ ησουν αυτος που περηφανευοταν οτι άφησε την γκομενα στην μέση της Κηφισιας επειδη κάτι δεν του έκανε που της ζητησε?

Γαμάτος ο τύπος.
Προσκυνώ.
ΆΠΕΙΡΑ RESPECT.

Κι εγώ είχα παρατήσει μία στα λιμανάκια και έβρεχε.
Γουστάρω με τρέλα.
Μετανιώνω που δεν τις έριξα και κλωτσές.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τα παρακάλια ... τα βλέπεις μόνο εσύ ....
Το αεροβολάκης .... δείχνει ότι με διαβάζεις με άλλους 100 κλώνους,
πολύ παλιότερους από το μπουρδέλο λογαριασμό ντένις που χρησιμοποιείς τώρα .....

Σάλτα γαμήσου τώρα ......

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ,
ΝΑ ΤΟ ... ΘΕΣΕΙΣ ΘΕΜΑ ....

ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ .....

Εγώ όμως λέω, ότι αυτός είναι ένας τρόπος που προσπαθούν να μου την πουν
ΟΙ Ξ.Π.Γ. που γαμιούνται οικογενειακώς επειδή με έχουν άχτι για τις πολιτικές μου απόψεις.

Πρόκειται για ανάρχιδες πούστρες.
καλα και συ δεν εισαι καλύτερος μην χτυπιέσαι λες και προσβληθηκες τρομερα

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Μπλα μπλα μπλα κωλοτουμπα.
Εσυ και ο μελισσανιδης τετοιες κωλοτουμπες.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Και ο _ntenis_ σε πειραξε? και με αυτον τα έβαλες? ρε αγορι μου ποσο καιρο έχεις να κανεις σεξ με γυναικα? τραβα πεσε την στην εριναλ μπας και χαρειτε και οι 2 και σταματησετε να έχετε τοσο μίσος μεσα σας για ολους και ολα

Εγώ την θέλω την erinal  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

κατσε τωρα θα τα ακουσει ο λακης. ο μπολ ειναι ευαισθητος και δεν μου παει η καρδια ο λακης ειναι @@ και χοντροπετσος οποτε ενω εθεσες θεμα μπας και αλλαξουμε κουβεντα στο τελος θα τα παρω με τον λακη που ειναι προκλητικος

Επισκέπτης
καλα και συ δεν εισαι καλύτερος μην χτυπιέσαι λες και προσβληθηκες τρομερα

Ποτέ δεν είπα ότι είμαι ... καλός.
Τους πολιτικούς μου αντιπάλους, όμως , τους βρίζω για τις πολιτικές τους πραξεις, απόψεις , πρακτικές κτλ κτλ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΣΤΡΙΠ ...
ούτε επειδή ζητούν πληροφορίες για πουτάνες
ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ....

Έλεος ....

Ο τύπος πάει να μου την πει , ότι παρακαλάω για πληροφίες για πουτάνες,
στο Νο1 ελληνόφωνο φόρουμ για πουτάνες ....

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ....

ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΑΞΙΜΟ ,
ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΟΝΤΑΙ .....

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Γαμάτος ο τύπος.
Προσκυνώ.
ΆΠΕΙΡΑ RESPECT.

Κι εγώ είχα παρατήσει μία στα λιμανάκια και έβρεχε.
Γουστάρω με τρέλα.
Μετανιώνω που δεν τις έριξα και κλωτσές.

Τύπε, δεν είχες παρατήσει κάτι γκόμενες που πήραν το τρένο και κάτι άλλες που σας έφτυσαν για πολίστες... Έχεις ιστορικό σε τέτοιες φάσεις :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ποτέ δεν είπα ότι είμαι ... καλός.
Τους πολιτικούς μου αντιπάλους, όμως , τους βρίζω για τις πολιτικές τους πραξεις, απόψεις , πρακτικές κτλ κτλ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΣΤΡΙΠ ...
ούτε επειδή ζητούν πληροφορίες για πουτάνες
ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ....

Έλεος ....

Ο τύπος πάει να μου την πει , ότι παρακαλάω για πληροφίες για πουτάνες,
στο Νο1 ελληνόφωνο φόρουμ για πουτάνες ....

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ....

ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΑΞΙΜΟ ,
ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΟΝΤΑΙ .....
ε καλα δεν ειναι τοσο αθωες οι παρεμβασεις σου εμενα αγαμητη με λες και δεν ειναι βρισιδι για τις πολιτικες μου αποψεις.. οποτε αστα αυτα . και βγαλε το ρημαδι το αβαταρ ποσες φορες πρεπει να στο ζητησω;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Λακη σε βλεπω , σε πνίγει το δίκιο  :2funny:

Επισκέπτης
ο λακης ειναι @@ και χοντροπετσος

Μου έχουν αναγνωρίσει
(πολιτικοί αντίπαλοι μάλιστα)
ότι αν και είμαι αρχίδι
τα λέω καλά για τις ... γκόμενες ....

Ο Λάκης μπορεί να ναι αρχιδι αλλά στα γκομενικα τα λέει ωραία ο πουστης  :grin:

Μπορει ο Lakis να ειναι μαλακας (πολυ μαλακας) σε οτι αφορα πολιτικα ζητηματα,
αλλά στα γκομενικα το κατεχει και τον παραδεχομαι (απο τις μερες του mpakouros ακομα)
Tις επιθεσεις επι προσωπικου εναντιον του, σε μια δυσκολη περιοδο για εκεινον,
τις βρισκω εκτος θεματος και παιδιαστικες.
/πορδη mode off

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Το επίπεδο σου είναι "κατωτάτου" και με κουράζεις. Αν θυμάσαι δεν κατέκρινα ποτέ την επιλογή σου. Το αντίθετο. Κάτσε παίξε με τους άλλους. Αλλά μην μας πουλάς πατριωτιλίκι και αλτρουισμό για τους ναυαγούς όταν έκανες θητεία οδηγού στο ΓΕΑ και έγραφες εγώ να βολευτώ και για τους άλλους στα παπάρια μου. Έλεος...

Δεν σου πουλάω τιποτα εσυ δεν μπορεις να καταλάβεις οτι η θητεια σου μπροστα στην δικια μού ειναι μια σταγονα στον ωκεανό διοτι εσυ ησουν περαστικός ενω εγω απο οτι φάνηκε δεν ειμαι. Για ανθρωπους που έχουν κάποιο επιπεδο αντιληψης το ΛΣ ειναι απο τα καλύτερα σώματα με προσωπικό μορφωμένους ανθρωπους αποφοιτους πανεπιστημιου οι περισσοτεροι εκ των οποιων έχουν φέρει εις πέρας αρκετα δυσκολες αποστολες απλα ο κοσμος πάντα θα βρισκει κάτι να λέει ειδικοτερα δε αμα ειναι ηδη προκατειλημενος και εμπαθης οπως ανθρωποι σαν την έριναλ και υπάρχουν και τα ΜΜΕ τα οποια βάλλουν απο παντου οχι μονο εμας αλλα τους πάντες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom