Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν με πολυενδιαφέρει το ύψος των υπόλοιπων γυναικών  :cheesy:
btw όλες γουστάρουμε ψηλά αγόρια  :cheesy:

καλά δεν είναι κ στανκογλου  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

που ? θέλω κ γω  :think:

σε αυτο το θρεντ της εφης που μας τα πριξε μεχρι να την πεισουμε να δωσει κωλο. και αντι να χειροκροτηθει η προσπαθεια μας απο αντιπολιτευση και κυβερνηση συσσωμη πανε να μας ριξουν το ελλεηνιδικο μετωπο τα καριολια. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
σε αυτο το θρεντ της εφης που μας τα πριξε μεχρι να την πεισουμε να δωσει κωλο. και αντι να χειροκροτηθει η προσπαθεια μας απο αντιπολιτευση και κυβερνηση συσσωμη πανε να μας ριξουν το ελλεηνιδικο μετωπο τα καριολια. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ

χαρά στο κουράγιο του για το σεντονάκι τι να πώ χαχα :tooth:

Επισκέπτης
Kωλομπαζαρα eriel εσυ τι υψος εχεις? 1.55 σαν την βρωμοφωκια μεση ελεινιδα? ε μωρι καποτα?? οντως το 1.80 ειναι κοντος απως λες εσυ ομως περνεις του περνεις πιπα ορθια!

μ αρεσουνε το καθε κωλομπαζο που μπαινει εδω μεσα πεταει την μαλακια του και ο καθε μαλακας ψαρωνει π.χ ο αρχι μαλακας boldemort κλασικος τρομπας.  Οπως η αλλη η μπαζολα quardeen με τις ψευτικες φωτο τις ρωσιδας γυμναστριας.. δεν μπορειτε να καταλαβεται οτι ειναι ολες βρωμιαρες,αγαμητες που βρησκοντε σε ενα αντρικο μπουρδελο σιτε με μοναδικο σκοπο να βλαψουνε εμας και την κοινωτητα μας??? τι τους απαντατε ρε μαλακες????

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Kωλομπαζαρα eriel εσυ τι υψος εχεις? 1.55 σαν την βρωμοφωκια μεση ελεινιδα? ε μωρι καποτα?? οντως το 1.80 ειναι κοντος απως λες εσυ ομως περνεις του περνεις πιπα ορθια!

μ αρεσουνε το καθε κωλομπαζο που μπαινει εδω μεσα πεταει την μαλακια του και ο καθε μαλακας ψαρωνει π.χ ο αρχι μαλακας boldemort κλασικος τρομπας.  Οπως η αλλη η μπαζολα quardeen με τις ψευτικες φωτο τις ρωσιδας γυμναστριας.. δεν μπορειτε να καταλαβεται οτι ειναι ολες βρωμιαρες,αγαμητες που βρησκοντε σε ενα αντρικο μπουρδελο σιτε με μοναδικο σκοπο να βλαψουνε εμας και την κοινωτητα μας??? τι τους απαντατε ρε μαλακες????
Εκτιμω οτι οι περισσοτεροι το εχουν καταλαβει....την πλακα τους κανουνε!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πες μου οτι εκατσες να απαντησεις στον κορονακη  :P

ο τυπος ειναι αρρωστος.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Νεος  και παρορμητικος ειναι....αρρωστος δεν ειμαι αρμοδιος να το εκτιμησω!!!

Οχι ειναι άρρωστος. Και δεν ειναι θεμα αρμοδιου
καθενας μπορει να το καταλαβει... ο αρμοδιος θα βγαλει την θεραπεια.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οχι ειναι άρρωστος. Και δεν ειναι θεμα αρμοδιου
καθενας μπορει να το καταλαβει... ο αρμοδιος θα βγαλει την θεραπεια.
Καλε μου φιλε... απο τους δεκα(10) σημερινους ανθρωπους...ποσοι νομιζεις οτι εχουν πληρη ψυχικη υγεια;..Αν ειναι ενας(1) με δυο(2) ειναι ζητημα!!!Απλα πραγματα ειναι αυτα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τύπε φυσική εξέλιξη των πραγμάτων
παλιά ήταν όλοι μοναχικοί καουμπόυδες γι αυτό δίναν ραντεβού
πλέον με τους κλώνους που χει φτιάξει ο καθένας, μόνο με μάχη στρατών μπορούν να λύνονται τα ζητήματα  :grin:

Ναι σιγα μην κάνουμε ραντεβου θανατου επειδη ο λοπεζ
δεν μπορει να χωνέψει οτι κάποιοι έχουν γκομενες ενω αυτος οχι.
Παρατηρησε τι κανει.... μολις δει τον δημητρακη να ποσταρει την δικια του παει και τον κραζει...
δεν ξερω αν εχει πληρωσει ο δημητρακης αλλα τουλαχιστον εχει κατι να δειξει... ο λοπεζ δεν εχει να δειξει τιποτα
απλα σου λεει οτι εχει πολλες γκομενες απο τα τσατ και ως εκει. Ενα καρο ψευτιες δηλαδη
γιατι αν οντως τα πηγαινε καλα με γκομενες απο το ιντερνετ δεν θα τσακωνοταν ουτε με τις εδω μεσα....
να μου λεγε καποιος οτι μπορει να γαμαει ο Νιο ή ο life97 απο το ιντερνετ μπορει και να το πιστευα

βλεπεις καναν αλλον να κραζει τωρα τελευταια ?

