Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Μου γαμηθηκε με αλλον ενω ηταν σοβαρη και μετρημενη
με συγκινησε και μενα αυτη η ιστορια :'(
Μου γαμηθηκε με αλλον ενω ηταν σοβαρη και μετρημενη
Καθόλου γεγονός για μένα.γεγονος
τα νουμερα ειναι τρολ αλερτ 30 χρονων μαλακας να περιμενει 5 μηνες..
επειδη ομως βρισκομαστε στην ελλαδα,τη χωρα του λευκου ιπποτη,δεν αποκλειω τιποτα.
το πιθανοτερο ειναι το καριολακι να χει περασει απο αλλους 2-3 οσο καιρο ο Κ. κανει τον αεροσυνοδο.
παρομοιο περιστατικο καταντιας εζησα προσφατα με γνωστο μου να ρχεται απο ροδο-αθηνα για 5 μερες και
να κανονιζει να βρεθει με αδερφη κοινου μας φιλου που τον απερριπτε συνεχως οσο αυτος σπουδαζε αθηνα,σε σημειο να καταντησει inside joke η χυλοπιτα της εβδομαδας..στοιχηματιζω πως τα μουνοχειλα της (καριολας) Α. θα χαν υγρανθει απο επιβεβαιωση εκεινο το βραδυ οταν ο λευκος ιπποτης μας την πηρε απο το σπιτι της,την κερασε δειπνο και κατα τις 12 τη γυρισε,πιθανοτατα για να παει να βρει το γκομενο που την καβαλαει αυτην την περιοδο.
**η φρασεολογια μου ειναι σκληρη συνειδητα,μηπως και οι μπολντηδες και οι jaygatsby που διαβαζουν
ελθουν σε επαφη με την πραγματικοτητα.
Μην τον αγριεύεις και μετά σε κόψει από τα αποκλειστικά.
Αγάπη, οι άντρες είναι χίλιες φορές πιο γκρινιάρηδες και κουτσομπόληδες από τις γυναίκες. Όποιος έχει πάει στρατό το γνωρίζει πολύ καλά.
θα με καλεσει δηλαδη στην μονομαχια με λακη;Μην τον αγριεύεις και μετά σε κόψει από τα αποκλειστικά.
αγαπη δεν ξερω αν ειναι ετσι οπως λες, μιας και δεν γνωριζω γκρινιαρηδες Η σε εμενα δεν φερονται ετσι. Και η γκρινια αν υπαρχει δεν ειναι επιπεδου δημοτικου.
εμενα παντως με εχουν καλεσει ηδηθα με καλεσει δηλαδη στην μονομαχια με λακη;
δεν τοπιασα αυτο
τελικα τι εγινε χτες τυποι?
κανονιστηκε κανα mexican standoff
και μετα που τον εστειλαν?πεζικο?ψελλισε κατι ο ρομπας οτι πηγε μεν αλλα χτυπησε δε κλπ κατι μαλακιες πουμαρο σαλτσες παλι και στην ουσια δεν εβγαλε σχολειο.
σα να λεμε δινω μηχανογραφικο για ιατρικη, δεν περναω στις πανελλαδικες αλλα δηλωνω γιατρος μετα.
Της δίνεις "αποκλειστικά" και χάφτει.
Πότε της λες ότι ρωτάει για εμένα άλλα μέλη (εάν είμαι ψηλός, γεροδεμένς κτλ) και τα παίρνει στην κράνα, πότε της λες ότι έμαθες τα σούσουρα για εμένα και παραληρεί. Φαίνεσαι να ελέγχεις απολύτως τα νεύρα της, οπότε δεν θέλουμε να της κόψεις τα αποκλειστικά!
απο στρατο εχεις παει δηλαδη
και μετα που τον εστειλαν?πεζικο?
απολυτε ο λακης δεν παιζει να ερθει σε μονομαχια ποτε... ;) Μιας και ο λακης δεν ειναι ο λακηςεμενα παντως με εχουν καλεσει ηδη
αφου ρωταγε
δεν χρειαστηκε να ρωτησω. Μου τα ξερασες εσυ
δεν χρειαστηκε να ρωτησω. Μου τα ξερασες εσυ