tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
σε συζητηση που ειχα προσφατα με φιλο που μενει ελλαδα ,38 χρ. ευπαρουσιαστος, ψυχουλα, με δουλεια ,αμαξι κτλ ειναι εδω κ δυο χρονια μονος.Οταν ρωτησα αν ειναι επιλογη του μου ειπε πως οχι "δεν ξερουν τι θελουν και τι ζητανε" λεει.
Που πιστευετε οτι οφειλετε αυτο?
Αν ημασταν στο ντουμπαι θα το καταλαβαινα,θα ελεγα οκ,εχει αμαξια,σπιτια,χλιδη,κοσμηματα,διαμαντια και ψηλα τον πηχη....
αλλα στην ελλαδα που δεν εχει δευτερο βρακι να φορεσει,ανεργη,εν μεσω κρισης τι ζηταει να βρει? Γιατι ζηταει 10 φορες περισσοτερο απο οσα προσφερει? Γιατι σε μια ευγενικη προσεγγιση κοιταει πως να σε ειρωνευτει ,να σε κοροιδεψει χωρις καν να εξετασει το ποιον σου,την μορφωση σου,την οικονομικη σου κατασταση κτλ?
μπορει να εισαι κ εκατομυριουχος απο καλη οικογενεια κ καλο παιδι
γιατι σε απορριπτει προτου καν σε γνωρισει εστω και λιγο?
Εμενα προσωπικα στα αρχιδια μου γιατι ετοιμαζομαι για αλλες πολιτειες
Που πιστευετε οτι οφειλετε αυτο?
Αν ημασταν στο ντουμπαι θα το καταλαβαινα,θα ελεγα οκ,εχει αμαξια,σπιτια,χλιδη,κοσμηματα,διαμαντια και ψηλα τον πηχη....
αλλα στην ελλαδα που δεν εχει δευτερο βρακι να φορεσει,ανεργη,εν μεσω κρισης τι ζηταει να βρει? Γιατι ζηταει 10 φορες περισσοτερο απο οσα προσφερει? Γιατι σε μια ευγενικη προσεγγιση κοιταει πως να σε ειρωνευτει ,να σε κοροιδεψει χωρις καν να εξετασει το ποιον σου,την μορφωση σου,την οικονομικη σου κατασταση κτλ?
μπορει να εισαι κ εκατομυριουχος απο καλη οικογενεια κ καλο παιδι
γιατι σε απορριπτει προτου καν σε γνωρισει εστω και λιγο?
Εμενα προσωπικα στα αρχιδια μου γιατι ετοιμαζομαι για αλλες πολιτειες