Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Μετα απο τοσες χυλοπιτες μπορει να μην αντεξεις και αμα σου κατσει κάποια
να ευχαριστηθεις μονο και μονο με το να την χέσεις οποτε παπαλα και αυτη....

μαλακιες.... αυτο το σχημα κουραζει και χαλαει την ψυχολογια... γιατι καποιος να χρειαζεται να την πεσει σε 1000 για να βγαλει 1? Καλυτερα να κατσει στα αυγα του κ να περιμενει.

ο λακης ειναι παντρεμενος. ζητα το ευκολο γαμησι. οποτε εχει το σιγουρακι να φροντιζει τα κουτσουβελα στο σπιτι και αυτος αμολα την μαλαπερδα οπου βρει. του καθονται παντα παλιες συμμαθητριες παλιες γνωστες (ολες  μουναρες καλοντυμενες κτλ) και μετα γυριζει σπιτι φιλα τα παιδια και αρχιζει να πινει ουισκια για να ξεχασει. ε μετα αγιος ο θεος υμνος χρυσης αυγης σημαιακια και νανι. και λιγο μπουρδελα κομ για να πει για τα γυαλισμενα κουμπουρια που δεν εχει. η ζωη του μια μεγαλη περιπετεια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο λακης ειναι παντρεμενος. ζητα το ευκολο γαμησι. οποτε εχει το σιγουρακι να φροντιζει τα κουτσουβελα στο σπιτι και αυτος αμολα την μαλαπερδα οπου βρει. του καθονται παντα παλιες συμμαθητριες παλιες γνωστες (ολες  μουναρες καλοντυμενες κτλ) και μετα γυριζει σπιτι φιλα τα παιδια και αρχιζει να πινει ουισκια για να ξεχασει. ε μετα αγιος ο θεος υμνος χρυσης αυγης σημαιακια και νανι. και λιγο μπουρδελα κομ για να πει για τα γυαλισμενα κουμπουρια που δεν εχει. η ζωη του μια μεγαλη περιπετεια

Οπα.... ΚΟυτσομπολιό Detected !!!!!

Σορρυ αλλα θα σε διακόψω.... τα του Λάκη με τον ιδιο.
Εμενα στα παπαρια μου τι κανει ο Λάκης.  :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Απλα να παρατηρησω, οτι εδω και ενα μηνα, οποτε βλεπω ποσταρισμα σου, υπαρχει οπωσδηποτε μεσα η λεξη "Λακης". Προφανως ειναι συμπτωση, απλα το αναφερω.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Απλα να παρατηρησω, οτι εδω και ενα μηνα, οποτε βλεπω ποσταρισμα σου, υπαρχει οπωσδηποτε μεσα η λεξη "Λακης". Προφανως ειναι συμπτωση, απλα το αναφερω.

εχει κρυφες θαυμαστριες ο λακης τελικα  :cheesy:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

ε δεν εχουμε πολλα σουργελα οπως παλια. με ποιον να ασχοληθω;  :think: τιςπροαλλες ειχα πιασει τον απολυτο. τον βρηκα στο τουιτερ και ελεγε κατι ρομαντζαδες. μολις του τις εγραψα εκανε την παπια αλλαζε κουβεντα. ε μετα τον λυπηθηκα σε ενα ποστ και τον αφησα που κατι μου απαντησε ετσι συγκαταβατικο. ειμαι καλη ψυχη μερικες φορες. νοιωθω ασχημα οταν αληθεια καταλαβαινω οτι καποιος ζοριζεται. :huh:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ε δεν εχουμε πολλα σουργελα οπως παλια. με ποιον να ασχοληθω;  :think: τιςπροαλλες ειχα πιασει τον απολυτο. τον βρηκα στο τουιτερ και ελεγε κατι ρομαντζαδες. μολις του τις εγραψα εκανε την παπια αλλαζε κουβεντα. ε μετα τον λυπηθηκα σε ενα ποστ και τον αφησα που κατι μου απαντησε ετσι συγκαταβατικο. ειμαι καλη ψυχη μερικες φορες. νοιωθω ασχημα οταν αληθεια καταλαβαινω οτι καποιος ζοριζεται. :huh:

Εχει ο απολυτος τουιτερ?  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ε οχι και την παπια
με προσβαλεις τωρα :knuppel:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ναι ρε τυπε αφου ειναι γνωστο αυτο
και κανω καμακι σε ελλεεινιδες :2funny:

και δεν ειπε εστω φειμπουκ,το τουιτερ διαλεξε :grin:

Στο φεησμπουκ εισαι αυτος με τα λιονταρια????αυτος με αυτο  "ΕΙΜΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΜΟΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΨΗΛΟΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ . . .ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ , , ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ SEX..."?????Η αυτος με το μαναρι με τους κοιλιακους?????      :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ναι ρε τυπε αφου ειναι γνωστο αυτο
και κανω καμακι σε ελλεεινιδες :2funny:

και δεν ειπε εστω φειμπουκ,το τουιτερ διαλεξε :grin:
με σχεδον ιδια φωτο και καπου σε εμφανες σημειο το απολυτο αρσενικο / αν δεν εισαι εσυ καποιος σε αντιγραφει..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στο φεησμπουκ εισαι αυτος με τα λιονταρια????αυτος με αυτο  "ΕΙΜΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΜΟΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΨΗΛΟΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ . . .ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ , , ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ SEX..."?????Η αυτος με το μαναρι με τους κοιλιακους?????      :grin:
αυτος :rolleyes:

Συνημμένα

• fotomou.jpg
    fotomou.jpg
    30,5 KB · Εμφανίσεις: 21

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like