Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μου τα έχουν πει γνωστοί που μένουν εστία στο Αριστοτέλειο. Τώρα αν καβλώνουν να λένε τέτοιες μλκιες χωρίς να ισχύουν τι να πω..

Επισκέπτης
Ε ρε αρρώστια...Εσύ κι ο άλλος ο piatsoulas πρέπει να έχετε τρελά ψυχολογικά,κόμπλεξ κι απωθημένα.Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το παραλήρημα!Πάω στοίχημα ότι δεν σου κάθεται γυναίκα,παρά μόνο επί πληρωμή!Και ξέρεις γιατί;Γιατί δεν έχεις μάθει να φλερτάρεις.Σαν τον άλλο το φίλο μου που πάει και πηδάει στο studio και μετά μου λέει ότι είναι χορτάτος για ένα μήνα!Από φλερτ μηδέν όμως,και μετά του φταίνε οι γυναίκες...
Εδώ σε θέλω μάγκα μου.Στα δύσκολα φαίνεται ο καλός ο παίχτης,όχι εκεί που πληρώνεις και έχεις το μουνί στο πιάτο!Άμα είσαι έξυπνος,ευχάριστος και ξέρεις να μιλάς ακόμη και παπάκι να έχεις,και άνεργος να είσαι η γυναίκα θα σε επιλέξει,γιατί έχεις τύπο και είσαι διαφορετικός...Άμα είσαι μες τη μιζέρια και στη μίρλα,μια ζωή θα σου φταίνε οι ελληνίδες,οι σουηδέζες,οι αγγλίδες,οι εξωγήινες κτλ.

Υ.Γ.Συμβουλή:Πρόσεξε τα νεύρα σου!Αν σε ένα forum μιλάς έτσι,στη real life είσαι άκρως επικίνδυνος!Την επόμενη φορά που θα ακούσω για "δράκο",θα είμαι σίγουρος ότι είσαι εσύ!

Mηπως διαβασες κανα βιβλιο πως να την πευτεις σε γυναικες χαζουλι και μου λες ολες αυτεσ τις μαλακιες? απο που συμπερανες οτι εγω δεν την πεφτω ε??  Απλα δεν την πεφτω στις πατσαβουρο-φεμηνιστο ελεηνιδες που πληρωνεις πολαπλασια απο τα μπουρδελα και μετα σου λεει η κωλο φεμηνιστρια ειμαι αυτονομη.. οσο για το παπακι που λες να εισαι συγουρος ποσες κατακτησεις θα εχεις με παπακι στα 30+ παπαραα μαλλον ζεις σε αλλη διασταση η γαμας καμια σαπια απο εξαρχεια που συμβηβαζεται σε αυτο και που πριν απο εσενα εχει γαμιθει με ενα τσουρμο απλιτους.. λοιπον αντε τραβα γαμα σε ενα μεταξουργειο να σου φιγουνε τα φλοκια και μετα ξανα ελα να μου κανεις μαθημα στο καμακι και στο φλερτ οκ??

piatsoulas

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν καρνάβαλε φονιά,από κάτι τέτοιους μαλάκες φλώρουσ αγαπούληδες σαν εσένα έχουν αυτό το τουπέ κ ύφος τα μπάζα οι ελλεεινίδες κ νομίζουν  πως έχουν πιάσει τον παπά από ταρχίδια,ξύπνα σαλιάρη μπεμπέκο αρσενικός είσαι γαμώ την φάρα σου γαμώ έχετε μπλέξει τους ρόλους ιλίθιο υποκείμενο γιαυτό κ οι σαύρες την έχουν δει τοπ μοντελς,αλλά κάτι χαλβάδες σαν εσένα γίνονται χορηγοί σε καθεμιά μπουρούχα κ μια ζωή σέρνεσαι πίσω από την σκατωμένη βράκα της,φλούφλη ε φλούφλη,άνοιξε τα μάτια σου κ βγες λίγο παραέξω απτο κωλοχώρι σου να δεις τι γίνεται,αμε στο διάολο πρωί πρωι ζώο

