Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.995

Επισκέπτης
οτι κ να φορεσουμε, οι πατσαβουρες που κυκλοφορουν γυρω μας παραμενουν ιδιες. τζαμπα τα λεφτα για μοστρα. waste of time, effort and $$.

βγήκες ποτέ Σάββατο βράδυ με κοστούμι και γραβάτα να δεις πόσα βλέμματα από τις γύρω "πατσαβούρες" θα τραβήξεις;

όταν η άλλη ντύνεται μοντέλο για ποιον λόγο να προσέξει έναν ατιμέλητο βλάκα που βγαίνει με τζην και κοντομάνικο-λαστιχένιο πανί (που συνηθίζεται να ονομάζεται μπλούζα) λες και πάει σε εργοστάσιο;

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
βγήκες ποτέ Σάββατο βράδυ με κοστούμι και γραβάτα να δεις πόσα βλέμματα από τις γύρω "πατσαβούρες" θα τραβήξεις;

όταν η άλλη ντύνεται μοντέλο για ποιον λόγο να προσέξει έναν ατιμέλητο βλάκα που βγαίνει με τζην και κοντομάνικο-λαστιχένιο πανί (που συνηθίζεται να ονομάζεται μπλούζα) λες και πάει σε εργοστάσιο;

Tυπε εγω χειμωνιατικα, που κοπανιεμαι απο τα 16 στα γυμναστηρια, φοραω ενα ξεχειλωμενο κοντομανικο πανι που συνηθιζεται να ονομαζεται μπλουζα, μπαινω σε οποια μπαρακια γουσταρω και δεν εχω κανενα θεμα με τα γκομενακια που ντυνονται σαν μοντελο μια χαρα κανω παιχνιδι με ολες και βλεμματα τραβαω.

Στην καλυτερη να βαλω (οπως χθες που μου καβλωσε) ενα σακακι απο πανω αλλα παντα οπου μπαινω το βγαζω και μενω με το πανι και καραγουσταρω !!!!

Επισκέπτης
Tυπε εγω χειμωνιατικα, που κοπανιεμαι απο τα 16 στα γυμναστηρια, φοραω ενα ξεχειλωμενο κοντομανικο πανι που συνηθιζεται να ονομαζεται μπλουζα, μπαινω σε οποια μπαρακια γουσταρω και δεν εχω κανενα θεμα με τα γκομενακια που ντυνονται σαν μοντελο μια χαρα κανω παιχνιδι με ολες και βλεμματα τραβαω.

Στην καλυτερη να βαλω (οπως χθες που μου καβλωσε) ενα σακακι απο πανω αλλα παντα οπου μπαινω το βγαζω και μενω με το πανι και καραγουσταρω !!!!

εσύ παίζεις στοίχημα τύπε, εκπέμπεις κύρος, είσαι άλλη κατηγορία  :grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
εσύ παίζεις στοίχημα τύπε, εκπέμπεις κύρος, είσαι άλλη κατηγορία  :grin:

xaAXaxAXaxAXAXAXaxaxaxaxaxaxa !!!!
Ετσι οπως παω με το στοιχημα τυπε... επρεπε να μου την πεις οτι αυτος ειναι ο λογος που δεν γραβατωνομαι...αδειασανε οι τσεπες και οι καταθεσεις με τα στημμενα  :sunglasses:

Θα φορεσω κουστουμι σε κοινωνικες εκδηλωσεις.
Αλλα σε μπαρακι που θα βγω με την παρεα μου να πιω και να περασω ωραια, γραβατα δεν βαζω ουτε με σφαιρες .

