gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
δεν καθεται αυτος....τις παιρνει στα ορθιαΣτου λακη αποκλειεται γιατι δεν χωραει να κατσει στην καρεκλα.
δεν καθεται αυτος....τις παιρνει στα ορθιαΣτου λακη αποκλειεται γιατι δεν χωραει να κατσει στην καρεκλα.
είσαι αδίστακτος τύπεεπανειλημμενα κοροιδευεις τον μπολντη για τον διαγωνισμο του μαλακα στον οποιο περυσι παρολιγο να βγεις μιστερ και κλαιγοσουνα οτι θα διαγραφεις αν κερδισεις το στεμμα και φετος κλαιγοσουνα σε ολα τα θρεντ φωναζοντας πενθος πενθος. μαλιστα.
χοντρε εισαι μεγαλος κρετινος.
Καθεταιδεν καθεται αυτος....τις παιρνει στα ορθια
και τα καλυτερα γαμησια γινονται σε οδοντιατρικες καρεκλες να υποθεσω;
θελω να μαθω ρε φιλε. Ειμαι άσχετος και θέλω να γινω επιχειρηματιας στο μέλλον θα με βοηθησεις?
Ο λοπεζ απο οσο εχω καταλαβει μονο ιστοριες ειναι
την μια του κανονιζουν ραντεβουδακια δεν πηγαινει... την αλλη του λεει ο λακης
να βαλει δικο του οπλο δεν βαζει.
Δεν γίνεται αν είσαι ...πιλάφιένστολος ...
Μιας και γίνατε φιλαράκια με το Λόπεζ ...
χοντρε κοιτα πως τα φερνει η ζωη. ο μπολντης θα πιασει στα χερια του και θα κουβαλαει κιολας πιστολι να τον ζηλευεις που δεν εχεις πιασει ποτε
Με μερικές φωτογραφιούλες , μπορούν να λυθούν τέτοιες απορίες.
Αλλά αυτά γίνονται με άντρες, που όταν χάνουν το παραδέχονται .....
με μερικες φωτογραφιουλες ΤΩΡΑ οχι οταν πας σε κανα σπιτι συγγενη. αποδειξη αμεσης τωρινης φωτογραφιουλας εχεις ή σε καμια εβδομαδα οπως τις αλλες φορες? σαχλαμαρα χοντρε
και τωρα παρακολουθηστε το μπλα μπλα μπλα και φωτογραφιουλα μηδεν του χοντρου. μεχρι να ξαναπαει επισκεψη σε κανα συγγενη να βγαλει φωτο ξενα οπλα
και τωρα παρακολουθηστε το μπλα μπλα μπλα και φωτογραφιουλα μηδεν του χοντρου. μεχρι να ξαναπαει επισκεψη σε κανα συγγενη να βγαλει φωτο ξενα οπλα
χοντρε θυμησε μας και κεινα τα επιχειρηματα, που ειχες προβλημα με τη φωτογραφικη μετα με την καρτα της φωτογραφικης μετα με το καλωδιο συνδεσης (= δεν εχει ερθει σαββατοκυριακο να παω επισκεψη στον μπατζανακη μου να βγαλω καμια φωτο)
[size=14pt]Μαλάκα .... για πες μας εσύ , δύο χρόνια μετά
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΠΟΤΕ ΦΩΤΟ ;;;;;;;;[/size]
Λέει ότι καθυστέρησα μερικές μέρες κι αυτός καθυστερεί ... 2 χρόνια !!!!!!!
Μεταμεσονύχτιες ώρες, δεν βγάζω φωτό ούτε τα αρχίδια μου πάντως,
όσο κι αν χτυπιέσαι.
ε ναι γιατι ως γνωστον κοιμουνται τα κινητα κοιμουνται και οι φωτογραφικες κοιμαται και το πιστολι μετα τα μεσανυχτα
παλι σε γλεντησα ηταν η βραδυα σου παλι αποψε και το ευχαριστηθηκες