Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ωπα ρε μαλακες κοψτε κατι.
Παρακμιακές φτωχογκόμενες τύπε..Μην φανταστείς τπτ ιδιαίτερα μουνιά!
Εγω απλα δεν ειδα η ακουσα αυτα που λετε.Παρακμιακές φτωχογκόμενες τύπε..Μην φανταστείς τπτ ιδιαίτερα μουνιά!
Ε ρε αρρώστια...Εσύ κι ο άλλος ο piatsoulas πρέπει να έχετε τρελά ψυχολογικά,κόμπλεξ κι απωθημένα.Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το παραλήρημα!Πάω στοίχημα ότι δεν σου κάθεται γυναίκα,παρά μόνο επί πληρωμή!Και ξέρεις γιατί;Γιατί δεν έχεις μάθει να φλερτάρεις.Σαν τον άλλο το φίλο μου που πάει και πηδάει στο studio και μετά μου λέει ότι είναι χορτάτος για ένα μήνα!Από φλερτ μηδέν όμως,και μετά του φταίνε οι γυναίκες...
Εδώ σε θέλω μάγκα μου.Στα δύσκολα φαίνεται ο καλός ο παίχτης,όχι εκεί που πληρώνεις και έχεις το μουνί στο πιάτο!Άμα είσαι έξυπνος,ευχάριστος και ξέρεις να μιλάς ακόμη και παπάκι να έχεις,και άνεργος να είσαι η γυναίκα θα σε επιλέξει,γιατί έχεις τύπο και είσαι διαφορετικός...Άμα είσαι μες τη μιζέρια και στη μίρλα,μια ζωή θα σου φταίνε οι ελληνίδες,οι σουηδέζες,οι αγγλίδες,οι εξωγήινες κτλ.
Υ.Γ.Συμβουλή:Πρόσεξε τα νεύρα σου!Αν σε ένα forum μιλάς έτσι,στη real life είσαι άκρως επικίνδυνος!Την επόμενη φορά που θα ακούσω για "δράκο",θα είμαι σίγουρος ότι είσαι εσύ!
δώσε θάρρος στο χωριάτη να σανέβει στο κρεβάτι...αυτό δυστυχώς συμβαίνει με τις σιχαμερές,αξύριστες πατσαβούρες ελεεινήδες, ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ!!!παρακαλετό μουνί ξινό γαμήσι,καλύτερα παίξτε μαλακία παρά να τον βάλετε σε κάμπια ελεεινήδα,χρειάζεται εμπάργκο στις ψιλομύτες πουτανόψυχες ελεεινήδες για 2,3 χρόνια κ μετά το ξανασυζητάμε, μέχρι τότε γαμάτε μόνο αλλοδαπά κ βαράτε ελεεινήδες
Κοψιμο στις κλειτοριδες ρε.... ξυπνατε ρε... αναφερω τις τρεις παρακατω αληθινες ιστοριες
1) ξερω πουταναριο που τα εχει με 2 παντρεμενους ο ενας τις πληρωνει το νοικι και ο αλλος τα προς το ζυν 45-50 και οι δυο με την πρωτη ευκαιρια τους κετατωνει στα μουλοχτα με κανα συνομιλικο bar man,
2) 2 συχαμενες φεμινιστο, βορειο προαστιτησες ελεηνιδες η μια νομικη η αλλη δεν θυμαμαι [size=19pt]γαμιονται φουλ με αραπιδες στα rnb παρτυ τον clubs για εναν κωλο αραπα ειναι πανευκολο να τις γαμισει.. και ειναι και μουναρες αν δεν τις πλησιασει καποιος δικος μας θα φαει χιλοπιτα απο 2χιλιομετρα..[/size]
3) αδερφη φιλου χωρισε απο 7 χρονια σχεση με ενα παιδι αραβονιασμενη στο πι και φι για να τα φτιαξει με ενα λευτα γιο επιχειριματια. απο οτι μαθενω πανε για γαμο και απο οτι μαθενω του καινουριου του εχει ριξει κανα δυο κερατα η καριολα..
κατα τα αλλα ειμαστε φεμινιστριες,ανεξαρτητες... ΚΑΡΙΟΛΕΣ
Για θύμισέ μας την πονεμένη ιστορία σου χρυσό μου..τι είχες πάθει εσύ απο Ελλεηνίδα?
Ε ρε αρρώστια...Εσύ κι ο άλλος ο piatsoulas πρέπει να έχετε τρελά ψυχολογικά,κόμπλεξ κι απωθημένα.Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το παραλήρημα!Πάω στοίχημα ότι δεν σου κάθεται γυναίκα,παρά μόνο επί πληρωμή!Και ξέρεις γιατί;Γιατί δεν έχεις μάθει να φλερτάρεις.Σαν τον άλλο το φίλο μου που πάει και πηδάει στο studio και μετά μου λέει ότι είναι χορτάτος για ένα μήνα!Από φλερτ μηδέν όμως,και μετά του φταίνε οι γυναίκες...
Εδώ σε θέλω μάγκα μου.Στα δύσκολα φαίνεται ο καλός ο παίχτης,όχι εκεί που πληρώνεις και έχεις το μουνί στο πιάτο!Άμα είσαι έξυπνος,ευχάριστος και ξέρεις να μιλάς ακόμη και παπάκι να έχεις,και άνεργος να είσαι η γυναίκα θα σε επιλέξει,γιατί έχεις τύπο και είσαι διαφορετικός...Άμα είσαι μες τη μιζέρια και στη μίρλα,μια ζωή θα σου φταίνε οι ελληνίδες,οι σουηδέζες,οι αγγλίδες,οι εξωγήινες κτλ.
Υ.Γ.Συμβουλή:Πρόσεξε τα νεύρα σου!Αν σε ένα forum μιλάς έτσι,στη real life είσαι άκρως επικίνδυνος!Την επόμενη φορά που θα ακούσω για "δράκο",θα είμαι σίγουρος ότι είσαι εσύ!
Μου τα έχουν πει γνωστοί που μένουν εστία στο Αριστοτέλειο. Τώρα αν καβλώνουν να λένε τέτοιες μλκιες χωρίς να ισχύουν τι να πω..
παλιοχαρακτήρα αλήτηοταν θα πεσει συρμα στην πιατσα οτι θα αρχησουν να κοβονται κλειτοριδες να δεις εκει τι ανχος θα πεσει...
ΠΣΣΣΣΣΣΣΣ.... ΞΕΡΟΧΥΝΩΩΩΩ .... Σκατα στο στομα τον κωλοπυρφορων και κοψιμο κλειτοριδας στις φεμηνιστο-αυτονομο-ελεηνιδες που δυστηχως δεν ειναι μονο αριστερες ..Βούρκο με σκατά στους πιρφόρους με τις κοράκλες ελλεϊνήδες αριστερές φεμινίστριες.
ΠΣΣΣΣΣΣΣΣ.... ΞΕΡΟΧΥΝΩΩΩΩ .... Σκατα στο στομα τον κωλοπυρφορων και κοψιμο κλειτοριδας στις φεμηνιστο-αυτονομο-ελεηνιδες που δυστηχως δεν ειναι μονο αριστερες ..