Επισκέπτης
Ποτε δεν περιμενα οτι θα με ελεγαν ελκυστικο. Πες και αρρενωπο και 1.70
τύπε εσύ είσαι που λένε ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ
Ποτε δεν περιμενα οτι θα με ελεγαν ελκυστικο. Πες και αρρενωπο και 1.70
Το σημαδι λειπει απο το προσωπο. αλλα αυτο ειναι το μονο ευκολο.τύπε εσύ είσαι που λένε ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ
Όποτε θες στείλε pm που κ πότε,με μεγάλη μου χαρά να βοηθήσω για την αποκτησή του...και δεύτερο και τρίτο αν θες,μην διστάζεις να το πεις.Το σημαδι λειπει απο το προσωπο. αλλα αυτο ειναι το μονο ευκολο.
εχμ....μην ξεχνιομαστε κι ολας...γαμημενα αρχετυπα τι να κανουμε....γιατι να μη μου αρεσει το αρρενωπο στυλ δηλαδη?
και χεστηκε η φοραδα στ' αλωνι....ειναι ΓΚΕΙ ΑΙΚΟΝ...τελος
αυτο που περιεγραψες δεν ειναι αρρενωπος απλα,
αυτο που περιεγραψες δεν ειναι αρρενωπος απλα, αλλα κατι αναμεσα σε πυγμαχο βαρεων βαρων και ντοπαρισμενο νταλικερη... ε ειναι λιγο ξεπερασμενο κοινωνικα προτυπο....
Το σημαδι λειπει απο το προσωπο. αλλα αυτο ειναι το μονο ευκολο.
http://[URL unfurl="true"]www.aplita.gr/wp-content/uploads/2011/04/giannis-stankoglou1.jpg[/img[/URL]] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
[/quote]
άλλος με καυλερό βλέμμα :headbang3: :headbang3: :cum:
Αμα σε γαμησω θα σου πω εγω.αυτο που περιεγραψες δεν ειναι αρρενωπος απλα, αλλα κατι αναμεσα σε πυγμαχο βαρεων βαρων και ντοπαρισμενο νταλικερη... ε ειναι λιγο ξεπερασμενο κοινωνικα προτυπο....
Ενα σημαδι ειπαμε οχι να πεθανω κιολας.βάλε κι εσύ το μπλουζάκι με τη στάμπα
"ΔΕΝ ΕΧΩ 2 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΜΠΕΝΥ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ"
μπες στον ηλεκτρικό και καθάρισες
ή μάλλον μετρό Αιγάλεω ή Περιστέρι για πιο σίγουρα...
ααααααααααααχ!!!!!!!!!!!!άλλος με καυλερό βλέμμα
http://[URL unfurl="true"]www.aplita.gr/wp-content/uploads/2011/04/giannis-stankoglou1.jpg[/img[/URL]] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
[/quote]
Στανκογλου? :think:
άλλος με καυλερό βλέμμα
Μαλλον ναι.Στανκογλου?
αυτο που περιεγραψες δεν ειναι αρρενωπος απλα, αλλα κατι αναμεσα σε πυγμαχο βαρεων βαρων και ντοπαρισμενο νταλικερη... ε ειναι λιγο ξεπερασμενο κοινωνικα προτυπο....
Eιμαι πολυ καλυτερος.αν είσαι σαν το τζοναθαν κ πατίνι να χεις εγώ σε παίρνω πάντως
Αμα σε γαμησω θα σου πω εγω.
Τι κακο εχει ρε φιλε μια αγριαδα στο προσωπο. >
Αμεσως να το πας στα ακρα και εσυ.
Eιμαι πολυ καλυτερος.