kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Ετσι ειναι Στεφανε.
Ετσι ειναι Στεφανε.
Ο σκοπος μου επετευχθει,καποιοι καταλαβαν,καποιοι αλλοι οχι,ευχαριστω για την αποδοχη παντως καποιων που ξερουν ποιοι ειναι,ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του καθενος να πιστευει οτι θελει,ετσι κι αλλιως στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο.
εισαι σιγουρος οτι δεν????? στα σημερινα χρονια στα 16 κανουν κ παρτουζες στα σχολεια τους να το κοιταξειςΣυνεχιστε ετσι,καλα το πατε,σε λιγο το ανηψακι μου που ειναι 16 θα γαμαει ενω καποιοι αλλοι θα ξυνονται με τις αποψεις τους.
Ο σκοπος μου επετευχθει,καποιοι καταλαβαν,καποιοι αλλοι οχι,ευχαριστω για την αποδοχη παντως καποιων που ξερουν ποιοι ειναι,ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του καθενος να πιστευει οτι θελει,ετσι κι αλλιως στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο.
εισαι σιγουρος οτι δεν????? στα σημερινα χρονια στα 16 κανουν κ παρτουζες στα σχολεια τους να το κοιταξεις
εισαι σιγουρος οτι δεν????? στα σημερινα χρονια στα 16 κανουν κ παρτουζες στα σχολεια τους να το κοιταξεις
εσύ σε ποιά ηλικία ξεκωλιάστηκες για πεςστα 16 η παρθενια ειναι ρετσινια πλεον
δυστυχως >στα 16 η παρθενια ειναι ρετσινια πλεον
δυστυχως >
Το γάμησες και ψόφησε...
εγω παντως που τελειωσα προ εξαετιας το λυκειο δεν υπηρχε παρθενια στην ταξη απο 15-16 χρονων.Το γάμησες και ψόφησε...
στα 16 η παρθενια ειναι ρετσινια πλεον
εγω παντως που τελειωσα προ εξαετιας το λυκειο δεν υπηρχε παρθενια στην ταξη απο 15-16 χρονων.
Και μεσα σε λεοφορια κ τουαλετες γινοταν τις ποτανας.
Τωρα μαθαινω οτι αυτα γινονται απτο γυμνασιο χωρις υπερβολες...
Δεν ειμαι υπερβολικη πιστεψε με δυστυχως
το γαμησε στα 14 τυπε. οπως οι περισσοτερες.
Σε αυτο ειμαι πολυ αντιθετη πρεπει το παιδι να ειναι παιδι μεχρι τα 17 τουλαχιστον. Το θεωρω τραγικο αυτο που κανουμε. στα 16 ειμαστε ακομα παιδακια......ειναι κριμα απο εκει και μετα γαμησου και απτο ταβανι αλλα ως τοτε ειναι πολυ λυπηροΤί δυστυχώς ρε;
Εγω ειμαι παρθενα ρε
για πες και τον κωλο ποτε στον σφηνωσαν πρωτη φορα.
Σε αυτο ειμαι πολυ αντιθετη πρεπει το παιδι να ειναι παιδι μεχρι τα 17 τουλαχιστον. Το θεωρω τραγικο αυτο που κανουμε. στα 16 ειμαστε ακομα παιδακια......ειναι κριμα απο εκει και μετα γαμησου και απτο ταβανι αλλα ως τοτε ειναι πολυ λυπηρο