Επισκέπτης
τώρα που θα φτιάξει ο καιρός και πλημυρίσουν πάλι τα τρένα και οι καφετέριες με ορδές από πούτσες ντυμένες με πανταλόνες και σπορτεξ, άπλυτους και αξύριστους

τι να σου κάνει και η καημένη η Ελληνίδα που ντύνεται σα μοντέλο; (αν και για την Αθήνα δεν θα τό λεγα απόλυτα, καθώς πολλές βγαίνουν ιδιαίτερα κακοντυμένες και ατημέλητες, σε αντίθεση με Βόρεια Ελλάδα-Θεσσαλονίκη που οι περισσότερες κάνουν πασσαρέλα)

Χειρότερο ανδρικό ντύσιμο έχω δει μόνο στη Βουλγαρία, όπου Σάββατο βράδυ πάνω από το 70% των ανδρών φορούσαν πανταλόνες, σπορτεξ, και μπλουζάκι σε απίθανους συνδυασμούς

Δεν είναι τυχαίο ότι φορουμ 136.000 μελών δεν έχει θρεντ για το ανδρικό ντύσιμο (έχει μόνο ένα για "αναζήτηση καλού ράφτη," και κάτι τέτοιο  :grin:)

Επισκέπτης
xaAXaxAXaxAXAXAXaxaxaxaxaxaxa !!!!
Ετσι οπως παω με το στοιχημα τυπε... επρεπε να μου την πεις οτι αυτος ειναι ο λογος που δεν γραβατωνομαι...αδειασανε οι τσεπες και οι καταθεσεις με τα στημμενα  :sunglasses:

Θα φορεσω κουστουμι σε κοινωνικες εκδηλωσεις.
Αλλα σε μπαρακι που θα βγω με την παρεα μου να πιω και να περασω ωραια, γραβατα δεν βαζω ουτε με σφαιρες .

πίστεψέ με ότι ο βασικός λόγος που δε βάζεις είναι επειδή δε θα φοράει κανένας άλλος και δε θέλεις να σε κοιτάνε σαν εξωγήινο

το καλό ντύσιμο είναι ηδονή, είναι ομορφιά, είναι ναρκισσισμός, είναι σεβασμός του εαυτού σου και των γύρω σου, είναι ηρωίνη,

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πίστεψέ με ότι ο βασικός λόγος που δε βάζεις είναι επειδή δε θα φοράει κανένας άλλος και δε θέλεις να σε κοιτάνε σαν εξωγήινο

το καλό ντύσιμο είναι ηδονή, είναι ομορφιά, είναι ναρκισσισμός, είναι σεβασμός του εαυτού σου και των γύρω σου, είναι ηρωίνη,

Πες τα ρε τυπε  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το καλό ντύσιμο για τον άνδρα είναι ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ και για τη γυναίκα ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ

Τίποτ άλλο

Κανονικά πρέπει να επιβληθεί υποχρεωτικά το κοστούμι από τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια

Η χώρα θα ήταν διαφορετική αν στα Πανεπιστήμια ήταν όλοι οι νέοι-φορείς της ελπίδας του τόπου- ντυμένοι καθημερινά με κοστούμι ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΑ

σε αντίθεση με το σημερινό χάλι που έχουν πλημμυρίσει τα Πανεπιστήμια μακρυμάλλικα ζόμπι ντυμένα σκισμένα μπλε καραβόπανα και μαύρα πλαστικά από πάνω κι από κάτω ξεχασμένα στον κώλο τους βρακιά προ εβδομάδων χεσμένα, κατουρημένα και χυμένα, που άμα τα μύριζε ασβός απ τα δύο μέτρα θα πέθαινε επιτόπου...

To κοστουμακι σε βγαζει απο την δυσκολη θεση. Ανοιγεις την ντουλαπα και δεν ξερεις τι σκατά να φορέσεις μπορει να χάσεις και χρονο και να αργησεις οποτε αν έχεις ενα κοστουμι στην κρεμάστρα σου το παιρνεις οπως ειναι και το φοράς και φευγεις. Το ντυσιμο μετράει αρκετα γιατι ειναι απο τα πρώτα πραγματα που θα κοιτάξουν μαζι με την εμφάνιση.

