mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Aυτό το βλέπατε?![]()
![]()
![]()
ναι
Aυτό το βλέπατε?![]()
![]()
![]()
Αμαζοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυτελος.
eeetsi!!!Ναι, αλλά η Καρντασιαν ειναι πιασιματα με γυναικα...
Ναι, αλλά η Καρντασιαν ειναι πιασιματα με γυναικα...
eeetsi!!!
επισης το βιλμακι το θυμαμαι να χυνει με την κειτ μος....![]()
Αν είναι αυτή που φαντάζομαι τελικά το γέννησε .Πολύ προχώ το μαλλί για την εποχήναιφανατικα...θυμαμαι ενα επεισοδιο με εκτρωση το οποιο δεν ειχε μεταδοθει στην αμερικη...ηταν καναδεζικη η σειρα...
Η κειτ μος αν και ανορεκτικη εχει εναν ΤΥΠΟ που σε τραβαει με μαγικο τροπο.....eeetsi!!!
ουτε γω!!!μαρεσει η μονικα μπελουτσι.Δεν έχω κολλήματα μωρή , ούτε μετράω την καύλα που βγάζει κάποια με την μεζούρα στην περιφέρεια της
Χοντρη ειναι.ρε άλεξ ειδικά εσύ είσαι η επιτομή του ΠαχουλαΜωραΛαβερ κ λές την καρντάσιαν χοντρή
eeetsi!!!
Απο τα ψηλα στα χαμηλα.η κειτ έπιανε το μισό τοίχο του φοιτητικού μου δωματίου.
μετά έμαθα ότι μπήκε ψυχιατρείο και στενοχωρήθηκα
η επόμενη που ξανάπιασε μισό τοίχο σε δωμάτιο μου ήταν η Νάταλι Θάνου (ελπίζω να μη διαβάζει ο απόλυτος)
![]()
ξενερωσα.η επόμενη που ξανάπιασε μισό τοίχο σε δωμάτιο μου ήταν η Νάταλι Θάνου (ελπίζω να μη διαβάζει ο απόλυτος)
![]()
Εχεις αφίσσες με γκόμενες στον τοίχο?Είσαι τόσο cult τύπος?η κειτ έπιανε το μισό τοίχο του φοιτητικού μου δωματίου.
η επόμενη που ξανάπιασε μισό τοίχο σε δωμάτιο μου ήταν η Νάταλι Θάνου (ελπίζω να μη διαβάζει ο απόλυτος)
![]()
Η Καρντασιαν θα τον επιανε ολοκληρο ε?η κειτ έπιανε το μισό τοίχο του φοιτητικού μου δωματίου.
![]()
ουτε γω!!!μαρεσει η μονικα μπελουτσι.![]()
Χοντρη ειναι.
Δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει ομως.
Εγω στα 18 μου ειχα την Κάιλι Μινογκ.Εχεις αφίσσες με γκόμενες στον τοίχο?Είσαι τόσο cult τύπος?![]()
![]()
Ε τι ειναι? λεπτη?επειδή έχει μεγάλη περιφέρεια είναι χοντρή![]()
νταξ από την λούκ αλλά όχι κ από άντρες θα τραβαω τα βυζια μου![]()
![]()
δεν ξερω κανεναν αντρα πλην ενος που θα την πηδαγε.η οποία είναι μια νορμάλ γυναίκα ... είδες ότι είσαι άρρωστη :-
κόψε το ftv
επειδή έχει μεγάλη περιφέρεια είναι χοντρή![]()
νταξ από την λούκ αλλά όχι κ από άντρες θα τραβαω τα βυζια μου![]()
![]()