Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
O Λάκης ισχυριζεταί ότι γαμεί και μουνάρες. Κάνε τις αναγωγές που κάνει και ο Περσόνας
γεια σου κοριτσι του αχαχουχα...
O Λάκης ισχυριζεταί ότι γαμεί και μουνάρες. Κάνε τις αναγωγές που κάνει και ο Περσόνας
εδω συμφωνουμε 100% φιλε μου ας δουμε πρωτα ο καθενας μεσα μας τι ειναι και τι ψαχνει και τα βρισκουμε τα υπολοιπαΠλακα κανω τυπε...
Αυτο το "η Τεχερανη συναντα το Μανχαταν" που εχει η ελλαδα στο θεμα σχεσεων τυπε μου με στελνει αδιαβαστο...
μεχρι 1 ευρο μουνοδουλος γινομαι τυπε απο κει και περα γινομαι λακης
τυπε θα εκλαγεις ποσα ζητησε καποια απο τα κοριτσια εδω μεσα για να βγουμεΠολλα ειναι.......Τωρα με την κριση μαλιστα ...
δεν ξερω τι γαμει και τι δεν γαμει ξερω οτι ειναι εχθρος των μεταναστων και εχθρος των ελλεινηδων τωρα ποιες γαμει μονο αυτος ξερειO Λάκης ισχυριζεταί ότι γαμεί και μουνάρες. Κάνε τις αναγωγές που κάνει και ο Περσόνας
τυπε θα εκλαγεις ποσα ζητησε καποια απο τα κοριτσια εδω μεσα για να βγουμε
εγω την εστειλα αλλα δεν μου αρεσε η απαντησηΕιχεs κι εσυ τετοια προσκληση???
εδω συμφωνουμε 100% φιλε μου ας δουμε πρωτα ο καθενας μεσα μας τι ειναι και τι ψαχνει και τα βρισκουμε τα υπολοιπα
εγω την εστειλα αλλα δεν μου αρεσε η απαντηση
εισαι δικος μουοι ινδιανοι καποια στιγμη παρατησαν τα τοξα και τα βελη και πηραν ντουφεκια αλλα ουσιαστικα παραμεναν ινδιανοι και αγριοι...
κοινως η ελλαδα περασε στα γρηγορα ολα τα εκσυγχρονιστικα σταδια που αλλες πιο προηγμενες χωρες της δυσης χρειαστηκαν δεκαετιες για να διαβουν, αλλα ηταν τοσο τσακ μπαμ η ολη φαση που ουσιαστικα παραμειναμε βαθυτατα "ανατολιτες" σε ολα μας στον πυρηνα....Αυτο εννοουσα τυπε οταν ελεγα οτι η κατασταση στη χωρα μας ειναι αρρωστη...
η κωλο θελουν να σου γαμησουν η τσεπη τυπεΕμενα μ επιασε η περιεργεια και.....
εισαι δικος μου
γιατι ρε ποια γυναικα δεν γουσταρει να την ξεφτιλιζουν και ο συνοδος της να πεταει 50ρικα δεξια και αριστερα αλλα μην καταδεχεται ουτε να την κερασει εναν καφεΚαλα ο καθενας λεει οτι θελει.
Στην πράξη τα πράγματα ειναι διαφορετικα ομως.
Ειδικα με αυτα τα στυλ που υιοθετει ο λακης εγω πιστευω
πως η αποτυχια του ειναι 90%+ σιγουρη.
η κωλο θελουν να σου γαμησουν η τσεπη τυπε
ειμαι περηφανος για τις ελληνιδες του σαιτ μας τυπε
να μου την γνωρισεις και μενα αυτηΕγω φορουσα τσιγκινο.....αλλα δεν πηρα υπ οψιν μου την τσεπη
Αυτη τα πληρωσε ολα
ΟΚ !!! ;) ;)Αλλα ξερειs τι θελουν ε?? Εχεμυθεια , διακριτικοτητα κτλ κλπνα μου την γνωρισεις και μενα αυτη
τοτε περιμενω πμ ;)ΟΚ !!! ;) ;)Αλλα ξερειs τι θελουν ε?? Εχεμυθεια , διακριτικοτητα κτλ κλπ
θα αγορασο κε εγο τετιαΟΚ !!! ;) ;)Αλλα ξερειs τι θελουν ε?? Εχεμυθεια , διακριτικοτητα κτλ κλπ