Επισκέπτης
Οι ελλεεινιδες και οι αλλοδαπες δεν φταινε σε τιποτα. Οι μουνοδουλοι που αφηνουν να τους κουμανταρουν οι γυναικες φταινε για τα δεινα της ανθρωποτητας.
Οι ελλεεινιδες και οι αλλοδαπες δεν φταινε σε τιποτα. Οι μουνοδουλοι που αφηνουν να τους κουμανταρουν οι γυναικες φταινε για τα δεινα της ανθρωποτητας.
μιλαμε για την χειροτερη φαρα τυπε
Εχει δει μουνοδουλους, αλλα δεν ασχολουμουν με την παρτη τους γιατι προσπαθω να βλεπω τα καλα στον αλλο κι οχι τ΄αρνητικα, αλλα σημερα με κρεμασε ενας καριολης επειδη ετσι του επεβαλε η γυναικα, μια σκατοψυχη πατσαβουρα. Και τον θεωρουσα και φιλο τον παλιομαλακα.
η ελληνιδα μανα φταιει για την καταντια ολων φιλε
ακου με κ μενα
αυτοι να ξερεις ειναι καθικια ολοι τους γιατι εκτος οτι ειναι υποτακτικοι του μουνιου ειναι και γλυφτες που σε ρουφιανευουν στις γκομενες και σου την φερνουνε πισωπλατα...μακρια τυπε μου :S
Δανεικα περιμενα ρε φιλε για να δωσω μπροστα μπας και βγαλω το ΧΤ την Τεταρτη να φυγω για διακοπες. Και τα περιμενα απο ενα φιλο που δεν ξερει τι εχει απο φραγκα. Κι επειδη δεν τις κατεβασα της καριολας του δυο ταινιες απο το internet, για να με τιμωρισει και καλα, ειπε στο μαλακα να μη μου δωσει τα λεφτα. Ασε που οταν πηρα τηλ. το σηκωσε η καριολα και μ΄εβαλε σε ανοιχτη ακροαση να με ακουν και οι υπαλληλοι του μαγαζιου να ζηταω δανεικα. Θα τα βρει μπροστα του ο μαλακας οταν θα τον εχει καβαλησει για τα καλα η πατσαβουρα. Σου λεω για 45 χρονων μαλακα που βρηκε γυκαινα στα 43 του, τη συγκεκριμενη και την παντρευτηκε κιολας.
Δανεικα περιμενα ρε φιλε για να δωσω μπροστα μπας και βγαλω το ΧΤ την Τεταρτη να φυγω για διακοπες. Και τα περιμενα απο ενα φιλο που δεν ξερει τι εχει απο φραγκα. Κι επειδη δεν τις κατεβασα της καριολας του δυο ταινιες απο το internet, για να με τιμωρισει και καλα, ειπε στο μαλακα να μη μου δωσει τα λεφτα. Ασε που οταν πηρα τηλ. το σηκωσε η καριολα και μ΄εβαλε σε ανοιχτη ακροαση να με ακουν και οι υπαλληλοι του μαγαζιου να ζηταω δανεικα. Θα τα βρει μπροστα του ο μαλακας οταν θα τον εχει καβαλησει για τα καλα η πατσαβουρα. Σου λεω για 45 χρονων μαλακα που βρηκε γυκαινα στα 43 του, τη συγκεκριμενη και την παντρευτηκε κιολας.
Εγω παλι τυποι μου εχω φιλαρακια που τις βρισκουν πανευκολα κ τιε κανουν κ οτι θελουν! Πως το εξηγειτε??Αυτή είναι η αλήθεια. Φταίνε και οι μονόδουλοι φυσικά, και τελευταία είναι πολλοί.
Εγω παλι τυποι μου εχω φιλαρακια που τις βρισκουν πανευκολα κ τιε κανουν κ οτι θελουν! Πως το εξηγειτε??
Απο ολα εχει ο μπαξες τυπε...
Τυπε μαλλον κατι κανουν σωστα! Κ δεν λεμε γ γκομενες της σειρας! Εχουν γαμησει κατα καιρους κ μουναρες!
Κ δεν ειναι κ λεφταδες!
τυπε μηπως οι φιλοι σου κανουν αυτο το επαγγελμα?Εγω παλι τυποι μου εχω φιλαρακια που τις βρισκουν πανευκολα κ τιε κανουν κ οτι θελουν! Πως το εξηγειτε??
κανουν σωστα αυτο που κανουνε λαθος οι μουνοδουλοι τυπε ;)....anyway και την γαματη γυναικα να βρεις αμα δεν εισαι μεσα στο ολο τριπακι των σχεσεων παλι τα νευρα θα σου σπαει...
Ας προσδιρισουμε λιγο τν ορο μουνοδουλο! Θεωρεις μουνοδουλο αυτον που κανει τα παντα γ να την "κατακτησει"?
Ή αυτον που οταν την βρει τους κλανει ολους κ ολα?
τυπε μηπως οι φιλοι σου κανουν αυτο το επαγγελμα?
Αυτον που αφηνει τη γυναικα να αποφασιζει για αυτον.
σε καταλαβαινω...μονο που διαβαζω τι σου κανανε τα αρχιδια θυμωνω και εγω
Εγω παλι τυποι μου εχω φιλαρακια που τις βρισκουν πανευκολα κ τιε κανουν κ οτι θελουν! Πως το εξηγειτε??