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
δώσε θάρρος στο χωριάτη να σανέβει στο κρεβάτι...αυτό δυστυχώς συμβαίνει με τις σιχαμερές,αξύριστες πατσαβούρες ελεεινήδες, ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ!!!παρακαλετό μουνί ξινό γαμήσι,καλύτερα παίξτε μαλακία παρά να τον βάλετε σε κάμπια ελεεινήδα,χρειάζεται εμπάργκο στις ψιλομύτες πουτανόψυχες ελεεινήδες για 2,3 χρόνια κ μετά το ξανασυζητάμε, μέχρι τότε γαμάτε μόνο αλλοδαπά κ βαράτε ελεεινήδες

Επισκέπτης
ΞΕΡΟΧΥΝΩΩΩΩΩΩ.... ΕΤΣΙΙΙ ακριβως μαλλον ο φωνιας θα γαμησε καμια απλητη απο εξαρχεια που τον επεισε οτι δεν πειραζει που εχει παπακι η καμια κωλοχοντρη που και οι δυο θα τον κερατονουνε και ηρθε τωρα εδω να μας κανει μαθηματα φλερτ ο συχαμενος ο τρισαθληος.. και σου ξανα λεω μαλακα φωνια με τα ευρω που φιτιλιαζεις στις χοντρες,απλητες φεμηνιστριες που πας και γαμας μπορεις να γαμας μεταξουργειο μονο με 10 ευρο.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Κοψιμο στις κλειτοριδες ρε.... ξυπνατε ρε... αναφερω τις τρεις παρακατω αληθινες ιστοριες
1) ξερω πουταναριο που τα εχει με 2 παντρεμενους ο ενας τις πληρωνει το νοικι και ο αλλος τα προς το ζυν 45-50 και οι δυο με την πρωτη ευκαιρια τους κετατωνει στα μουλοχτα με κανα συνομιλικο bar man,
2) 2 συχαμενες φεμινιστο, βορειο προαστιτησες ελεηνιδες η μια νομικη η αλλη δεν θυμαμαι [size=19pt]γαμιονται φουλ με αραπιδες στα rnb παρτυ τον clubs για εναν κωλο αραπα ειναι πανευκολο να τις γαμισει.. και ειναι και μουναρες αν δεν τις πλησιασει καποιος δικος μας θα φαει χιλοπιτα απο 2χιλιομετρα..[/size]
3) αδερφη φιλου χωρισε απο 7 χρονια σχεση με ενα παιδι αραβονιασμενη στο πι και φι για να τα φτιαξει με ενα λευτα γιο επιχειριματια. απο οτι μαθενω πανε για γαμο και απο οτι μαθενω του καινουριου του εχει ριξει κανα δυο κερατα η καριολα..
κατα τα αλλα ειμαστε φεμινιστριες,ανεξαρτητες... ΚΑΡΙΟΛΕΣ

Οχι μόνο έχεις δίκιο συναγωνιστή αλλά από τους λατίνους μισο-μουλάτους στα  Fuego latin κλπ.  προχώρησαν τώρα στα πιο σκληροπυρηνικά δηλ. τους κατράμι μάυρους στο Folie της Λ. Αξεξάνδρας και πούσαι ακόμα...

αλλά όπως λένε οι περισσότεροι μέσα εδώ :

V...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Ε ρε αρρώστια...Εσύ κι ο άλλος ο piatsoulas πρέπει να έχετε τρελά ψυχολογικά,κόμπλεξ κι απωθημένα.Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το παραλήρημα!Πάω στοίχημα ότι δεν σου κάθεται γυναίκα,παρά μόνο επί πληρωμή!Και ξέρεις γιατί;Γιατί δεν έχεις μάθει να φλερτάρεις.Σαν τον άλλο το φίλο μου που πάει και πηδάει στο studio και μετά μου λέει ότι είναι χορτάτος για ένα μήνα!Από φλερτ μηδέν όμως,και μετά του φταίνε οι γυναίκες...
Εδώ σε θέλω μάγκα μου.Στα δύσκολα φαίνεται ο καλός ο παίχτης,όχι εκεί που πληρώνεις και έχεις το μουνί στο πιάτο!Άμα είσαι έξυπνος,ευχάριστος και ξέρεις να μιλάς ακόμη και παπάκι να έχεις,και άνεργος να είσαι η γυναίκα θα σε επιλέξει,γιατί έχεις τύπο και είσαι διαφορετικός...Άμα είσαι μες τη μιζέρια και στη μίρλα,μια ζωή θα σου φταίνε οι ελληνίδες,οι σουηδέζες,οι αγγλίδες,οι εξωγήινες κτλ.

