Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ενταξει ρε φιλε, χαλαρωσε...  :2funny: τι να κανω, αφου δεν το παραδεχονται η ιδιες να στο πουν στα ισια με οσες εχω μιλησει λενε αλλα και αλλα... και οταν σε βλεπουν ασπουμε 10μετρα μακρια με φιλη της  λενε αλλα, τι να κανω εγω? που να παει το μυαλο μου  :birdman:

οι ελληνίδες είναι λίγο βλαχαδερά, γυναίκες μιας πρώην αγροτικής κοινωνίας και δεν ξέρουν να μιλήσουν για ειλικρίνεια για τίποτα. χώρια οτι ακόμη και τέτοια απλά θέματα, τι κοιτάς σε έναν άνδρα μπορεί να είναι για κάποιες ταμπού.

η απόφαση σου να επενδύσεις σε παπούτσι είναι πολύ ορθή επιλογή.

εγώ προτείνω πάντα το παπούτσι τύπου Oxford, καμμιά φορά λίγο πιο τετραγωνισμένο στην μύτη, δίνει ένα σοβαρό business look.

Συνημμένα

• Oxford_shoe1.jpg
    Oxford_shoe1.jpg
    335,8 KB · Εμφανίσεις: 14

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πορνοστάρ στο κρεβάτι

Βάλε καλά στο μυαλό σου ότι δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από κανονικές καθημερινές γυναίκες. Και μας αρέσει το σεξ. Το καθημερινό και το νορμάλ. Όταν περιμένεις ή μας τσιγκλάς να δράσουμε όπως οι πορνοστάρ ξενερώνουμε. Και πόσο μάλλον από το πρώτη φορά που θα βρεθούμε στο κρεβάτι, που όσο να 'ναι μια αμηχανία υπάρχει.

2. Δεν ζητησαμε και την τζουλια,αλλα καλο θα ταν να κανει καποια φετιχ που εχω

σίγουρα, γυναίκα που δεν κάνει τελειωτικό (μέσα στο στόμα της) δεν υπάρχει για μένα, και νομίζω για τους πιο πολλούς άνδρες.

και κανα πρωκτικό που και που για αλλαγή, με την σωστή λίπανση βέβαια (είμαι 18,1 Χ 2,7 περίπου)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Ε, με τέτοιο πατούμενο θα σου δίνουνε κώλο όλες  :cheesy:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μην είσαι τσιγκούνης

Δεν εννοώ ότι πρέπει να μας στολίσεις με λουλούδια και να μας λούσεις στα διαμάντια. Μιλάω για τα μικρά πράγματα. Στο πρώτο ραντεβού ας πούμε μην τσιγκουνευτείς 10 ευρώ παραπάνω για ένα καλύτερο κρασί. Ούτε μετά το σινεμά στο φαστφουντάδικο. Το ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά ρίξε το έξω μια μέρα.

Πορνοστάρ στο κρεβάτι

Βάλε καλά στο μυαλό σου ότι δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από κανονικές καθημερινές γυναίκες. Και μας αρέσει το σεξ. Το καθημερινό και το νορμάλ. Όταν περιμένεις ή μας τσιγκλάς να δράσουμε όπως οι πορνοστάρ ξενερώνουμε. Και πόσο μάλλον από το πρώτη φορά που θα βρεθούμε στο κρεβάτι, που όσο να 'ναι μια αμηχανία υπάρχει.

Το αγόρι της μαμάς

Έλεος. Μεγάλωσες. Δεν σου είπα να μην νοιάζεσαι ή να μη την αγαπάς, μάνα σου είναι, αλλά αν την αναφέρεις συνέχεια ή στηρίζεις τις αποφάσεις σου σ' εκείνη, τότε όχι μόνο από το πρώτο ραντεβού θα σε παρατήσει αλλά από το πρώτο του λεπτό. Μετά τα 18 σου δεν υπάρχει λόγος να σου αγοράζει τα εσώρουχά σου ή να σου λέει με ποια θα βγεις.

Τρόποι καλής συμπεριφοράς

Ναι είμαι σίγουρη ότι τους ξέρεις, στα έχει πει άλλωστε χίλιες φορές η μαμά σου, αλλά κι εγώ σαν Θεία οφείλω να τα επαναλάβω. Λέμε παρακαλώ κι ευχαριστώ σε όλους, από τον παρκαδόρο μέχρι τον σερβιτόρο, αφήνουμε πουρμπουάρ πάντα και δεν ετοιμαζόμαστε να κάνουμε παράπονα, αν δεν έχουμε την ψυχραιμία να τα κάνουμε ευγενικά. Αυτά αρκούν για το πρώτο ραντεβού. Και φυσικά για να μην την ξενερώσεις.

