House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
για κάθε εμότικον του χρηστάρα στέλνει ενα πμ σε γκόμενα εδώ.
οντως , εχει κλασει στα πμ ο τυπος ...
οντως , εχει κλασει στα πμ ο τυπος ...
αχχαχααχαχχαχαχα οντως
βαλε και τον Λουτσο στα εμοτικονς , το παιδι με το ελαφρυ εγκεφαλικο :o :o
Αντε και κανενα κιλο πατατες ε?
κι αν δε πιάσει το "χιουμορ", το πάει στο 1000ρικο.Εκανε κινηση.
Κρυψτε τις αδελφες σας.
Σιγουρα?παντως οποιος νοιώθει την ανάγκη να μου κάνει δώρο (ακους κοστάκις;) ενα κοτρονι σαν αυτο της νιρβανα εγω δεν θα παρεξηγηθω
εγώ μωρο μου,ότι δώρο θες :-* :-* :-*παντως οποιος νοιώθει την ανάγκη να μου κάνει δώρο (ακους κοστάκις;) ενα κοτρονι σαν αυτο της νιρβανα εγω δεν θα παρεξηγηθω
πολλες γυναικες ειναι μονες επειδη οι αντρες εχουν γινει υπεροπτες και δεν τις πλησιαζουν
....καλα τα λες....Βγειτε ρε εξω και καντε φλερτ.μια ζωη την εχουμε.οι πορνες ειναι ενα ακριβο αλλα φθηνο υποκαταστατο.μια χαρα ειναι οι κοπελες εξω.μην ακουτε τη σας λενε εδω.μαθετε να γαματε απο ερωτα και οχι απο αναγκη.αν διαβασατε μια ερευνα που εγινε θα μαθετε οτι πολλες γυναικες ειναι μονες επειδη οι αντρες εχουν γινει υπεροπτες και δεν τις πλησιαζουν για να μην εκτεθει το ευθραστο εγω τους.δεν εχετε να χασετε τιποτα ακομη και αν αποριφθηται αν τα εχετε καλα με τον ευατο σασας.μην ειστε ψευτοπερηφανοι
παντως οποιος νοιώθει την ανάγκη να μου κάνει δώρο (ακους κοστάκις;) ενα κοτρονι σαν αυτο της νιρβανα εγω δεν θα παρεξηγηθω
διαβασατε μια ερευνα που εγινε θα μαθετε οτι πολλες γυναικες ειναι μονες επειδη οι αντρες εχουν γινει υπεροπτες και δεν τις πλησιαζουν
δεν πιστευω οτι ισχυει αυτο που λες.πιστευω οτι οι περισσοτερες κοπελες εχουν λογικες απαιτησεις.απλα οι περισσοτεροι αντρες φοβουνται να τις πλησιασουν για να το εξακριβωσουν.δεν θα αρνηθω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως αυτες που ειπες εσυ αλλα ειναι ελαχιστες πιστευωΔεν τις πλησιάζουν ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ.
Εμ ... τι να κάνουμε ....
Η συχνότητα των φύλων στα παιδιά , είναι ίδια για αγόρια και κορίτσια.
Οπότε ο πλούσιος , όμορφος με την porsche ..... έχει αντίστοιχες του κύκλου του να πλησιάσει. Οπότε η Σούλα, η καθηγήτρια γαλλικών από τα σεπόλια, που ο μπαμπάς της την κυκλοφορούσε με alfasud από τον ΟΔΔΥ θα περιμένει τσάμπα να την την πέσει ο πλούσιος γκόμενος με την πόρσε ....
δεν πιστευω οτι ισχυει αυτο που λες.πιστευω οτι οι περισσοτερες κοπελες εχουν λογικες απαιτησεις.απλα οι περισσοτεροι αντρες φοβουνται να τις πλησιασουν για να το εξακριβωσουν.δεν θα αρνηθω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως αυτες που ειπες εσυ αλλα ειναι ελαχιστες πιστευω
παντως οποιος νοιώθει την ανάγκη να μου κάνει δώρο (ακους κοστάκις;) ενα κοτρονι σαν αυτο της νιρβανα εγω δεν θα παρεξηγηθω
φημες θελουν το κοτρωνι της νιρβανας να εχει κλαπει απο επαυλη στην εκαλη να περασε τα ελληνοαλβανικα συνορα μεσα σε βαζακι με χειροποιητη μαρμελαδα να χτυπηθηκαν αλλοι αριθμοι πλαισιου στο σασι του δαχτυλιδιου και μετα ο λεγαμενος να το επαναπατρισε προσφεροντας το στο μονδελο συνοδευομενο απο ποιστοποιητικο απο τον γκουμπελεν της λουκερνης αργυροκαστρου μια νυχτα με βροχη στη νεα διαγωνιο κρυμενο σε ενα πιατο με κεμπαπι πολιτικο
Η το βαφτισε ο νιπλης το Η του μονδελου ηταν διαζευτικο ;)"Κοτρώνι" χρώματος H, μόνο από έπαυλη στο Ζεφύρι μπορεί να έχει κλαπεί.
Δεν τις πλησιάζουν ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ.
Εμ ... τι να κάνουμε ....
Η συχνότητα των φύλων στα παιδιά , είναι ίδια για αγόρια και κορίτσια.
Οπότε ο πλούσιος , όμορφος με την porsche ..... έχει αντίστοιχες του κύκλου του να πλησιάσει. Οπότε η Σούλα, η καθηγήτρια γαλλικών από τα σεπόλια, που ο μπαμπάς της την κυκλοφορούσε με alfasud από τον ΟΔΔΥ θα περιμένει τσάμπα να την την πέσει ο πλούσιος γκόμενος με την πόρσε ....
δεν πιστευω οτι ισχυει αυτο που λες.πιστευω οτι οι περισσοτερες κοπελες εχουν λογικες απαιτησεις.απλα οι περισσοτεροι αντρες φοβουνται να τις πλησιασουν για να το εξακριβωσουν.δεν θα αρνηθω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως αυτες που ειπες εσυ αλλα ειναι ελαχιστες πιστευω
Η το βαφτισε ο νιπλης το Η του μονδελου ηταν διαζευτικο ;)