Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τα νουμερα ειναι τρολ αλερτ 30 χρονων μαλακας να περιμενει 5 μηνες..
επειδη ομως βρισκομαστε στην ελλαδα,τη χωρα του λευκου ιπποτη,δεν αποκλειω τιποτα.
το πιθανοτερο ειναι το καριολακι να χει περασει απο αλλους 2-3 οσο καιρο ο Κ. κανει τον αεροσυνοδο.

παρομοιο περιστατικο καταντιας εζησα προσφατα με γνωστο μου να ρχεται απο ροδο-αθηνα για 5 μερες και
να κανονιζει να βρεθει με αδερφη κοινου μας φιλου που τον απερριπτε συνεχως οσο αυτος σπουδαζε αθηνα,σε σημειο να καταντησει inside joke η χυλοπιτα της εβδομαδας..στοιχηματιζω πως τα μουνοχειλα της (καριολας) Α. θα χαν υγρανθει απο επιβεβαιωση εκεινο το βραδυ οταν ο λευκος ιπποτης μας την πηρε απο το σπιτι της,την κερασε δειπνο και κατα τις 12 τη γυρισε,πιθανοτατα για να παει να βρει το γκομενο που την καβαλαει αυτην την περιοδο.

**η φρασεολογια μου ειναι σκληρη συνειδητα,μηπως και οι μπολντηδες και οι jaygatsby που διαβαζουν
ελθουν σε επαφη με την πραγματικοτητα.

ούτε η ιστορία η πιο πάνω, ούτε αυτή του φίλου σου έχει καμμία σχέση με αυτά τα οποία σχολίασα και δεν βλέπω πώς με αφορούν σε σχέση με αυτά που έγραψα εγώ επί άλλων θεμάτων.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αγάπη, οι άντρες είναι χίλιες φορές πιο γκρινιάρηδες και κουτσομπόληδες από τις γυναίκες. Όποιος έχει πάει στρατό το γνωρίζει πολύ καλά.

αγαπη δεν ξερω αν ειναι ετσι οπως λες, μιας και δεν γνωριζω γκρινιαρηδες Η σε εμενα δεν φερονται ετσι. Και η γκρινια αν υπαρχει δεν ειναι επιπεδου δημοτικου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τελικα τι εγινε χτες τυποι?
κανονιστηκε κανα mexican standoff

images

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αγαπη δεν ξερω αν ειναι ετσι οπως λες, μιας και δεν γνωριζω γκρινιαρηδες Η σε εμενα δεν φερονται ετσι. Και η γκρινια αν υπαρχει δεν ειναι επιπεδου δημοτικου.

απο στρατο εχεις παει δηλαδη

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Της δίνεις "αποκλειστικά" και χάφτει.

Πότε της λες ότι ρωτάει για εμένα άλλα μέλη (εάν είμαι ψηλός, γεροδεμένς κτλ) και τα παίρνει στην κράνα, πότε της λες ότι έμαθες τα σούσουρα για εμένα και παραληρεί. Φαίνεσαι να ελέγχεις απολύτως τα νεύρα της, οπότε δεν θέλουμε να της κόψεις τα αποκλειστικά!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τελικα τι εγινε χτες τυποι?
κανονιστηκε κανα mexican standoff

images

ψελλισε κατι ο ρομπας οτι πηγε μεν αλλα χτυπησε δε κλπ κατι μαλακιες πουμαρο σαλτσες παλι και στην ουσια δεν εβγαλε σχολειο.
σα να λεμε δινω μηχανογραφικο για ιατρικη, δεν περναω στις πανελλαδικες αλλα δηλωνω γιατρος μετα.  :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ψελλισε κατι ο ρομπας οτι πηγε μεν αλλα χτυπησε δε κλπ κατι μαλακιες πουμαρο σαλτσες παλι και στην ουσια δεν εβγαλε σχολειο.
σα να λεμε δινω μηχανογραφικο για ιατρικη, δεν περναω στις πανελλαδικες αλλα δηλωνω γιατρος μετα.  :jerking:
και μετα που τον εστειλαν?πεζικο? :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Της δίνεις "αποκλειστικά" και χάφτει.

Πότε της λες ότι ρωτάει για εμένα άλλα μέλη (εάν είμαι ψηλός, γεροδεμένς κτλ) και τα παίρνει στην κράνα, πότε της λες ότι έμαθες τα σούσουρα για εμένα και παραληρεί. Φαίνεσαι να ελέγχεις απολύτως τα νεύρα της, οπότε δεν θέλουμε να της κόψεις τα αποκλειστικά!

αφου ρωταγε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom