Κυριλε?
Είσαι μεγάλος πούστης......
Κυριλε?
Εσυ φαει σκατα....Κι΄εγώ, (αν και νυμφευμένος). Την έχω εκπαιδεύσει καλά......
πώς πήγες βρε χαμένο? .... σας στριμώξανε ?
Εχεις συγχιστει ολιγον η μου φαινεται ?Εσυ φαει σκατα....
Μαζευτικατε εδω κ νομιζετε οτι ειστε αντρες αλλα σουζα σας εχουν οι γυναικες σας....
Εσυ φαει σκατα....
Μαζευτικατε εδω κ νομιζετε οτι ειστε αντρες αλλα σουζα σας εχουν οι γυναικες σας....
Εσυ φαει σκατα....
Είσαι μεγάλος πούστης......
Λατρεία μου, μονο σούζα? Η γκομενα να δεις πόσο σούζα με εχει.Εσυ φαει σκατα....
σιγα ρε ψαρουκλαΚαταφερα να λουφάρω και 2 μέρες χωρις να με πάρουν χαμπαρι...
δεν πατησα καν στις αγγαρειες.
Boldie, υπηρετείς?
xaxaxaxaΤωρα θα σε ρωτησει αν ειναι επιλογες στο i-phone 5.
Τύπε, κανένας "μεγάλος" δεν θα σου δώσει δουλειά επειδή είσαι φίλος με τα pets του.Ρε σκέψου το εξής :
Οι γκομενες έχουν τρελές γνωριμίες επειδη πολλοι
θέλουν να τις γαμήσουν... οποτε άμα απλα τις έχεις φίλες
λογικα θα μπεις και εσυ στον κυκλο τους. Εκει περα σιγουρα κάποιος / κάτι / κάποια
μπορει να σου προτείνει καμια δουλείτσα ή να πάρεις καμια πελατεία.
Κυριλε?
Να με πληρωνουν για να κανω σεξ μαζι τους???????ΠΟΤΕ!!!!!!!!!Εδώ που είσαι ήμουνα, κι'εδώ που είμαι θα'ρθεις............ ;)
Εχεις συγχυστει ολιγον η μου φαινεται ?
Τύπε, κανένας "μεγάλος" δεν θα σου δώσει δουλειά επειδή είσαι φίλος με τα pets του.
Γλυκια μου, ενταξει. Μην σου χαλασω το χατηρι. Πληρωσε εσυ. 100 ευρω με extraball δεχομαι.Να με πληρωνουν για να κανω σεξ μαζι τους???????ΠΟΤΕ!!!!!!!!!
Να με πληρωνουν για να κανω σεξ μαζι τους???????ΠΟΤΕ!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχα ξερεις οτι αυτο δεν ειναι αληθεια!!!!!!!!!!Μάλλον έχει καιρό να την ψεκάσει κάποιος........
Με προσβάλλεις :-