Χθες ειχα παει σε ένα μαγαζι που ηταν ένας τυπας και χορευε συνέχεια λεω εδω ειμαστε μπολντοτυπος μετα απο λιγο χορευανε μαζι του και 2 γκομενες πιστευω θα καπακωνε σιγουρα μια αν εκτος απο χορευτης αρχισε να παρλάρει και λιγο  :grin:

απο εμφανιση ηταν πολυ μέτριος αλλα τι παιχτηκε τον ειδαν οι τυπισσες οτι κάνει κέφι και γουστάρει και τον πλησιάσανε απο μονες τους (ηταν εκει κοντα βεβαια και απο πριν απλα τον ειχαν πλατη) 

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6

Ντυνομουν νιτζα μικροτερος κ τραβουσα αρκετα βλεμματα, δικιο εχεις. Εχουμε καμια 10αρια που κυκλοφορουν θεσσαλονικη ετσι-γραφικοι το λιγοτερο. η νοοτροπια δεν αλλαζει στις γυναικες οτι κ να φορεσουμε.απο οτι διαβαζω ειναι μεταδοτικο κ στους αντρες.Κωστοπουλος κ ετσι δικε μου φαση???

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ποιός είπε για κύρος ;;;;;
για αισθητική μιλάμε ........

αυτά τα κόμπλεξ μας έφαγαν ......

τύπου νταλάρα ....

Μένω σε σπίτι 3500τμ των 50.000.000€
και ένα ζευγάρι γόβες της γυναίκας μου κάνουν 2000€
αλλά εγώ φοράω t-shirt από τη λαϊκή
γιατί είμαι λαϊκό παληκάρι να'ουμ ...

Ο καθένας φοράει ότι γουστάρει...
Παλι στην υπερβολή σε βρίσκω, πολλές φορές τα απλά μπλουζάκια που λες κοστίζουν πολλά...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
σε γάμο πας με τζην, άσπρο φανελάκι και σταράκι; δεν πας, άρα κάποιο κύρος λογικά πρέπει να το δίνει...

Όχι δεν πάω έτσι σε γάμο λόγω του γεγονότος αλλα οποιος φοράει κοστούμι δεν έχει κύρος...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ένα "απλό" μπλουζάκι Αρμάνι μπορεί να έχει και 200 ευρώ. ;)

Aν πηγες να δώσεις 200 ευρω σε ενα απλο μλπουζάκι του οποιου το υφασμα ειναι αμφιβολου ποιοτητας και απλα έχει την φιρμα πάνω τι να σου πω εισαι θυμα το λιγοτερο  :headbang: :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
το ντύσιμο σημειολογικά είτε το θέλουμε είτε οχι δίνει κυρος και στίγμα.. Απο εκεί και πέρα καλό ειναι να ξέρεις που φοράς τι.. και καλό ειναι να μπορεις να υποστηρίξεις αυτο που φορας.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Aν πηγες να δώσεις 200 ευρω σε ενα απλο μλπουζάκι του οποιου το υφασμα ειναι αμφιβολου ποιοτητας και απλα έχει την φιρμα πάνω τι να σου πω  :headbang: :headbang:
Δεν εννοώ αυτό. :S

Επειδή γράφουν πιο πάνω ότι με ένα μπλουζάκι κι ένα τζιν είσαι σε λέτσος το έγραψα. ;)

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Το καλό ντύσιμο δίνει κύρος μάγκες όπως και να το κάνουμε. Οποιοδήποτε άτομο άλλο κύρος εκπέμπει με ντύσιμο της πλάκας από ότι με ένα καλό προσεγμένο ντύσιμο.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
το ντύσιμο σημειολογικά είτε το θέλουμε είτε οχι δίνει κυρος και στίγμα.. Απο εκεί και πέρα καλό ειναι να ξέρεις που φοράς τι.. και καλό ειναι να μπορεις να υποστηρίξεις αυτο που φορας.

;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom