treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Οταν πατε στα στρατα δε σας κοιτα ψυ?
xaxa κανονικα θα επρεπε να μας τσεκαρει πριν κανουμε εγγραφη στο σαιτ αλλα τοτε θα γραφανε ουτε οι μισοι
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Οταν πατε στα στρατα δε σας κοιτα ψυ?
Δεσποινίς δεν μου απαντήσατε κ θα παρεξηγηθώ....Ηντα να καμω???? Εχουν τζε τουτοι ψυχην
Ο κώλος σας δεσποινίς τί κάνει καλά είναι;;;
Τα σέβη μου δώστε του...![]()
Μια χαρα σας αγαπαει κυριε πζΟ κώλος σας δεσποινίς τί κάνει καλά είναι;;;
Τα σέβη μου δώστε του...![]()
... να κανω παρεα τις θερμες νυχτες του Ιουλη σε τιποτα μυωδεις τυπους με ξυρισμενα κεφαλια και τατουαζ στην ψυρου...
Εκτός φυλακής, πού θα βρούμε τέτοιους? *P
Τι θες να πεις;Αντε, σε λιγο θα βαλουμε και υποτιτλους.
ψυχή έχουν.Ηντα να καμω???? Εχουν τζε τουτοι ψυχην
Εχει μεγαλο πουλι ρε και γουσταρωγαμιεται με κυπριο. τρεχα γυρευε τι τρεχει με τις ελλεηνιδες.
Να του μεταβιβάσετε κ την δικιά μου αγάπη κ εκτίμιση παρακαλώ.Μια χαρα σας αγαπαει κυριε πζ![]()
![]()
Εχεις παρακολουθησει ποτέ ΡΙΚ?Τι θες να πεις;
Αχ δεν ήσουνα να με καμαρώσεις που ανέβασα το νομοθετικό πλαίσιο...αχ....Αντε, σε λιγο θα βαλουμε και υποτιτλους.
Υποθεση εν εχουν σιουρα.....ψυχή έχουν.
υπόθεση εν έχουν.
και όπως προείπα....
συγχαρητήρια και περαστικά.....
και καλή τυχη θα σου χρειαστεί οταν καταπιείς τα μέλια.![]()
Δωσε λινκ.Αχ δεν ήσουνα να με καμαρώσεις που ανέβασα το νομοθετικό πλαίσιο...αχ....![]()
Με στοργη και προδερμ :-*Να του μεταβιβάσετε κ την δικιά μου αγάπη κ εκτίμιση παρακαλώ.![]()
εχει και στην ψαρρου εναλλακτικα τετοιους.
Εχει μεγαλο πουλι ρε και γουσταρω![]()
Τα σβήσανε....όλα..και τα καλά και τα στραβά... :'(Δωσε λινκ.
Σε ζαπινγκ μετα μου ηρθε μια ανεξηγητη ταση για εμετο και σταματησα.Εχεις παρακολουθησει ποτέ ΡΙΚ?