The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
καιρο εχεις να ποσταρεις καμια μουνάρα
Ελάτε...
Ομολογήστε το...
Έχετε ώρα να τον νταχτιρντίσετε και δεν κρατιέστε ε;
καιρο εχεις να ποσταρεις καμια μουνάρα
πάρε αυτό και ωραία μουνάκια και μαθήματα για το πώς να ρίχνεις γκομενάκια τυχαιρούλη !
χαχαχα
έλα μπόλντι πώς το θες το γκομενάκι ?
έλα μπόλντι πώς το θες το γκομενάκι ?
Ti piace ?
Τι να μου αρέσει;
Που ήρθε στο πορτοφίνο, πήρε την ψάθινη ομπρέλα για τον ήλιο και την φόρεσε καπέλο;
...θελει εναν τιμιο δουλευτη του μεροκαματου-Σλισκοβιτς η μανταμ..με καλαμιδες να φαει μυτο στο κουλουρι να τρεξει το ριμελ ασωπος...Τι να μου αρέσει;
Που ήρθε στο πορτοφίνο, πήρε την ψάθινη ομπρέλα για τον ήλιο και την φόρεσε καπέλο;
Για την γενική της εικονα εννοώ.
τα μπαζα απο την εμπειρια μου ειναι οι χειροτερες
ενος φιλου ειναι...εγω ειμαι πιο στεγνοςΙσχύει. Για κάποιον πούστη λόγο στην ελλάδα όσο πιο μπάζο είναι κάποια τόσο πιο όμορφο πιστεύει ότι αξίζει.
ΥΓ. Εσύ είσαι στη φώτο;
μηπως ξερεις και τι νιωθουν οι γυναικες οταν τον τρωνεΗ γυναίκα σου κάθεται, όταν εξασφαλίσει ότι δεν θα εξαφανιστείς αφού σπερμοεκκενώσεις, οπότε για τους πιρφόρους αυτό ταιριάζει γάντι, ελλείψει άλλων επιλογών και για λόγους αποφυγης της σεξουαλικής πείνας γατζώνονται στο πρώτο θηλυκό που θα τους κάτσει, και εκείνες άλλο που δεν θέλουν, κάνουν πρόβες για τον " αποκαταστάτη " τους, οπότε έχουμε ένα win-win παίγνιο!
Για τους πόρνους όμως, αυτή η κατάσταση προσκόλλησης σε ένα αντικείμενο, όχι μόνο δεν είναι απαραίτητη για να νιώσουν ικανοποίηση, αλλά τους στερεί και την ευφορία της ελεύθερης και κατά βούληση επιλογής ανάμεσα σε πολλαπλά αντικείμενα απ´τα οποία αποδεσμεύονται μετα-εκκενωτικά...