mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Aυτό το βλέπατε?
ναι φανατικα...θυμαμαι ενα επεισοδιο με εκτρωση το οποιο δεν ειχε μεταδοθει στην αμερικη...ηταν καναδεζικη η σειρα...
Aυτό το βλέπατε?
Αμαζοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυτελος.
eeetsi!!!Ναι, αλλά η Καρντασιαν ειναι πιασιματα με γυναικα...
Ναι, αλλά η Καρντασιαν ειναι πιασιματα με γυναικα...
eeetsi!!!
επισης το βιλμακι το θυμαμαι να χυνει με την κειτ μος....
Αν είναι αυτή που φαντάζομαι τελικά το γέννησε .Πολύ προχώ το μαλλί για την εποχήναι φανατικα...θυμαμαι ενα επεισοδιο με εκτρωση το οποιο δεν ειχε μεταδοθει στην αμερικη...ηταν καναδεζικη η σειρα...
Η κειτ μος αν και ανορεκτικη εχει εναν ΤΥΠΟ που σε τραβαει με μαγικο τροπο.....eeetsi!!!
ουτε γω!!!μαρεσει η μονικα μπελουτσι.Δεν έχω κολλήματα μωρή , ούτε μετράω την καύλα που βγάζει κάποια με την μεζούρα στην περιφέρεια της
Χοντρη ειναι.ρε άλεξ ειδικά εσύ είσαι η επιτομή του ΠαχουλαΜωραΛαβερ κ λές την καρντάσιαν χοντρή
:SΧοντρη ειναι.
Δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει ομως.
eeetsi!!!
Απο τα ψηλα στα χαμηλα.η κειτ έπιανε το μισό τοίχο του φοιτητικού μου δωματίου.
μετά έμαθα ότι μπήκε ψυχιατρείο και στενοχωρήθηκα
η επόμενη που ξανάπιασε μισό τοίχο σε δωμάτιο μου ήταν η Νάταλι Θάνου (ελπίζω να μη διαβάζει ο απόλυτος)
ξενερωσα.η επόμενη που ξανάπιασε μισό τοίχο σε δωμάτιο μου ήταν η Νάταλι Θάνου (ελπίζω να μη διαβάζει ο απόλυτος)
Εχεις αφίσσες με γκόμενες στον τοίχο?Είσαι τόσο cult τύπος?η κειτ έπιανε το μισό τοίχο του φοιτητικού μου δωματίου.
η επόμενη που ξανάπιασε μισό τοίχο σε δωμάτιο μου ήταν η Νάταλι Θάνου (ελπίζω να μη διαβάζει ο απόλυτος)
Η Καρντασιαν θα τον επιανε ολοκληρο ε?η κειτ έπιανε το μισό τοίχο του φοιτητικού μου δωματίου.
ουτε γω!!!μαρεσει η μονικα μπελουτσι.
Χοντρη ειναι.
Δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει ομως.
Εγω στα 18 μου ειχα την Κάιλι Μινογκ.Εχεις αφίσσες με γκόμενες στον τοίχο?Είσαι τόσο cult τύπος?
Ε τι ειναι? λεπτη?επειδή έχει μεγάλη περιφέρεια είναι χοντρή
νταξ από την λούκ αλλά όχι κ από άντρες θα τραβαω τα βυζια μου
δεν ξερω κανεναν αντρα πλην ενος που θα την πηδαγε.η οποία είναι μια νορμάλ γυναίκα ... είδες ότι είσαι άρρωστη :-
κόψε το ftv
επειδή έχει μεγάλη περιφέρεια είναι χοντρή
νταξ από την λούκ αλλά όχι κ από άντρες θα τραβαω τα βυζια μου