Giorgos Likouretzakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
εμετικο ..
διαφωνείς;
εμετικο ..
ναι ρε κοπελια, τι θεμα?ποινικο δικαιο
διαφωνείς;
ναι ρε κοπελια, τι θεμα?
διαφωνω παντως ναι αν και σιγουρα υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις
καλα ντε, δε ρωτησαμε και την ηλικια σου..ε δεν θα ηθελα να δωσω τετοιες λεπτομερειες σε φορουμ
το 90 % έτσι είναι κι έτσι σκέφτονται
άσε που αν μείνει η άλλη μόνη, τώρα με την κρίση δύσκολα θα βρει άλλον
δεν είναι όπως παλιά που έρρεε το χρήμα άφθονο και υπήρχαν αρκετοί γαμπροί τριγύρω
καλα ντε, δε ρωτησαμε και την ηλικια σου..
Κοινό Ποινικό Δίκαιο χαρακτηρίζεται εκείνο του οποίου οι κανόνες εφαρμόζονται στο σύνολο σχεδόν των προσώπων των υπαγομένων στη ποινική εξουσία της Πολιτείας.
Ιδιαίτερο Ποινικό Δίκαιο χαρακτηρίζεται εκείνο του οποίου οι κανόνες εφαρμόζονται σε ορισμένη τάξη ή κατηγορία προσώπων όπως ο ΣΠΚ, ή ο Π.Π.Κ.Ε.Ν..
Καθολικό Ποινικό Δίκαιο χαρακτηρίζεται το σύνολο των κανόνων του Ποινικού Κώδικα
Μερικό Ποινικό Δίκαιο χαρακτηρίζεται το σύνολο των κανόνων των Ειδικών Ποινικών Νόμων.
Γενικό Ποινικό Δίκαιο χαρακτηρίζεται το σύνολο των κανόνων που καθορίζουν τους κύριους συστατικούς όρους των εγκλημάτων καθ΄ έκαστο.
Ειδικό Ποινικό Δίκαιο χαρακτηρίζεται το σύνολο των κανόνων καλούμενοι και αυτοτελείς που περιλαμβάνουν και τα στοιχεία της προβλεπόμενης ποινής καθ΄ έκαστο.
??
An architect, an artist and an engineer were discussing whether it was better to spend time with the wife or a mistress. The architect said he enjoyed time with his wife, building a solid foundation for an enduring relationship. The artist said he enjoyed time with his mistress, because of the passion and mystery he found there. The engineer said, “I like both.” “Both?” Engineer: “Yeah. If you have a wife and a mistress, they will each assume you are spending time with the other woman, and you can go to the lab and get some work done.”
οποτε τυπε εσυ αν ειχες επιχειρηση θα ειχες μονο αντρεςΜη δινετε δουλεια σε Ελληνιδες εκτος αν τις πηδατε
οποτε τυπε εσυ αν ειχες επιχειρηση θα ειχες μονο αντρες
αφου εισαι για γελια ρε τυπε τι θες να κανω να κλαιωτι γελας βρε μπουφο;
αφου εισαι για γελια ρε τυπε τι θες να κανω να κλαιω
καλημερα σε ολους ειμαι νεα στο σαιτ
σου ευχομαι να φυγεις προσφυγας αγορινα μου..
με ολη μου την καρδια στο ευχομαι....
Στ'αρχιδια μας, τι μας το λες