master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
ενας κακομοιρης φαντασιοπληκτος ειναι μην δινεις σημασια..Αν είσαι πάνω από 23 και ερωτεύεσαι μια γυναίκα μόνο από το κρεβάτι πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς.
ενας κακομοιρης φαντασιοπληκτος ειναι μην δινεις σημασια..Αν είσαι πάνω από 23 και ερωτεύεσαι μια γυναίκα μόνο από το κρεβάτι πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς.
ενας κακομοιρης φαντασιοπληκτος ειναι μην δινεις σημασια..
ενας κακομοιρης φαντασιοπληκτος ειναι μην δινεις σημασια..
ας τον αφήσουμε να μας εξηγήσει (αν θέλει) τι του έκατσε, πριν κρίνουμε, αδελφοί εν Χριστώ.
Δεν τον εχεις παρακολουθησει μαλλον Jayας τον αφήσουμε να μας εξηγήσει (αν θέλει) τι του έκατσε, πριν κρίνουμε, αδελφοί εν Χριστώ.
Mε τις γυναικες μπορειτε να νικησετε... αλλα
η ευθεια συγκρουση που υιοθετουν οι περισσοτεροι δεν έχει αποτελεσματα... στην αρχη πρεπει να κανεις παντα οτι θελει η γυναικα(βρισκεις εναν εμμεσο τροπο να αποφυγεις να κανεις τον ταριφα και να σου φυγουν πολλα λεφτα εννοειται ) ... να λες μεγαλα λογια για να φτιαξεις μια φαντασιωση... μετα της πετας ενοχες για κατι.... και απομακρυνεσαι.... εκει τρελαινεται σε κυνηγαει αυτη.... νομιζει οτι εκανε καποιο λαθος.... ή πρεπει να αποδειξει κατι. Στησιμο σε ραντεβου? παρακινδυνευμενο αλλα αν πετυχει.... εχεις νικησει ολοκληρωτικα !
πρεπει να την κανεις καψουρακι. Πρεπει να παιξεις σωστα... οι περισσοτεροι δεν ξερουν να παιζουν
για αυτο και δεν εχουν αποτελεσματα.
Και τωρα κλασσικα περιμενω τους γνωστους να μπουνε να αρχισουν να λενε για δασκαλους κτλπ αλλα κατα βαθος ξερουν οτι εχω δικιο επειδη και αυτοι ετσι παιζουν αρα θα αρχισουν να δουλευουν τον εαυτο τους παλι και το χειροτερο??? έμμεσα
Τυπε ζηλευω την επιτιχια σας :'(Εμ και εγω αυτο λεω.... αλλα ο μαστερ μπαινει μεσα και βριζει οποιον ειναι χαρουμενος
που βρηκε γυναικα... και μετα παραπονιεται που τον λεμε ζηλιαρη
κανεις λαθος τον εκαναν αμεσως λοχια και εκτος αυτου γαμαει μια μουναρα εποπ που την ηθελαν στρατηγοι,ταξιαρχοι,αλλα καθησε μονο στον μπολντεμορτ.Τωρα βεβαια δεν μας διευκρινησε αν ηταν παρθενα.Περιμενω να μας διαφωτισει.Στανταρ στο στρατο δεν του μιλαει κανεις και νιωθει μονος, για αυτο μπαινει στο site και γραφει 2 σεντονια ανα λεπτο.
Εμ και εγω αυτο λεω.... αλλα ο μαστερ μπαινει μεσα και βριζει οποιον ειναι χαρουμενος
που βρηκε γυναικα... και μετα παραπονιεται που τον λεμε ζηλιαρη
Το να κάθεσαι να μελετάς και να αναλύεις τακτικές και συστήματα είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να μην βρεις ποτέ γυναίκα.
Τυπε, αυτη το ξερει;βΡΕ εγω μια χαρα εχω γυναικα... αλλοι βριζουν τις ελλεηνιδες
βΡΕ εγω μια χαρα εχω γυναικα... αλλοι βριζουν τις ελλεηνιδες
Ασχολείσαι με τον Μαστερ-Μαϊντανάκη 21 ;
Αυτός μπαίνει στο σάϊτ πάντα ,σαν πνεύμα αντιλογίας .
Λόγω της χρόνιας μικροτσουτσουνίασης του ,ο Μάστερ - Μπάμιας 21 !
http://[URL unfurl="true"]www.shopnsave.gr/imagemagic.php?img=images/Mparmpastathis%20Bamies.jpg&w=70&h=&page=[/img[/URL]]
[/quote]
Ο μαστερ ειναι ο κλασσικος τυπος που θα τον πιασεις να κανει γκαφα
και μετα θα δικαιολογειται :P
απο περιεργεια και μονο δοκιμασε να του πεις οτι βρηκες γκομενα
και μετα απο λιγο θα μπει να σε ειρωνευεται ... τον εχω προσεξει... παντα
απο εκεινο το σημειο και μετα ξεκιναει να την λεει στον αλλον !!!
Μετα θα σου πει οτι δεν το κανει επειδη ζηλευει καταλαβες , κουτοπονηριες
που νομιζουν μερικοι οτι δεν τις παιρνουμε χαμπαρι :P
Πόσες έχεις βγάλει μ' αυτές τις συμβουλές της θείας Λένας; Ειλικρινά πες.
κουτοπονηροι τυπε τι περιμενεις.Φθονουν τις κατακτησεις σου εσενα και του ποδολαγνου.Ο μαστερ ειναι ο κλασσικος τυπος που θα τον πιασεις να κανει γκαφα
και μετα θα δικαιολογειται
απο περιεργεια και μονο δοκιμασε να του πεις οτι βρηκες γκομενα
και μετα απο λιγο θα μπει να σε ειρωνευεται ... τον εχω προσεξει... παντα
απο εκεινο το σημειο και μετα ξεκιναει να την λεει στον αλλον !!!
Μετα θα σου πει οτι δεν το κανει επειδη ζηλευει καταλαβες , κουτοπονηριες
που νομιζουν μερικοι οτι δεν τις παιρνουμε χαμπαρι