quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ε το γαμησες ρε και μεις στα 24 τι θα κανουμεΕ 25 26 27 κάπου εκεί ρε συ
Ε το γαμησες ρε και μεις στα 24 τι θα κανουμεΕ 25 26 27 κάπου εκεί ρε συ
Κανουν πολλες αναφορες.Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;
ευτυχως παμε και σε αλλες
εκεί ειναι το θέμα ρε;
ο τύπος λεει φόρα παρτίδα ότι γουστάρει να γαμαει 14 15 χρονα και καμαρώνει κιόλας......
Αυτο μας ελειπε αγαπημενεΚανουν πολλες αναφορες.
οχι εμεις ο Θειος.τοσο πλουσιοι ειστε?γτ δεν προσλαμβανετε κ το μπολντεμορτ που ψαχνει δουλεια το παιδι
Κέντρα Αναψυχής Αξιωματικών Υπαξιωματικών, κάτι τέτοιο σημαίνει και είναι εκεί που κάνουν διακοπές οι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί των τιμημένων μας ενόπλων δυνάμεων, μαζί με τις οικογένειές τους.Ντάξει γαμήσου.
Λες λόγω της αργίας να μην έβρισκα?
εκεί ειναι το θέμα ρε;
ο τύπος λεει φόρα παρτίδα ότι γουστάρει να γαμαει 14 15 χρονα και καμαρώνει κιόλας......
Ε το γαμησες ρε και μεις στα 24 τι θα κανουμε
εκεί ειναι το θέμα ρε;
Κεντρα Αποκαταστασης Απωλειων Υγειας.Κέντρα Αναψυχής Αξιωματικών Υπαξιωματικών, κάτι τέτοιο σημαίνει και είναι εκεί που κάνουν διακοπές οι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί των τιμημένων μας ενόπλων δυνάμεων, μαζί με τις οικογένειές τους.
Ένα από τα πιο γνωστά ΚΑΑΥ, είναι στον Άγιο Αντρέα, βλ και το σχολιάκι του περσόνα πιο πριν.
εαν τον ειχα μπροστα μου τον ειχα σπασει στα 2
πρωτη φορα στην ζωη μου εχω νευριασει ετσι στο νετ
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
ο τυπος ειναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ
το τελειωνω εδω απο μερια μου
* προτεινω στους διαχειρειστες να διαγραψουν εντελως ο,τι εγραψε εξ αρχης συζητησης οσο και τον ιδιο
οφειλουν να το κανουν μετα απ οσα εγραψε
αμα τα κάνει στο κρεββάτι του θ αρχίσει αργά η γρήγορα να τα λεει και δω.....ας κανει οτι θελει στο κρεββάτι του,εδω να μην τα λεει
Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.εαν τον ειχα μπροστα μου τον ειχα σπασει στα 2
πρωτη φορα στην ζωη μου εχω νευριασει ετσι στο νετ
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
ο τυπος ειναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ
το τελειωνω εδω απο μερια μου
* προτεινω στους διαχειρειστες να διαγραψουν εντελως ο,τι εγραψε εξ αρχης συζητησης οσο και τον ιδιο
οφειλουν να το κανουν μετα απ οσα εγραψε
νωρις ειναι μεχρι το φορτωμα , θα πιεις και πουτο ?αμα τα κάνει στο κρεββάτι του θ αρχίσει αργά η γρήγορα να τα λεει και δω.....
και μετά θα τα κάνουμε όλα πουτάνα.
σεξουαλικά είμαι πλήρως ελεύθερος. όσον αφορά τις ηλικιες ένα έχω να πω.
μείνετε μακριά απο 15χρονα
α.
γιατί μπορεί ο μπαμπας να είναι ο φούφου
β.
γιατί μπορεί κάποτε να είναι η κόρη σας και να γίνετε νέος φούφου.
τελεία.
νύχτες.
πάω σε καμπαρέ στη λεμεσσό.
Respect!!!!!Κεντρα Αποκαταστασης Απωλειων Υγειας.
2 σποντα...
ενεκα της κρίησς φορτώ ανιταιμ.νωρις ειναι μεχρι το φορτωμα , θα πιεις και πουτο ?
αμα τα κάνει στο κρεββάτι του θ αρχίσει αργά η γρήγορα να τα λεει και δω.....