Εγώ, εγώ, εγώ

Από τις πιο στάνταρ ξενερωτικές καταστάσεις. Να σε πιάσει λογοδιάρροια, αλλά να μην μιλάς για τίποτε άλλο εκτός από τον εαυτό σου. Ναι, σίγουρα έχει βγει μαζί σου για να σε γνωρίσει καλύτερα, αλλά δεν χρειάζεται να τα μάθει όλα τώρα. Ας προλάβει να μιλήσει κι εκείνη λίγο για τον εαυτό της ή κάνε καμιά ερώτηση κι εσύ.

Άσε τα ψέματα

Σε όλες μας αρέσουν τα κομπλιμέντα, αλλά όταν το παρακάνεις το καταλαβαίνουμε. Και το χειρότερο είναι ότι είμαστε σίγουρες πως το κάνετε για να μας ρίξετε στο κρεβάτι. Επίσης δεν χρειάζεται να συμφωνείς σε ότι κι αν λέει. Έχεις δική σου προσωπικότητα και δικές σου απόψεις. Άσε που άμα συμφωνείς θα βρεις και τον μπελά σου.

Όχι και πολλά-πολλά

Από το πρώτο ραντεβού φυσικά για θα ξενερώσει εγγυημένα. Δεν χρειάζεται ν' αρχίσεις να μιλάς για σπίτια, παιδία και τα όνειρα σου για οικογένεια. Ούτε χρειάζεται να τις προτείνεις να μετακομίσετε μαζί από το τρίτο ραντεβού. Όπως κι εσείς, έτσι κι εμείς φρικάρουμε.

Η πρώην μας τελείωσε

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το ν' αρχίσεις να μιλάς για την πρώην σου. Ή μάλλον υπάρχει. Να μιλάς για την πρώην σου με τα χειρότερα λόγια. Δύο τινά θα περάσουν από το μυαλό της. Πρώτων ότι δεν την έχεις ξεπεράσει, και δεύτερον ότι την έχεις ξεπεράσει αλλά για να μιλάς έτσι μάλλον δεν είσαι και ο καλύτερος άνθρωπος.

Τρόποι και πάλι τρόποι

Πως μου ξέφυγαν πριν οι τρόποι για το φαγητό; Πάμε πάλι. Πρόσθεσε στην λίστα ότι δεν γλύφουμε το πιάτο μας, δεν ρευόμαστε, κτλ. Και έχε στο μυαλό σου ότι κάνεις δεν είναι ωραίος όταν μασάει και μιλάει ταυτόχρονα. Αν λοιπόν το πρώτο ραντεβού είναι για φαγητό, θέλει προσοχή.

Πρόσεχε τα λόγια σου

1. Τσιγγουνης δεν ειμαι, αλλα εαν η αλλη θελει γκουτσι και πραντα ας φαει το γουρουνοπουτσι μου  :2on1:
2. Δεν ζητησαμε και την τζουλια,αλλα καλο θα ταν να κανει καποια φετιχ που εχω
3. Σωπα μωρη γαλοτσα που εμαθες την φραση < το αγορι της μαμας> η μαναδες σας εχουν κανει ετσι οπως ειστε
4. Εχω , ολοι περνανε καλα οταν μιλανε μαζι μου και οταν βγαινουμε
5. Καλα νταξι, λιγο εγωπαθεια την εχω  :sunglasses:
6. Δεν εχω αλλαξει ποτε αποψεις για να γαμησω καποια, σαν μερικους φιλους που αρχησαν να ακουν παντελιδη για να ριξουν γκομενες

7.  Δυστηχως σαν ανθρωπος εναν ενθουσιασμο τον εχω παντα στην αρχη, αλλα οχι υπερβολες

8. Δεν νομιζω τακη, εδω ειμαι κολημενος ακομα με την σουζαννα απο την 2 λυκειου

9.  Εχω

10. Τα προσεχω...

πως το βλεπετε ρε μαγκες? θα ριξω καμια?  :grin:
ΟΧΙ!!!αυτο ειναι γνωστο τυπε μου. :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σίγουρα, γυναίκα που δεν κάνει τελειωτικό (μέσα στο στόμα της) δεν υπάρχει για μένα, και νομίζω για τους πιο πολλούς άνδρες.

και κανα πρωκτικό που και που για αλλαγή, με την σωστή λίπανση βέβαια (είμαι 18,1 Χ 2,7 περίπου)
οχι μονο.. βαθεια πιπα και κοιταγμα στα ματια.. δεν υπαρχει τιποτα ποιο καυλοτικο μια γυναικα να εχει stuffed στομα με το καυλι σου  :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
οχι μονο.. βαθεια πιπα και κοιταγμα στα ματια.. δεν υπαρχει τιποτα ποιο καυλοτικο μια γυναικα να εχει stuffed στομα με το καυλι σου  :rockon:

εντάξει, αυτά δεν θα στα αρνηθεί η μέση γυναίκα νομίζω.

το deep throat βέβαια είναι και θέμα μεγέθους, σε μένα από ένα σημείο και μετά κάνουν το γνωστό gagging, τον θόρυβο σαν να πρόκειται να κάνουν εμετό (που δεν κάνουν, είναι μόνο reflex του φάρυγγα).

