Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ρε και εγω δεν το ειπα για εσενα γενικα μιλουσα μια που μιλαγαμε για σαρανταρες

οκ τυπε μου...ετσι και αλλιως την σοβαρη απαντηση μου για το τοπικ την εχω δωσει σε καποια προηγουμενη σελιδα... :sunglasses:

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Τα τελευταια 2,5 χρονια ετυχε να δουλεψω στο διεθνες αεροδρομιο Ελ Βενιζελος και πιο συκεκριμενα σε ενα ποστο το οποιο περνουσε καθημερινα γυρω στους 3 χιλιαδες ανθρωπους
κατα το οποιο θελοντας και μη ειχα επαφη μαζι τους εκει διαπιστωσα το εξης με τις γυναικες Οι Δυτικοευρωπαιες οι Αγγλοσαξονες (Αμερικανες Αυστραλες Καναδεζες)και οι Νοτιοαμερικανες ειχαν μια εντελως
διαφορετικη αντιληψη σχετικα με τις προσεγγισεις που τους εκανα ,ακομπλεξαριστες ,επιανες με τη μια κουβεντα μαζι τους για το οτιδηποτε , και εαν τους εκανες εστω και ενα μικρο κοπλιμεντο σου εσκαγαν ενα χαμογελο λεγοντας σου thank you nice to meet you δεν εμοιαζαν να ειναι ουτε τσουλες ουτε τιποτα εκφυλες που ψαχνονται ,κανονικες καθημερινες κοπελες ηταν, εν αντιθεσει με τις δικες μας οι οποιες οι περισοτερες ηταν μεσα στην ξυνιλα και σε κοιταγαν αφοι ψυλου, εκτος αυτου αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οτι εκανα αρκετες προσεγγισεις σε Ελληνιδες
γυρω στις 10 ζητωντας τους facebook καποιες μου ειπαν οτι δεν εχουν για να με αποφυγουν (το σεβομε απολυτα δικαιωμα τους ηταν) αλλα οι περισοτερες μου εδωσαν καποιο nick name το οποιο
ειτε ηταν ψευτικο ειτε δεν με εκαναν ποτε add εν αντιθεσει με οσες απο τις παραπανω ξενες επραξα τα ιδια αλλες μου το ειπαν στα ισια οτι δεν ενδιαφερονται οσες μου εδωσαν facebook και τις εστειλα προσκληση με εκαναν αμεσως add και συνομιλουμε
Κατι αλλο που θελω να προσθεσω ειναι οτι ειχα αρκετους συναδελφους οι οποιοι ειτε ειχαν γεννηθει και μεγαλωσει στο εξωτερικο ειτε ειχαν ζησει αρκετο διαστημα εκει και μου επιβεβαιωσαν τα ιδια, δεν το λεω μονο εγω για πειτε μου και εσεις ποια ειναι η τοποθετηση σας στο θεμα αξιζει να ασχολουμαστε τοσο πολυ για κατι που οι αλλοι ανδρες αλλων χωρων εχουν σαν καθημερινο και φυσιολογικο δεδομενο ??

Ευχαριστω για το χρονο σας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Eμενα η αποψη μου ειναι η εξης.
Καποτε, ζηταγαμε απο τις γυναικες τηλεφωνα.
Τωρα πατε και ζητατε facebook.
Ελεος.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εμένα η αποψή μου είναι ότι το θέμα πάει για συγχώνευση με το γνωστό κ αγαπητό σε όλους: ''Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;''!!! :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
θα κανιβαλισουμε καργα παλι και θα γουσταρουμε αν το αφησουν το θεματακι οι μοντ.... :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Eμενα η αποψη μου ειναι η εξης.
Καποτε, ζηταγαμε απο τις γυναικες τηλεφωνα.
Τωρα πατε και ζητατε facebook.
Ελεος.
και κάποτε ζητάγανε την άδεια του πατέρα τους ενώ μετά ζητάγατε από τις ίδιες το τηλέφωνο :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και ναι ο χρησμός βγήκε αληθινός!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Εμένα η αποψή μου είναι ότι το θέμα πάει για συγχώνευση με το γνωστό κ αγαπητό σε όλους: ''Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;''!!! :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πρακτοράκο των μοντς, αποκαλυφθηκες...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
χαχαχχα σαββατοβραδο ηρθε η ωρα σας !!!!!

Κυριακή τώρα ...  ετοιμαζόμαστε για νέα μέλη, ερωτικές ιστορίες, μοιραία πάθη, τρελά γαμήσια, οικογενειακά δράμαα κτλ  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κυριακή τώρα ...  ετοιμαζόμαστε για νέα μέλη, ερωτικές ιστορίες, μοιραία πάθη, τρελά γαμήσια, οικογενειακά δράμαα κτλ  :2funny:

Κυριακη συνηθως ετοιμαζεσαι για τον πρωταρη της εβδομαδας  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τωρα λενε plz like my photo στο fb οι χαζο γκομενες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
γιατι τωρα γαμας?  :P
Θα σου ελεγα ναι, αλλά θα ζηταγες ονοματα, διευθυνσεις, αριθμους ταυτοτητας κλπ, κι επειδη δεν θα σου τα ελεγα, θα ελεγες οτι λεω ψεματα, οπως εκανες πριν με τους αλλους. Οπότε προτιμω να μην απαντησω τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom