erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
μια χαρά παιδί είναι ο μπολεγω θα λεγα ο πιρφορουλης μπολντης, είναι ο ανθρωπος σου ;)
μια χαρά παιδί είναι ο μπολεγω θα λεγα ο πιρφορουλης μπολντης, είναι ο ανθρωπος σου ;)
τετοιους θελετε ε?μια χαρά παιδί είναι ο μπολ
τετοιους θελετε ε?
μια χαρά παιδί είναι ο μπολ
ρε παιδί αφού δεν έδειξες πουτσα πώς θες να σε θυμάμαι.πέραν τούτου είμαι ξανθια.μήπως τω καιρώ εκείνο ήταν το λαιονακι στο Νικ μου;ήταν τότε που μουστελνε πμ Κ Ο Άλεξ νομίζοντας ότι μιλά σε μέναΤο φαντάστηκα...για να σε βοηθήσω... το παλιό μου αβαταρ ήταν Interceptor
Προσοχή ! Οι ανωτέρω ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με την Εριναλ !
μια χαρά παιδί είναι ο μπολ
ρε παιδί αφού δεν έδειξες πουτσα πώς θες να σε θυμάμαι.πέραν τούτου είμαι ξανθια.μήπως τω καιρώ εκείνο ήταν το λαιονακι στο Νικ μου;ήταν τότε που μουστελνε πμ Κ Ο Άλεξ νομίζοντας ότι μιλά σε μένα
τι λες μωρε;ο ένας εδώ με αγαπά ο άλλος θΑ στείλει πορνό πμ με μια πουτσα να κ γω θα πάω σε θρεντ με τον κωλογερο που έχει σαλτάρει;Άστους αυτούς και έλα δίπλα στο thread του Άδωνι. Η λατρεία σου ο τραμουντάνας έχει στριμωχτεί και θέλει εμψύχωση
τι λες μωρε;ο ένας εδώ με αγαπά ο άλλος θΑ στείλει πορνό πμ με μια πουτσα να κ γω θα πάω σε θρεντ με τον κωλογερο που έχει σαλτάρει;
τι λες μωρε;ο ένας εδώ με αγαπά ο άλλος θΑ στείλει πορνό πμ με μια πουτσα να κ γω θα πάω σε θρεντ με τον κωλογερο που έχει σαλτάρει;
Μία επισήμανση ........
Τα πέη που απεικονίζονται είναι ΟΡΘΙΑ.
ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ERINAL
και άλλων βρωμιάρων του συναφιού της
ΠΟΥΤΣΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ. _
σωστά, με την παρουσία μου οι πουτσες γινονται πετρα και βλεπουν ουρανο. Κάτι που η δικιά σου εχει ξεχασει πως ειναι
Ειναι ενας χοντρος κοιλαράς σώβρακο του μπου.κομ. ;)