lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ε ναι,τι?σπαμάρω επειδή είμαι ο μόνος in-topic εδώ και 1000 σελίδες ?
ε ναι,τι?σπαμάρω επειδή είμαι ο μόνος in-topic εδώ και 1000 σελίδες ?
τυπε αν συνεχισεις ετσι σε βλεπω κιτρινισμενοσπαμάρω επειδή είμαι ο μόνος in-topic εδώ και 1000 σελίδες ?
Δεν υπολογιζω την αποψη σου απο την στιγμη
που ειναι παραλογη και τελειως υποκειμενικη.
Δεν μπορεις να λες κοντο τον 1.80 και να θες
και συζητηση... δεν με ενοχλησε τιποτα απλα αυτα που γραφεις
ειναι για γελια.
ΕΛΕΟΣ!!!!Ο 1.80 κοντος τι αλλο θα ακουσουμε !!!!!
φιλε δε θελω να στη χαλασω αλλα με τις αναλογιες αυτες εισαι παχυσαρκος
συγγνωμη
θαθελα να τον δω λαιβ να σε κοιταει προς τα πανω και να σου λεει "ειμαι ψηλος κυριε"
βαλε και ενα μαυροβουνιο τωρα τυπε
τυρί.καληνύχτα...ε ναι,τι?
Δεν το παιζω ειμαι.
Εσυ κοιτα να βρεις καμια αληθινη γκομενα εκει
που μας εχεις ταραξει στομυθο οτι δηθεν πηδας απο το ιντερνετ
και ασε αν εγω ειμαι ψηλος ή οχι.....
Παραλογη δεν ειναι. Ειναι η αποψη μου για το υψος. και φυσικα υποκειμενικη. Τωρα αν εσυ εχεις αλλη αποψη, καλα κανεις. Μην το παιρνεις τοσο σοβαρα υπαρχουν γυναικες που τους αρεσουν και οι κοντοι.ολα παιζουν.
καληνυχτατυρί.καληνύχτα...
....μου καρφωσες το μαχαιρι στην καρδια αλλα δεν το γυρισες.....αυτο εκανες....απονη..........
Παραλογη δεν ειναι. Ειναι η αποψη μου για το υψος. και φυσικα υποκειμενικη. Τωρα αν εσυ εχεις αλλη αποψη, καλα κανεις. Μην το παιρνεις τοσο σοβαρα υπαρχουν γυναικες που τους αρεσουν και οι κοντοι.ολα παιζουν.
Physically the Montenegrins are the world tallest people, with an average height for males of nearly 186 cm and a female average height of 171 cm.
χαχαχα
ρε μαλακα ο αλλος ο ριζος με λεει παχυσαρκο
ψηλος ειναι 1.90 και πανω. 1.85 ειναι κανονικος, οι πιο κατω κοντοι. Εχω βορειοελλαδιτικα προτυπα οχι αθηναικα. Τεσπα ειναι χαλιας ο συσσοβιτης για τα γουστα μου.
εχω καθε λογο να θεωρω τον εαυτομου ψιλο. Κατα τα αλλα λεγε οτι θες
Physically the Montenegrins are the world tallest people, with an average height for males of nearly 186 cm and a female average height of 171 cm.
αυτες ειναι γυναικες τυπε
οχι οπως οι δικες μας οι κουβαδες
Κοιτα εγω δεν το πηρα καθολου σοβαρα... γιατι δεν γινεται να παρει στα σοβαρα κανεις
αυτα που γραφεις εσυ
με αυτα που γραφεις εκτειθεσαι. Ειμαι πανω απο τον μεσο
ορο της χωρας μου αυτη τη στιγμη.... υποτιθεται οτι εχεις κανει πανεπιστημιακες σπουδες....
εχω καθε λογο να θεωρω τον εαυτο μου ψιλο. Κατα τα αλλα λεγε οτι θες
απλα να προσεχεις γιατι γινεσαι ρεζιλι.....