Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Μόνο βαράει...δένει κ σε γαμάει κιόλας αμά της γυαλίσεις...μαλάκα δεν παρακολουθείς πολύ το site κ χάνεις τα καλύτερα.
Δεν ξερω να δενω ρε.....
Μόνο βαράει...δένει κ σε γαμάει κιόλας αμά της γυαλίσεις...μαλάκα δεν παρακολουθείς πολύ το site κ χάνεις τα καλύτερα.
ναι ρε τυπε αυτην την δουλεια θα κανω να ειμαι σαν και σενα εδω μεσα ολη μερα.Μόνο βαράει...δένει κ σε γαμάει κιόλας αμά της γυαλίσεις...μαλάκα δεν παρακολουθείς πολύ το site κ χάνεις τα καλύτερα.
Ταύρος με ωροσκόπο ταύρο...για πες τί χαρακτηριστικά έχουμε κ αν ταιριάζουμε...
θα σου μαθω κομπους ειπαμε.Δεν ξερω να δενω ρε.....
θα σου μαθω κομπους ειπαμε.
6-8 ώρες...δεν είναι κ όλη η μέρα...ναι ρε τυπε αυτην την δουλεια θα κανω να ειμαι σαν και σενα εδω μεσα ολη μερα.
Να φροντίσεις να μάθεις μέχρι να συναντηθούμε για να ξέρω...αν δεν ταιριάζουμε ζωδιακά μην κάνω καμιά μαλακία...Δεν εχω ιδεα τι χαρακτηριστικα εχεις ουτε αν ταιριαζουμε......
Ο ωροσκοπος παει με το ζωδιο δηλαδη ?Ταύρος με ωροσκόπο ταύρο...για πες τί χαρακτηριστικά έχουμε κ αν ταιριάζουμε...
εκει ειναι το ωραιο :-* :-* :-*Αρκει να μην ειναι πανω μου....
ωροσκοπο αβραμηΟ ωροσκοπος παει με το ζωδιο δηλαδη ?
Εγω που ειμαι λεων τι ωροσκοπο εχω ?
Ο ωροσκοπος παει με το ζωδιο δηλαδη ?
Εγω που ειμαι λεων τι ωροσκοπο εχω ?
εκει ειναι το ωραιο :-* :-* :-*
ωροσκοπο αβραμη
τι πα να πει "καποια στιγμη", πρεπει να βιαστεις, απο Τεταρτη ξεκιναει παλι το Euro
πάντηση #49538 στις: σήμερα στις 02:40
Παρόν.πρεπει να βρουμε πειραματοζωο τοτε.....
εγω θα στα κανω ολα αυτα,η ρυθμουλα θα βλεπει για να μαθαινει να τα κανει στον γκομενο της.Παρόν.
Γαμήστε με,δέστε με...ό,τι θέλετε κάντε με...δούλος σας.
το καλυτερο δηλαδηωροσκοπο αβραμη
Άκυρο τότε...πάρτε τον αχαχούχα.εγω θα στα κανω ολα αυτα,η ρυθμουλα θα βλεπει για να μαθαινει να τα κανει στον γκομενο της.