Υ.Γ.Συμβουλή:Πρόσεξε τα νεύρα σου!Αν σε ένα forum μιλάς έτσι,στη real life είσαι άκρως επικίνδυνος!Την επόμενη φορά που θα ακούσω για "δράκο",θα είμαι σίγουρος ότι είσαι εσύ!

Ε και εσυ μαλλον το παρατραβας. Γιατι να μη βρισει ρε φιλε? Ο καθενας κρινει απο τις εμπειριες του. Αμα πιστευει οτι ετσι ειναι γυναικες, ειναι δικη του γνωμη και μην προσπαθησεις να την αλλαξεις. Το ιδιο ισχυει και για τη δικη σου. Σε γενικες γραμμες, ειναι θεμα τυχης που θα μπλεξεις. Καποιοι μαθαινουν απο τα λαθη τους, καποιοι, οχι. Ομως, ολοι κανουμε λαθη.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.588
Πόντοι
7.095

Έρευνα που πραγματοποίησε το κέντρο σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης δείχνει ότι ένα μεγάλο μέρος των γυναικών που εμφανίζουν προβλήματα στο σεξ, αγχώνονται για το αν θα αποδώσουν.

Μάλιστα οι ειδικοί τονίζουν ότι αυτή είναι και η αιτία πολλές φορές που ο γυναικείος πληθυσμός δεν μπορεί να απολαύσει την ερωτική πράξη και παρουσιάζει προβλήματα.

Συγκεκριμένα το 68% των γυναικών που εμφανίζει προβλήματα οργασμού, δήλωσε πως έχει άγχος απόδοσης. Επίσης το 54% των γυναικών που έχουν επώδυνη επαφή εμφανίζουν επίσης το ανάλογο άγχος. Ενώ ένα ποσοστό 24% που έχει μειωμένη σεξουαλική επιθυμία αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.

Πάντως εντυπωσιακό είναι ότι η πλειοψηφία των εκπρόσωπων του ωραίου φύλου δηλαδή το 95,2% ήταν σε σταθερή σχέση και παρ’ αυτά είχε άγχος.

[URL unfurl="true"]http://gomenares.blogspot.gr/2012/08/blog-post_5.html[/url]

ρουφιάνοι του μπου...τα αγχώσατε τα κορίτσια...
γαμιόλα ζέστη κάποτε θα πάρω άδεια!!!

Επισκέπτης
οταν θα πεσει συρμα στην πιατσα οτι θα αρχησουν να κοβονται κλειτοριδες να δεις εκει τι ανχος θα πεσει...

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Βούρκο με σκατά στους πιρφόρους με τις κοράκλες ελλεϊνήδες αριστερές φεμινίστριες. :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Βούρκο με σκατά στους πιρφόρους με τις κοράκλες ελλεϊνήδες αριστερές φεμινίστριες. :rockon: :rockon: :rockon:
ΠΣΣΣΣΣΣΣΣ.... ΞΕΡΟΧΥΝΩΩΩΩ .... Σκατα στο στομα τον κωλοπυρφορων και κοψιμο κλειτοριδας στις φεμηνιστο-αυτονομο-ελεηνιδες που δυστηχως δεν ειναι μονο αριστερες ..

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ΠΣΣΣΣΣΣΣΣ.... ΞΕΡΟΧΥΝΩΩΩΩ .... Σκατα στο στομα τον κωλοπυρφορων και κοψιμο κλειτοριδας στις φεμηνιστο-αυτονομο-ελεηνιδες που δυστηχως δεν ειναι μονο αριστερες ..

Πάντα δίκαιος! πουτσοσκάμπυλα λοιπόν στις καριόλες που το παίζουν πορνάρες να βάλουν μυαλό.  :rockon: :rockon: :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kοίτα καημό που έχουν 7 το πρωί.

Stories