Και μενα την αλλη φορα που ειπα το σκηνικο με μια γκομενα αρχιζε να μου την μπαινει
ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι ζηλιαρης και απλα παει να στο αποκρυψει μεσα απο ατακες
και πλακα και καλα. Ο τυπος δεν κανει πλακα. Απλα ειναι πονηρος κανει υπομονη
μεχρι να βρει την ευκαιρια να στην φερει.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε παιδια, εχω την εκτιμηση οτι αδικα τσακωνοσαστε! Το εχετε για μαγκια να γαμανε μερικοι απο εδω μεσα... καποιες απο τα γυναικεια μελη;;;Εκτος απο τις εργαζομενες ..οσες αλλες γυναικες ειναι εδω μεσα..... ειναι στην κυριολεξια εκτιμω κομπλεξαρες(μια φυσιολογικη γυναικα, δεν θα ηταν σε ανδρικο site)!!...Να μου πειτε οτι γαματε στο φατσοβιβλιο που ψαχνονται σχεδον ολες, να πω....ναι... αυτο ειναι μαγκια!!!...Εδω μεσα τι μαγκια ειναι;;;..Βλεπε Μαριαννα....ειναι νορμαλ ατομο στο μυαλο;;;;Απλα εγω τις παω ολες, καμμια δεν εχω προσβαλλει γιατι μας διασκεδαζουν και περναμε την ωρα μας!!!Και μην ακουτε μερικους που γραφουν...."Α...ειναι μουναρα η ταδε"...Ποσο αφελεις εισαστε;;;....Αν ειναι μουναρα η ταδε... εδω μεσα θα ψαχνοτανε;;;...Εκτος αν ειναι "κρυφη" εργαζομενη η χ...ψ...που ειναι εδω μεσα με γυναικειο νικ!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ρε παιδια, εχω την εκτιμηση οτι αδικα τσακωνοσαστε! Το εχετε για μαγκια να γαμανε μερικοι απο εδω μεσα... καποιες απο τα γυναικεια μελη;;;Εκτος απο τις εργαζομενες ..οσες αλλες γυναικες ειναι εδω μεσα..... ειναι στην κυριολεξια εκτιμω κομπλεξαρες(μια φυσιολογικη γυναικα, δεν θα ηταν σε ανδρικο site)!!...Να μου πειτε οτι γαματε στο φατσοβιβλιο που ψαχνονται σχεδον ολες, να πω....ναι... αυτο ειναι μαγκια!!!...Εδω μεσα τι μαγκια ειναι;;;..Βλεπε Μαριαννα....ειναι νορμαλ ατομο στο μυαλο;;;;Απλα εγω τις παω ολες, καμμια δεν εχω προσβαλλει γιατι μας διασκεδαζουν και περναμε την ωρα μας!!!Και μην ακουτε μερικους που γραφουν...."Α...ειναι μουναρα η ταδε"...Ποσο αφελεις εισαστε;;;....Αν ειναι μουναρα η ταδε... εδω μεσα θα ψαχνοτανε;;;...Εκτος αν ειναι "κρυφη" εργαζομενη η χ...ψ...που ειναι εδω μεσα με γυναικειο νικ!!!

XAXAXAX καλα εσυ εισαι χειροτερος και απο τον λοπεζ...
σιγα μην ειναι μαγκια να πηδας απο το νετ.
Ανικανοτητα και αντικοινωνικοτητα ειναι.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

μ αρεσουνε το καθε κωλομπαζο που μπαινει εδω μεσα πεταει την μαλακια του και ο καθε μαλακας ψαρωνει π.χ ο αρχι μαλακας boldemort κλασικος τρομπας.  Οπως η αλλη η μπαζολα quardeen με τις ψευτικες φωτο τις ρωσιδας γυμναστριας.. δεν μπορειτε να καταλαβεται οτι ειναι ολες βρωμιαρες,αγαμητες που βρησκοντε σε ενα αντρικο μπουρδελο σιτε με μοναδικο σκοπο να βλαψουνε εμας και την κοινωτητα μας??? τι τους απαντατε ρε μαλακες????

Κάνουμε κι εμείς πλάκα αγαπητέ. Απορώ πως δεν το είχες καταλάβει τόσον καιρό.

Δεν στο έστειλε κανένας συναγωνιστής της κοινότητάς μας με π.μ. να σαι και συ στο κόλπο;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
απο το ιντερνετ δεν βρισκεις γκομενα κατω απο 70-80 κιλα  :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

μ αρεσουνε το καθε κωλομπαζο που μπαινει εδω μεσα πεταει την μαλακια του και ο καθε μαλακας ψαρωνει π.χ ο αρχι μαλακας boldemort κλασικος τρομπας.  Οπως η αλλη η μπαζολα quardeen με τις ψευτικες φωτο τις ρωσιδας γυμναστριας.. δεν μπορειτε να καταλαβεται οτι ειναι ολες βρωμιαρες,αγαμητες που βρησκοντε σε ενα αντρικο μπουρδελο σιτε με μοναδικο σκοπο να βλαψουνε εμας και την κοινωτητα μας??? τι τους απαντατε ρε μαλακες????

κορονακι μου γιατι με αποπαιρνεις; αφου το ξερεις οτι σε συμπαθω. ειμαι 1.71 , νομιζω οτι πιπα παιρνω σε ορθιο οταν ειναι σχεδον στα δυο μετρα και με λιγακι σκυψιμο.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
XAXAXAX καλα εσυ εισαι χειροτερος και απο τον λοπεζ...
σιγα μην ειναι μαγκια να πηδας απο το νετ.
Ανικανοτητα και αντικοινωνικοτητα ειναι.
Δεν θα διαφωνησω μαζι σου!!...Ξεχνας ομως.... οτι εχουμε κλειστει σπιτια μας και καθομαστε πολλες ωρες μπροστα σε μια αψυχη οθονη;;;;...Χασαμε την φυσικη επικοινωνια και αν δεν ειναι ετσι.... αποδειξε μου το αντιθετο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom