master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Μαλλον θα μιλαει απο προσωπικη εμπειρια ο φιλος.γτ εισαι τοσο αρνητικος φιλε μου?
Μαλλον θα μιλαει απο προσωπικη εμπειρια ο φιλος.γτ εισαι τοσο αρνητικος φιλε μου?
μια λυση απαξιωσης ειναι να πεις στην ελλεηνιδα που θα βγειτε,μισο να κανω μια σταση εδω στο στουντιο να γαμησω λιγο κι ερχομαιτι σημασια εχει αφου η καταληξη παλι η ιδια θα ειναι στο τελος της εξοδου
ο πιτσι το χε κάνει αυτόμια λυση απαξιωσης ειναι να πεις στην ελλεηνιδα που θα βγειτε,μισο να κανω μια σαση εδω στο στουντιο να γαμησω λιγο κι ερχομαι
ο πιτσι το χε κάνει αυτό
πήγαινε στο μπουμ μπουμ στις τζιτζιφιέςφιλε μου εγω εννοω που να παμε για να γνωρισουμε κοπελες οχι με αυτες που τα εχουμε
αυτη που ειχε τοτε ηταν πιο σαλεμμενη και απο τον αβραμη ρε.ο πιτσι το χε κάνει αυτό
γτ εισαι τοσο αρνητικος φιλε μου?
μια λυση απαξιωσης ειναι να πεις στην ελλεηνιδα που θα βγειτε,μισο να κανω μια σταση εδω στο στουντιο να γαμησω λιγο κι ερχομαι
πήγαινε στο μπουμ μπουμ στις τζιτζιφιές
Gun Club με τέτοια νοοτροπία που έχεις δύσκολο να βρείς καλύτερη από την παλάμη!
ενω ο αλλος που περιμενει να βγει τσαρκα να σκοραρει πρωτοχρονιατικα ειναι ρεαλιστης
και μιλαμε για την Αθηνα οχι για την Στοκχολμη για να μην ξεχνιομαστε
Παίζουν κάτι Μιλφάκια σήμερα...
σκασε μυτη μεταξι κατα τις 5 τυπεενω ο αλλος που περιμενει να βγει τσαρκα να σκοραρει πρωτοχρονιατικα ειναι ρεαλιστης
ρωσιδια τυπε?Παίζουν κάτι Μιλφάκια σήμερα...
Δεν μίλησα εγώ για κανέναν άλλον.ενω ο αλλος που περιμενει να βγει τσαρκα να σκοραρει πρωτοχρονιατικα ειναι ρεαλιστης
Δεν μίλησα εγώ για κανέναν άλλον.
Στη νοοτροπία σου αναφέρθηκα.
σκασε μυτη μεταξι κατα τις 5 τυπε
γεματο θα ειναι
Δεν μίλησα εγώ για κανέναν άλλον.
Στη νοοτροπία σου αναφέρθηκα.
στο μεταξι θα χει πακια....γαμησε ταπρωτοχρονιατικα στα στουντιο θα γινεται λαικο προσκυνημα