Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Επισκέπτης
Οι ελλεεινιδες και οι αλλοδαπες δεν φταινε σε τιποτα. Οι μουνοδουλοι που αφηνουν να τους κουμανταρουν οι γυναικες φταινε για τα δεινα της ανθρωποτητας.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Οι ελλεεινιδες και οι αλλοδαπες δεν φταινε σε τιποτα. Οι μουνοδουλοι που αφηνουν να τους κουμανταρουν οι γυναικες φταινε για τα δεινα της ανθρωποτητας.

:thumbsup: μιλαμε για την χειροτερη φαρα τυπε

Επισκέπτης
:thumbsup: μιλαμε για την χειροτερη φαρα τυπε

Εχει δει μουνοδουλους, αλλα δεν ασχολουμουν με την παρτη τους γιατι προσπαθω να βλεπω τα καλα στον αλλο κι οχι τ΄αρνητικα, αλλα σημερα με κρεμασε ενας καριολης επειδη ετσι του επεβαλε η γυναικα, μια σκατοψυχη πατσαβουρα. Και τον θεωρουσα και φιλο τον παλιομαλακα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εχει δει μουνοδουλους, αλλα δεν ασχολουμουν με την παρτη τους γιατι προσπαθω να βλεπω τα καλα στον αλλο κι οχι τ΄αρνητικα, αλλα σημερα με κρεμασε ενας καριολης επειδη ετσι του επεβαλε η γυναικα, μια σκατοψυχη πατσαβουρα. Και τον θεωρουσα και φιλο τον παλιομαλακα.

αυτοι να ξερεις ειναι καθικια ολοι τους γιατι εκτος οτι ειναι υποτακτικοι του μουνιου ειναι και γλυφτες που σε ρουφιανευουν στις γκομενες και σου την φερνουνε πισωπλατα...μακρια τυπε μου  :S

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

η ελληνιδα μανα φταιει για την καταντια ολων φιλε

ακου με κ μενα

Επισκέπτης
αυτοι να ξερεις ειναι καθικια ολοι τους γιατι εκτος οτι ειναι υποτακτικοι του μουνιου ειναι και γλυφτες που σε ρουφιανευουν στις γκομενες και σου την φερνουνε πισωπλατα...μακρια τυπε μου  :S

Δανεικα περιμενα ρε φιλε για να δωσω μπροστα μπας και βγαλω το ΧΤ την Τεταρτη να φυγω για διακοπες. Και τα περιμενα απο ενα φιλο που δεν ξερει τι εχει απο φραγκα. Κι επειδη δεν τις κατεβασα της καριολας του δυο ταινιες απο το internet, για να με τιμωρισει και καλα, ειπε στο μαλακα να μη μου δωσει τα λεφτα. Ασε που οταν πηρα τηλ. το σηκωσε η καριολα και μ΄εβαλε σε ανοιχτη ακροαση να με ακουν και οι υπαλληλοι του μαγαζιου να ζηταω δανεικα. Θα τα βρει μπροστα του ο μαλακας οταν θα τον εχει καβαλησει για τα καλα η πατσαβουρα. Σου λεω για 45 χρονων μαλακα που βρηκε γυκαινα στα 43 του, τη συγκεκριμενη και την παντρευτηκε κιολας.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Δανεικα περιμενα ρε φιλε για να δωσω μπροστα μπας και βγαλω το ΧΤ την Τεταρτη να φυγω για διακοπες. Και τα περιμενα απο ενα φιλο που δεν ξερει τι εχει απο φραγκα. Κι επειδη δεν τις κατεβασα της καριολας του δυο ταινιες απο το internet, για να με τιμωρισει και καλα, ειπε στο μαλακα να μη μου δωσει τα λεφτα. Ασε που οταν πηρα τηλ. το σηκωσε η καριολα και μ΄εβαλε σε ανοιχτη ακροαση να με ακουν και οι υπαλληλοι του μαγαζιου να ζηταω δανεικα. Θα τα βρει μπροστα του ο μαλακας οταν θα τον εχει καβαλησει για τα καλα η πατσαβουρα. Σου λεω για 45 χρονων μαλακα που βρηκε γυκαινα στα 43 του, τη συγκεκριμενη και την παντρευτηκε κιολας.

οι περισσοτεροι μαλακοελληνες ετσι ειναι
η πρωτη που τους ανοιγει τα ποδια την παντρευονται κ μετα το παιζουν γαμικοι κ χορτασμενοι απο μουνι  :jerking:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

σε καταλαβαινω...μονο που διαβαζω τι σου κανανε τα αρχιδια θυμωνω και εγω  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Αυτή είναι η αλήθεια. Φταίνε και οι μονόδουλοι φυσικά, και τελευταία είναι πολλοί.
Εγω παλι τυποι μου εχω φιλαρακια που τις βρισκουν πανευκολα κ τιε κανουν κ οτι θελουν! Πως το εξηγειτε??
:think: :think:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τυπε μαλλον κατι κανουν σωστα! Κ δεν λεμε γ γκομενες της σειρας! Εχουν γαμησει κατα καιρους κ μουναρες!

Κ δεν ειναι κ λεφταδες!

κανουν σωστα αυτο που κανουνε λαθος οι μουνοδουλοι τυπε  ;)....anyway και την γαματη γυναικα να βρεις αμα δεν εισαι μεσα στο ολο τριπακι των σχεσεων παλι τα νευρα θα σου σπαει...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω παλι τυποι μου εχω φιλαρακια που τις βρισκουν πανευκολα κ τιε κανουν κ οτι θελουν! Πως το εξηγειτε??
τυπε μηπως οι φιλοι σου κανουν αυτο το επαγγελμα? :grin:
2575992534_fe0c22da62_z.jpg

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
κανουν σωστα αυτο που κανουνε λαθος οι μουνοδουλοι τυπε  ;)....anyway και την γαματη γυναικα να βρεις αμα δεν εισαι μεσα στο ολο τριπακι των σχεσεων παλι τα νευρα θα σου σπαει...

Ας προσδιρισουμε λιγο τν ορο μουνοδουλο! Θεωρεις μουνοδουλο αυτον που κανει τα παντα γ να την "κατακτησει"?
Ή αυτον που οταν την βρει τους κλανει ολους κ ολα?

Επισκέπτης
Ας προσδιρισουμε λιγο τν ορο μουνοδουλο! Θεωρεις μουνοδουλο αυτον που κανει τα παντα γ να την "κατακτησει"?
Ή αυτον που οταν την βρει τους κλανει ολους κ ολα?

Αυτον που αφηνει τη γυναικα να αποφασιζει για αυτον.

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6

εκπέμπουν κάτι φίλε μου και οι γκόμενες τους κάθονται εύκολα. δε μπορώ να το εξηγήσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom