Καλησπερα μαγκες...λοιπον εγω ενα εχω να πω...πως σε καθε λαο αναλογα με τα πολιτιστικα του δεδομενα,οι γυναικες εχουν αλλο κωδικο επικοινωνιας...Αναλογα με αυτον πρεπει να εχει καποιος και τον σωστο τροπο προσεργγισης...Ειπα πριν για τις Ελλεεινδες οτι εχω 100% επιτυχια και πεσατε να με φατε...Εφταιξε και το στυλακι μου δε λεω...Αλλα οπως αναφερω και σεπαλοιτερο μου ποστ μπηκα με αλλες διαθεσεις στο σαιτ και με αλλες κατεληξα!
Που καταληγω?Μην αλλαξετε ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που εχετε γιατι οι περισσοτεροι απο δω εχετε γαμω τις προσωπικοτητες...Παρακολουθω το σαιτ σας και ρε μπαγασες...με κανατε να ντρεπομαι για τον τροπο που αρχικα σας μιλησα...
Σοβαρα τωρα,ειναι ενα δυσκολο θεμα το να πλησιασεις στην ψυχρα Ελληνιδα και να της μιλησεις...Θελει τροπο...Τι τροπο?Αυτοπεποιθηση?Οχι,μαγκες μου ΔΕΝ θελει αυτοπεποιθηση παραπανω απο οσο χρειαζεται...γιατι τοτε τρως τα μουτρα σου!Αν οι γυναικες θελουν σκληρα αντρακια και τα προτιμουν απο τα καλα παιδια?Θελουν ναι,αλλα να εισαι σκληρος απο μεσα σου...Να μη σε παιρνει απο κατω η χυλοπιτα της καθε μιας...Οταν εισαι ανεπηρεαστος τοτε διωχνεις και το αγχος της αποτυχιας και μπορεις να εισαι ανετοτερος...
Προς Παθος για τη γυναικα:Φιλε σε γενικες γραμμες εισαι τοσο πολυ σωστος σ εαυτα που λες που αμφιβαλλω αν εισαι ανδρας...Εχεις μπει τοσο στο πετσι της γυναικας και σε συνδυασμοι με τα αβαταρ σου σε βλεπω πλεον σαν το γυναικειο μυαλο σε ανδρικο σωμα...Αλλα εξηγησε μου κατι σε παρακαλώ...Γιατι θεωρεις σωστη προσεγγιση την ατακα 'κοριτσια περιμενετε παρεα?'που ειχα σχολιασει αρνητικα σε παλιοτερο μου ποστ?Ειναι απο τις πιο ελλειβνες ατακες που μπορεις να πεις σε γυναικα!
Φιλικα,Κεβιν