erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
:o ξερεις και το παρασυνθημα βλεπω:-* :-*
μπας και σε τρωει και η μυτη σου?![]()
:o ξερεις και το παρασυνθημα βλεπω:-* :-*
μπας και σε τρωει και η μυτη σου?![]()
Τι λόγο έχει μια γυναίκα να μαθαίνει πολεμικές τέχνες; Μη μου πείτε για αυτοάμυνες και κουραφέξαλα. Ποιό είναι το ψυχολογικό κίνητρο;
δεν κανει αυτοΚραβ Μαγκα κανει η εριν....εκτος απο αναρχοαπλυτη ειναι και πρακτορακι της μοσαντ...![]()
:o ξερεις και το παρασυνθημα βλεπω:-*
για τις ελεεινιδες ειναι οικονομικο το κινητρο.Ετρωγαν σοκολατες για να την παλευουν με την αγαμια αλλα με την κριση βρηκαν εκτονωση στις πολεμικες τεχνες και ειπαν να χασουν και κανα κιλο.Τι λόγο έχει μια γυναίκα να μαθαίνει πολεμικές τέχνες; Μη μου πείτε για αυτοάμυνες και κουραφέξαλα. Ποιό είναι το ψυχολογικό κίνητρο;
δεν κανει αυτο
μου ειπε τι κανει και με ποιον![]()
εγω ακομα τρωω σοκολατεςγια τις ελεεινιδες ειναι οικονομικο το κινητρο.Ετρωγαν σοκολατες για να την παλευουν με την αγαμια αλλα με την κριση βρηκαν εκτονωση στις πολεμικες τεχνες και ειπαν να χασουν και κανα κιλο.
ξερω πολυ καλα τι κανει....και κυριως με ποιον
βλεπουν ξενες σειρες και νομιζουν οτι θα μοιασουν στις πρωταγωνιστριες τυπεγια τις ελεεινιδες ειναι οικονομικο το κινητρο.Ετρωγαν σοκολατες για να την παλευουν με την αγαμια αλλα με την κριση βρηκαν εκτονωση στις πολεμικες τεχνες και ειπαν να χασουν και κανα κιλο.
ποιο ειναι;
για τις ελεεινιδες ειναι οικονομικο το κινητρο.Ετρωγαν σοκολατες για να την παλευουν με την αγαμια αλλα με την κριση βρηκαν εκτονωση στις πολεμικες τεχνες και ειπαν να χασουν και κανα κιλο.
δεν κανει αυτο
μου ειπε τι κανει και με ποιον![]()
περυσι το καλοκαιρι?ξερω πολυ καλα τι κανει....και κυριως με ποιον
Αυτό ρωτάω.
Οι ελληνίδες πάντα ξεκολιάζονταν αβέρτα εκτός απ' τις χοντρές και τις γριές. Κιλά μπορούν να χάσουν και στο γυμναστήριο.
ωραιο μωρο
σωστα και αυτο ολη μερα τβ βλεπουν δεν κανουν και κατι αλλο.Για αυτοαμυνα παντωσ δεν παιζει να το κανουν,οι ελαχιστοι κακομοιροι που την πεφτουν σε ελεεινιδες τους φευγει η μαγκια μονο με την ξινισμενη μουρη που εχουν.βλεπουν ξενες σειρες και νομιζουν οτι θα μοιασουν στις πρωταγωνιστριες τυπε![]()
και μαρεσουν οι ωριμες.....Μπαμπατσικο και καραμπουζουκλιδικο...
σωστα και αυτο ολη μερα τβ βλεπουν δεν κανουν και κατι αλλο.Για αυτοαμυνα παντωσ δεν παιζει να το κανουν,οι ελαχιστοι κακομοιροι που την πεφτουν σε ελεεινιδες τους φευγει η μαγκια μονο με την ξινισμενη μουρη που εχουν.