Επισκέπτης
Ποτε δεν περιμενα οτι θα με ελεγαν ελκυστικο. Πες και αρρενωπο και 1.70![]()
τύπε εσύ είσαι που λένε ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ
Ποτε δεν περιμενα οτι θα με ελεγαν ελκυστικο. Πες και αρρενωπο και 1.70![]()
Το σημαδι λειπει απο το προσωπο. αλλα αυτο ειναι το μονο ευκολο.τύπε εσύ είσαι που λένε ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ![]()
Όποτε θες στείλε pm που κ πότε,με μεγάλη μου χαρά να βοηθήσω για την αποκτησή του...και δεύτερο και τρίτο αν θες,μην διστάζεις να το πεις.Το σημαδι λειπει απο το προσωπο. αλλα αυτο ειναι το μονο ευκολο.![]()
εχμ....μην ξεχνιομαστε κι ολας...γαμημενα αρχετυπα τι να κανουμε....γιατι να μη μου αρεσει το αρρενωπο στυλ δηλαδη?![]()
και χεστηκε η φοραδα στ' αλωνι....ειναι ΓΚΕΙ ΑΙΚΟΝ...τελος![]()
αυτο που περιεγραψες δεν ειναι αρρενωπος απλα,
αυτο που περιεγραψες δεν ειναι αρρενωπος απλα, αλλα κατι αναμεσα σε πυγμαχο βαρεων βαρων και ντοπαρισμενο νταλικερη... ε ειναι λιγο ξεπερασμενο κοινωνικα προτυπο....![]()
Το σημαδι λειπει απο το προσωπο. αλλα αυτο ειναι το μονο ευκολο.![]()
http://[URL unfurl="true"]www.aplita.gr/wp-content/uploads/2011/04/giannis-stankoglou1.jpg[/img[/URL]] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
[/quote]
άλλος με καυλερό βλέμμα :headbang3: :headbang3: :cum:
Αμα σε γαμησω θα σου πω εγω.αυτο που περιεγραψες δεν ειναι αρρενωπος απλα, αλλα κατι αναμεσα σε πυγμαχο βαρεων βαρων και ντοπαρισμενο νταλικερη... ε ειναι λιγο ξεπερασμενο κοινωνικα προτυπο....![]()
Ενα σημαδι ειπαμε οχι να πεθανω κιολας.βάλε κι εσύ το μπλουζάκι με τη στάμπα
"ΔΕΝ ΕΧΩ 2 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΜΠΕΝΥ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ"
μπες στον ηλεκτρικό και καθάρισες
ή μάλλον μετρό Αιγάλεω ή Περιστέρι για πιο σίγουρα...
ααααααααααααχ!!!!!!!!!!!!άλλος με καυλερό βλέμμα![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.aplita.gr/wp-content/uploads/2011/04/giannis-stankoglou1.jpg[/img[/URL]] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
[/quote]
Στανκογλου? :think:
άλλος με καυλερό βλέμμα![]()
![]()
![]()
Μαλλον ναι.Στανκογλου?![]()
αυτο που περιεγραψες δεν ειναι αρρενωπος απλα, αλλα κατι αναμεσα σε πυγμαχο βαρεων βαρων και ντοπαρισμενο νταλικερη... ε ειναι λιγο ξεπερασμενο κοινωνικα προτυπο....![]()
Eιμαι πολυ καλυτερος.αν είσαι σαν το τζοναθαν κ πατίνι να χεις εγώ σε παίρνω πάντως![]()
Αμα σε γαμησω θα σου πω εγω.
Τι κακο εχει ρε φιλε μια αγριαδα στο προσωπο. >
Αμεσως να το πας στα ακρα και εσυ.