ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
την κέρασες την γκόμενα; ή ο καθένας τα δικά του;!!!
Κέρασα. Είχε ωραία πόδια όμως....
"Δάσκαλε που δίδασκες" είμαι ο μαλάκας.
την κέρασες την γκόμενα; ή ο καθένας τα δικά του;!!!
βαλε εσυ πρωτα βυζια να γραφουν λακης και βλεπουμεη εννοια πουτσα που ειναι αδιαφορη. Εμενα τα γκαβλια με ενδιαφερουν και δη τα μεγαλα
σε προκαλω να βγαλεις την κοιλια σου σε φωτο
κοιτα τυπε την μαζευεις με την βερμουδα,αν την αφηνες ελευθερη να κυματιζει περηφανη παιζει να εφτανε και ως το πατωμα.
αυτο του λεω του μαλακα και αντι να το σκεφτει βριζει.αν το παρει αποφαση σε ενα 3μηνο θα ειναι μια χαρα.υπερβολη. εισαι chubby ομως, πιλαφακος ελληνιστι. απολυτα αναστρεψιμο παντως αμα σου φτιαξω ενα διατροφικο σε συνδιασμο με κροσφιτ.
Κι όλα αυτά επειδή έβγαλα τη φωτό που ζήταγε σαν πούστης ο άλλος ;;;;
Μου πήρε 30 δευτερόλεπτα να βγάλω την καραμπίνα από το ... δωμάτιο της,
3 λεπτά να τυπώσω και κόψω τα χαρτάκια
και κανά δεκάλεπτο η φωτό ................
ΕΣΥ ΤΡΩΣ ΕΔΩ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ..........
και κανά δεκάλεπτο η φωτό ................
ΕΣΥ ΤΡΩΣ ΕΔΩ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ..........
υπερβολη. εισαι chubby ομως, πιλαφακος ελληνιστι. απολυτα αναστρεψιμο παντως αμα σου φτιαξω ενα διατροφικο σε συνδιασμο με κροσφιτ.
αυτο του λεω του μαλακα και αντι να το σκεφτει βριζει.αν το παρει αποφαση σε ενα 3μηνο θα ειναι μια χαρα.
υπερβολη. εισαι chubby ομως, πιλαφακος ελληνιστι. απολυτα αναστρεψιμο παντως αμα σου φτιαξω ενα διατροφικο σε συνδιασμο με κροσφιτ.
και κανά δεκάλεπτο η φωτό ........
μη λες ψεμματα πρωτοχρονια γιατι θα λες ολο το χρονο. σου πηρε μια βδομαδα και βαλε μεχρι να επισκεφτεις την καραμπινα ;)
ασε που και για τη φωτο μετα σου πηρε καμια ωρα κατα δικη σου δηλωση. γιατι δεν εβρισκες τη φωτογραφικη μετα δεν εβρισκες τα καλωδια μετα καηκε η καρτα της φωτογραφικης κλπ κλπ.
οτι το λυπος σου κανει τα μπραστα χοντρα δεν σημαινει οτι ειναι και δυνατα.στρωσου μωρε μαλακα,ειναι θεμα υγειας πανω απο ολα.οσο μεγαλωνεις τοσο πιο δυσκολο ειναι να τα χασεις.Δεν με ενδιαφέρει να κάνω κοιλιακούς!
Δεν με ενδιαφέρει να πουλάω μούρη με μυς!
Έχω πάντως πολύ γερά μπράτσα και αυτό μου φτάνει
(αλλά μου δημιουργούν πρόβλημα στη δουλειά ).
μη λες ψεμματα πρωτοχρονια γιατι θα λες ολο το χρονο. σου πηρε μια βδομαδα και βαλε μεχρι να επισκεφτεις την καραμπινα ;)
ασε που και για τη φωτο μετα σου πηρε καμια ωρα κατα δικη σου δηλωση. γιατι δεν εβρισκες τη φωτογραφικη μετα δεν εβρισκες τα καλωδια μετα καηκε η καρτα της φωτογραφικης κλπ κλπ.
πηρε και κιλα τον τελευταιο μηνα για ρωτα τον, μην βλεπεις που οσα δεν τον συμφερει κανει οτι δεν τα βλεπει..
οτι το λυπος σου κανει τα μπραστα χοντρα δεν σημαινει οτι ειναι και δυνατα.στρωσου μωρε μαλακα,ειναι θεμα υγειας πανω απο ολα.οσο μεγαλωνεις τοσο πιο δυσκολο ειναι να τα χασεις.
Δεν με ενδιαφέρει να κάνω κοιλιακούς!
Δεν με ενδιαφέρει να πουλάω μούρη με μυς!
Έχω πάντως πολύ γερά μπράτσα και αυτό μου φτάνει
(αλλά μου δημιουργούν πρόβλημα στη δουλειά ).