Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
παντως οποιος νοιώθει την ανάγκη να μου κάνει δώρο (ακους κοστάκις;) ενα κοτρονι σαν αυτο της νιρβανα εγω δεν θα παρεξηγηθω  :grin: :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
παντως οποιος νοιώθει την ανάγκη να μου κάνει δώρο (ακους κοστάκις;) ενα κοτρονι σαν αυτο της νιρβανα εγω δεν θα παρεξηγηθω  :grin: :grin:
εγώ μωρο μου,ότι δώρο θες :-* :-* :-*

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Βγειτε ρε εξω και καντε φλερτ.μια ζωη την εχουμε.οι πορνες ειναι ενα ακριβο αλλα φθηνο υποκαταστατο.μια χαρα ειναι οι κοπελες εξω.μην ακουτε τη σας λενε εδω.μαθετε να γαματε απο ερωτα και οχι απο αναγκη.αν διαβασατε μια ερευνα που εγινε θα μαθετε οτι πολλες γυναικες ειναι μονες επειδη οι αντρες εχουν γινει υπεροπτες και δεν τις πλησιαζουν για να μην εκτεθει το ευθραστο εγω τους.δεν εχετε να χασετε τιποτα ακομη και αν αποριφθηται αν τα εχετε καλα με τον ευατο σασας.μην ειστε ψευτοπερηφανοι

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
15
Πόντοι
6
Βγειτε ρε εξω και καντε φλερτ.μια ζωη την εχουμε.οι πορνες ειναι ενα ακριβο αλλα φθηνο υποκαταστατο.μια χαρα ειναι οι κοπελες εξω.μην ακουτε τη σας λενε εδω.μαθετε να γαματε απο ερωτα και οχι απο αναγκη.αν διαβασατε μια ερευνα που εγινε θα μαθετε οτι πολλες γυναικες ειναι μονες επειδη οι αντρες εχουν γινει υπεροπτες και δεν τις πλησιαζουν για να μην εκτεθει το ευθραστο εγω τους.δεν εχετε να χασετε τιποτα ακομη και αν αποριφθηται αν τα εχετε καλα με τον ευατο σασας.μην ειστε ψευτοπερηφανοι
....καλα τα λες....

Επισκέπτης
διαβασατε μια ερευνα που εγινε θα μαθετε οτι πολλες γυναικες ειναι μονες επειδη οι αντρες εχουν γινει υπεροπτες και δεν τις πλησιαζουν

Δεν τις πλησιάζουν ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ.
Εμ ... τι να κάνουμε ....

Η συχνότητα των φύλων στα παιδιά , είναι ίδια για αγόρια και κορίτσια.

Οπότε ο πλούσιος , όμορφος με την porsche ..... έχει αντίστοιχες του κύκλου του να πλησιάσει. Οπότε η Σούλα, η καθηγήτρια γαλλικών από τα σεπόλια, που ο μπαμπάς της την κυκλοφορούσε με alfasud από τον ΟΔΔΥ θα περιμένει τσάμπα να την την πέσει ο πλούσιος γκόμενος με την πόρσε ....

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

Οπότε ο πλούσιος , όμορφος με την porsche ..... έχει αντίστοιχες του κύκλου του να πλησιάσει. Οπότε η Σούλα, η καθηγήτρια γαλλικών από τα σεπόλια, που ο μπαμπάς της την κυκλοφορούσε με alfasud από τον ΟΔΔΥ θα περιμένει τσάμπα να την την πέσει ο πλούσιος γκόμενος με την πόρσε ....
δεν πιστευω οτι ισχυει αυτο που λες.πιστευω οτι οι περισσοτερες κοπελες εχουν λογικες απαιτησεις.απλα οι περισσοτεροι αντρες φοβουνται να τις πλησιασουν για να το εξακριβωσουν.δεν θα αρνηθω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως αυτες που ειπες εσυ αλλα ειναι ελαχιστες πιστευω

Επισκέπτης
δεν πιστευω οτι ισχυει αυτο που λες.πιστευω οτι οι περισσοτερες κοπελες εχουν λογικες απαιτησεις.απλα οι περισσοτεροι αντρες φοβουνται να τις πλησιασουν για να το εξακριβωσουν.δεν θα αρνηθω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως αυτες που ειπες εσυ αλλα ειναι ελαχιστες πιστευω

Το κοπέλες είναι πολύ γενικό.
Αναφέρομαι στις εμφανίσιμες.
Ποιός ασχολείται με μπάζα ;;;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606

φημες θελουν το κοτρωνι της νιρβανας να εχει κλαπει απο επαυλη στην εκαλη να περασε τα ελληνοαλβανικα συνορα μεσα σε βαζακι  με χειροποιητη μαρμελαδα να χτυπηθηκαν αλλοι αριθμοι πλαισιου στο σασι του δαχτυλιδιου και μετα ο λεγαμενος να το επαναπατρισε προσφεροντας το στο μονδελο συνοδευομενο απο ποιστοποιητικο απο τον γκουμπελεν της λουκερνης αργυροκαστρου μια νυχτα με βροχη στη νεα διαγωνιο κρυμενο σε ενα πιατο  με κεμπαπι πολιτικο  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
φημες θελουν το κοτρωνι της νιρβανας να εχει κλαπει απο επαυλη στην εκαλη να περασε τα ελληνοαλβανικα συνορα μεσα σε βαζακι  με χειροποιητη μαρμελαδα να χτυπηθηκαν αλλοι αριθμοι πλαισιου στο σασι του δαχτυλιδιου και μετα ο λεγαμενος να το επαναπατρισε προσφεροντας το στο μονδελο συνοδευομενο απο ποιστοποιητικο απο τον γκουμπελεν της λουκερνης αργυροκαστρου μια νυχτα με βροχη στη νεα διαγωνιο κρυμενο σε ενα πιατο  με κεμπαπι πολιτικο  :2funny:

"Κοτρώνι" χρώματος H,  μόνο από έπαυλη στο Ζεφύρι μπορεί να έχει κλαπεί.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

εχεις απολυτο δικιο οτι εχουν απαιτησεις αλλα εχεις απολυτο αδικο στο οτι ειναι μονες  
γυναικα και μονη δεν παιζει και με αυτα που ζω τουλαχιστον .
Οσες ξερω λενε μονες και τον παιρνουν απο καμμια 10 αρια απλα για να μην τις λενε πουτανες οτι ειναι με καποιον και πανε με πολλους λενε οτι ειναι μονες.
Μην ξεχνατε οτι αλλοι σκοτωσανε για ενα γαμησι και αυτη γαμιοτανε και  με αλλους 10 εχει και προσφατα παραδειγματα που τους κραξανε.

Λογικες απαιτησεις ειναι μεχρι να βρουν αυτον που θα τους κανει τα ονειρα πραγματικοτητα.

ποια απο ολες δεν θελει την μεγαλη ζωη τα λεφτα τα ταξιδια να κανει οτι γουσταρη και να μην δινει σημασια σε κανενα.
Ξερρεις ποσες απο αυτες θελουν  να ειναι η γυναικες αραχνη.
και ποσο καυλονουν με την ιδεα και μονο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
Η το βαφτισε ο νιπλης το Η του μονδελου ηταν  διαζευτικο  ;)

Κάθε "κοτρώνι" αξίας, συνοδεύεται από πιστοποιητικό. Ας μας πληροφορήσει λοιπόν σχετικά με τα τρία C. Δηλαδή το βάρος, το χρώμα,  και την καθαρότητα.

Αλλιώς, καλό θα είναι να μην "ξιπάζεται" εύκολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom