iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
τι ειναι τουτη, καινουργια σκατα μαζευονται παλι????
τι ειναι τουτη, καινουργια σκατα μαζευονται παλι????
ποιος ειναι ο δρομος της σωτηριας?
θα συμφωνήσω με τον λακη, δυστυχως.
Ξεφτυλισμένο παλτό,
στα άλλα σώματα, στρατό , ναυτικό , αεροπορία και αστυνομία
ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ.
ΛΙΜΕΝΙΚΟ & ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ τα άφησαν παλτά
για να μπαίνουν με διαδίκασια ρεντίκολο
τα διάφορα βύσματα, κομματόσκυλα και τσάτσοι.
Τραγούδα τώρα εσύ ....
Με τον τρόπο που μπήκες εσύ εκεί
δεν μπορούσες να μπεις ούτε ευελπίδων , ούτε ικάρων-ΣΜΑ , ούτε δοκίμων,
ούτε αστυνομική ακαδημία.
Πες μας μαλακιούλες τώρα ....
Εριναλ τι έγινε εκει που φτύνουμε εκει πάμε και γλείφουμε? Τι ξαφνικες συμμαχιες με λάκη ειναι αυτες? εχεις κάποιο προβλημα με την επιλογη μου?
μαγκα δεν υπαρχει εμπιστοσυνη ,τελοςΕριναλ τι έγινε εκει που φτύνουμε εκει πάμε και γλείφουμε? Τι ξαφνικες συμμαχιες με λάκη ειναι αυτες? εχεις κάποιο προβλημα με την επιλογη μου?
αυτος μεσα απο το τουνελ
ανιερες συμμαχιες. αρκει να σου την πουνε. ο μπολντισμος ειναι εδω και μοιραζει πονο και φοβο.
λαθος τυπε....η μοντερνα ψυχιατρικη ειναι υπερ της επανενταξης στην κοινωνια ,δεν βλεπεις ποσοι τρελοι ειναι μαζεμενοι στο μπου;Ο Λακης μπορει να ειναι και τροφιμος σε ψυχιατρειο οποτε δεν τον παιρνεις στα σοβαρα
λαθος τυπε....η μοντερνα ψυχιατρικη ειναι υπερ της επανενταξης στην κοινωνια ,δεν βλεπεις ποσοι τρελοι ειναι μαζεμενοι στο μπου;
ποτε εγινε παλι αυτο;Δεν ξερω αν θα ειναι μοντέρνα ή παλαιότερη ελπιζω τουλαχιστον να ειναι κάτι που θα τον βοηθησει γιατι ειναι ένας καημενος άνθρωπος μπαινει εδω μεσα βριζει μάνες ζηταει να του ανεβασουν φωτογραφιες οι γυναικες το παιζει βατραχανθρωπος κτλπ κτλπ
γελανε ολοι αλλα δεν το παιρνει χαμπάρι και οσο δεν τον παιρνεις στα σοβαρα τοσο λυσάει
ποτε εγινε παλι αυτο;
γιατι;ηταν μακρια το τυροπιταδικο;Παλια αλλα ηταν τοσο πετυχημενο που δυσκολα το ξεχνάει κάποιος
ρωτα τον λόπεζ. Ο Λακης πέρασε σχολειο ΟΥΚ .... ξυπνούσε το πρωι και έτρεχε 50 λεπτά. Ποιος? Ο Λάκης.
γιατι;ηταν μακρια το τυροπιταδικο;
axaxaxaxaxa
μετά έβαζε και την σακούλα με τις τυρόπιτες πάνω του και έτρεχε
Eυγε.........η σωτηρία της ψυχής είναι αυτό το τούνελ
λες να ειναι και αυτος μποτ του αντισθενη οπως εγωΜαν ο λάκης πιστεύεις είναι υπαρκτό πρόσωπο; Ψήνεσαι να φτιάξουμε θρεντ;
ποτε εγινε παλι αυτο;
ρε μπολ εδω δεν εχεις εσυ προβλημα με τον εαυτο σου θα εχω εγω;Εριναλ τι έγινε εκει που φτύνουμε εκει πάμε και γλείφουμε? Τι ξαφνικες συμμαχιες με λάκη ειναι αυτες? εχεις κάποιο προβλημα με την επιλογη μου?