alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Οκ, σορυ.Μα πριν από λίγο έγραψα ό,τι ξέρω.
Οκ, σορυ.Μα πριν από λίγο έγραψα ό,τι ξέρω.
Κανείς,απλά πέρασε μια-δυο μέρες το πολύ χωρίς να ποστάρει.Και ποιός το εβγαλε οτι δεν θα ξαναγραψει?Σας ενημερωσε με πμ?
σωπα μωρε αυριο μεθαυριο εδω θα ναι το παλικαρι μας , αρσενικος ειναι κανει τον εγωισμο τουΚαι ποιός το εβγαλε οτι δεν θα ξαναγραψει?Σας ενημερωσε με πμ?
εκατερωθεν φιλοφρονησεις?Τα συνηθισμένα ανάμεσα σε έκτορ κ αχαχούχα.
αποκλειεται τυπε ο αχαχουχας ειναι φιλειρηνικος και εκτος αυτου δεν τον αφηνει η αγγελικουλα να αγριευει.Ρε κοφτε τις μαλακιες. Ο Μητσος ελεγε οτι θα αγορασει οπλο στη μαύρη αγορα και ανοχή τελος.
Μην εχουμε δραματα.
Εεε όταν λέμε τα ''συνηθισμένα'' εννοούμε τα συνηθισμένα!!!εκατερωθεν φιλοφρονησεις?
μηπως εισαι εγγυος?τωρα τελευταια βλεπω ελλεινιδα και μου δημιουργειται μια ταση αναγουλας, εχει κανεις παρομοια συμπτωματα?
τωρα τελευταια βλεπω ελλεινιδα και μου δημιουργειται μια ταση αναγουλας, εχει κανεις παρομοια συμπτωματα?
Εμενα πολυ γκαυλωμενες μου φαινονται
μην χαλατε την πιατσα ρε νεουδια.ολοι εδω μεσα λενε οτι δεν καυλωνουν και δεν πηδιουνται οι ελληνιδες.Θα συμφωνήσω. Μέσα στην καύλα είναι οι γυναίκες. Τα έχουν πετάξει όλα έξω, δείχνουν ότι διψούν για πήδημα. Να ξεκαυλώσουν.
μην χαλατε την πιατσα ρε νεουδια.ολοι εδω μεσα λενε οτι δεν καυλωνουν και δεν πηδιουνται οι ελληνιδες.
Aμα ειναι ρε παιδια γιατι δε τους την πεφτετε και πατε στα μπουρδελα? η εστω γραφετε εδω μεσα? Αντι να ειστε τωρα βραδακι με αυτες?
Aμα ειναι ρε παιδια γιατι δε τους την πεφτετε και πατε στα μπουρδελα? η εστω γραφετε εδω μεσα? Αντι να ειστε τωρα βραδακι με αυτες?
Το target group μου ειναι αποκλειστικα και μονο ελλεηνιδες διοτι υπαρχει υπερπροσφορά.Συνεχιστε το εμπαργκο ώστε να συνεχισουμε εμεις να πηδαμε καλα και αφθονα.
Το target group μου ειναι αποκλειστικα και μονο ελλεηνιδες διοτι υπαρχει υπερπροσφορά.Συνεχιστε το εμπαργκο ώστε να συνεχισουμε εμεις να πηδαμε καλα και αφθονα.