Εισαι ΘΕΟΣ
Όλες αυτό λένε..... Έχω βαρεθεί να το ακούω!
:-* :-* :-* :-*
Εισαι ΘΕΟΣ
οκ ντιαρ μαλλον δεν εχουμε τα ιδια γουστα εγω δεν μπορω ξεφουσκωτες ξανθοψειρες μου αρεσουν οι μελαχρινες τουμπανατες και ας ειναι πλαστικοι οι βυζοι :-*με τι? με το μαϊμουδι το πλαστικο που μου εβαλες?
δε νομιζω τακη.........
Γενικη η ομολογια λοιπονΌλες αυτό λένε..... Έχω βαρεθεί να το ακούω!
:-* :-* :-* :-*
αν θες βαζε και τα ονοματα τους να τσεκαρουμε ποιες ειναι ελλεηνιδες απο αυτες που βαζεις ;)οκ ντιαρ μαλλον δεν εχουμε τα ιδια γουστα εγω δεν μπορω ξεφουσκωτες ξανθοψειρες μου αρεσουν οι μελαχρινες τουμπανατες και ας ειναι πλαστικοι οι βυζοι :-*
Μπα, δεν πιάνονται από πουθενά αυτές. Άμα το πας γρήγορα, είσαι ξελιγωμένος, λιγούρης, πέφτουλας και άμα το πας αργά είσαι φίλος. Δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να έχω καμιά επιτυχία πια.Αν δοκιμάσεις να κυκλοφορήσεις με το πουλί εκτός περισκελίδος, θα έχεις σημαντικά περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας με τις Ελλεεινίδες.
Δεν μηλισα για Ελληνιδες βρε ηλιαχτιδα εξυπναδας ουτε κοιταω Ελληνιδες, απλα δεν μου αρεσουν οι ξεφουσκωτες που ποσταρεις,,,αν θες βαζε και τα ονοματα τους να τσεκαρουμε ποιες ειναι ελλεηνιδες απο αυτες που βαζεις ;)
Μπα, δεν πιάνονται από πουθενά αυτές. Άμα το πας γρήγορα, είσαι ξελιγωμένος, λιγούρης, πέφτουλας και άμα το πας αργά είσαι φίλος. Δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να έχω καμιά επιτυχία πια.
γιατι δεν βαζεις ελλεηνιδες? αφου ολες ειναι θεες και μουναρες και τοπ μοντελ ουτε μια δεν εχει για να κοντραρεις τα ρωσσιδια?Δεν μηλισα για Ελληνιδες βρε ηλιαχτιδα εξυπναδας ουτε κοιταω Ελληνιδες, απλα δεν μου αρεσουν οι ξεφουσκωτες που ποσταρεις,,,
(ασχετα που η πρωτη που εβαλα ειναι Γεωργια Σαλπα.)
Εμενα συγκεκριμενα βαλε μου κανα τετοιο για να κλαψω οπως λες δυσκολα με πιανεις τα γουστα μας η μερα με την νυχτα...
Αν δοκιμάσεις να κυκλοφορήσεις με το πουλί εκτός περισκελίδος, θα έχεις σημαντικά περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας με τις Ελλεεινίδες.
Δεν είμαι καν χρήστης. ;)Άλλος ένας ευχαριστημένος χρήστης του προϊόντος "Ελλεεινίδα"! :S
Αμα το λες μονος σου δεν σου φταιξε κανειςγιατι δεν βαζεις ελλεηνιδες? αφου ολες ειναι θεες και μουναρες και τοπ μοντελ ουτε μια δεν εχει για να κοντραρεις τα ρωσσιδια?
αμα φιαχνεσαι με τουμπανα να σου βαλω το σουγκλακο να γουσταρεις
Χριστιανέ μου πας καλα?Καταλαβαίνεις για τι είδους καταστροφή σού μιλάω. Ευνουχίζετε τους άντρες, τους κάνετε σχεσοφοβικούς και μισογύνηδες, τους σμπαραλιάζετε το ηθικό, επηρεάζετε προς το χειρότερο την πορεία της ανθρωπότητας από νευραλγικές θέσεις ή θολώνοντας την κρίση αντρών στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, μέχρι ακόμα και σε πόλεμο μπορείτε να οδηγήσετε (βλέπε Τροία).
Προσωπικά σταμάτησα εδώ και μια βδομάδα να τρέχω πίσω από τον ποδόγυρο και σκέφτομαι πιο ορθά. Μάλιστα τώρα που θα παραμονεύουν και πειρασμοί καλοκαιριάτικα θα φοράω όλη μέρα γυαλιά ηλίου να περιορίσω την όρασή μου.
ρωσσιδια ΜΟΝΟ λεμεΗ κανα τετοιο να σε παραδεχτω και να κλαψω πικρα
χαχαχχαχαχαχχαΡε κοφτε την κλαούνα, ειναι γελοιο αυτο το πραγμα.
Ετσι ρεεεεεεεεεεεεεε ΟΞΑΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑρωσσιδια ΜΟΝΟ λεμε