δεν γουστάρεις όμως και σαδομαζοχιστικά, αυταρχικά κλπ?. εκεί μπορεί να έχεις πρόβλημα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οι ελληνίδες είναι λίγο βλαχαδερά, γυναίκες μιας πρώην αγροτικής κοινωνίας και δεν ξέρουν να μιλήσουν για ειλικρίνεια για τίποτα. χώρια οτι ακόμη και τέτοια απλά θέματα, τι κοιτάς σε έναν άνδρα μπορεί να είναι για κάποιες ταμπού.

η απόφαση σου να επενδύσεις σε παπούτσι είναι πολύ ορθή επιλογή.

εγώ προτείνω πάντα το παπούτσι τύπου Oxford, καμμιά φορά λίγο πιο τετραγωνισμένο στην μύτη, δίνει ένα σοβαρό business look.

ελεος ρε τυπε το παπουτσι που ποσταρες ειναι αυτο που φορανε στους πεθαμενους στον μεγαλο υπνο. ρωτα και τον απολυτο.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
εχουμε και μαθημα μοδας σημερα βλεπω. καλη χρονια σε ολους ευχομαι μαγκες

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ελεος ρε τυπε το παπουτσι που ποσταρες ειναι αυτο που φορανε στους πεθαμενους στον μεγαλο υπνο. ρωτα και τον απολυτο.

αν μιλάς για το δεύτερο έκανα πλάκα εννοείται.

τέτοιο φοράει ο Αλεξανδράκης στο Κλωτσοσκούφι, 1960!

μιλάς για το πρώτο? πλούσιοι και επιτυχημένοι όπως εγώ και ο ποδολάγνος τέτοια παπούτσια φοράμε. :grin:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.624
Πόντοι
506
την γαμαγε καλα ομως

κατι που δεν εκανες εσυ καλα ή καθολου

εαν την γυναικα την κανεις να σπαρταραει σαν ψαρι μετα το γαμησι τοτε ειναι δικια σου
ρε οι φαπες ειναι ολα τα λεφτα :s&m_2:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αν μιλάς για το δεύτερο έκανα πλάκα εννοείται.

τέτοιο φοράει ο Αλεξανδράκης στο Κλωτσοσκούφι, 1960!

μιλάς για το πρώτο? πλούσιοι και επιτυχημένοι όπως εγώ και ο ποδολάγνος τέτοια παπούτσια φοράμε. :grin:
και οι 2 πρεπει να εχετε τρομερη επιτυχια στις γυναικες,μπαμ κανετε  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οι γυναίκες κοιτάνε τον άνδρα στο παπούτσι, δείχνει πόσο επιμελής είσαι στην φροντίδα και τι γούστο έχεις. όταν ψωνίζεσθε, ντύνεσθε να ξεκινάτε από το παπούτσι, και καλό γυάλισμα πάντα.

Ρε μαλάκα Jay
αν ήταν έτσι , εγώ με το που έσκαγα μύτη οπουδήποτε
έπρεπε να κατέβαιναν άμεσα 100 κυλότες.

Δεν ισχύει όμως!!!!!!!
tumblr_m6mprgKbGU1qgevofo1_500.jpg

URL]]

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
και οι 2 πρεπει να εχετε τρομερη επιτυχια στις γυναικες,μπαμ κανετε  :2funny: :2funny: :2funny:

αμφιβάλλεις οτι οι γυναίκες κοιτάνε τον άνδρα στα παπούτσια?

τα υπόλοιπα ήταν αυτοσαρκασμός από πλευράς μου.

ούτε χιούμορ δεν έχεις?, goddam it!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.103
Πόντοι
1.686
Ο Jaygatsby ειναι ισως πιο εμφανίσιμος και

γοητευτικός ,από σένα Λάκη !

Επισκέπτης
Ο Jaygatsby ειναι ισως πιο εμφανίσιμος και

γοητευτικός ,από σένα Λάκη !

Και γιατί δεν γαμάει ;;;;;
Εγώ γαμάω, αλλά όχι με τα παππούτσια.
Βοηθάνε, αλλά ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΒΟΗΘΗΤΙΚΑ.
Η γλώσσα είναι που με κάνει και γαμάω.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.103
Πόντοι
1.686
αμφιβάλλεις οτι οι γυναίκες κοιτάνε τον άνδρα στα παπούτσια?

τα υπόλοιπα ήταν αυτοσαρκασμός από πλευράς μου.

ούτε χιούμορ δεν έχεις?, goddam it!

Ο μικροτσούτσουνος Μαστεράκης ,ότι και παπούτσια να

φορέσει ,δεν θα πετύχει !  :2funny: :2funny: :2funny:

Χρειάζεται να έχεις κανείς δυνατή ΠΟΥΤΣΑ

δεν φτάνουν τα ΠΑΠΟΥΤΣΑ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom