Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

Επισκέπτης
Πλακα κανω τυπε... :grin:
Αυτο το "η Τεχερανη συναντα το Μανχαταν" που εχει η ελλαδα στο θεμα σχεσεων τυπε μου με στελνει αδιαβαστο... :2funny: :2funny: :2funny:
εδω συμφωνουμε 100% φιλε μου ας δουμε πρωτα ο καθενας μεσα μας τι ειναι και τι ψαχνει και τα βρισκουμε τα υπολοιπα

Επισκέπτης
O Λάκης ισχυριζεταί ότι γαμεί και μουνάρες. Κάνε τις αναγωγές που κάνει και ο Περσόνας  :sunglasses:
δεν ξερω τι γαμει και τι δεν γαμει ξερω οτι ειναι εχθρος των μεταναστων και εχθρος των ελλεινηδων τωρα ποιες γαμει μονο αυτος ξερει :think: :think: :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
O Λάκης ισχυριζεταί ότι γαμεί και μουνάρες. Κάνε τις αναγωγές που κάνει και ο Περσόνας  :sunglasses:

Καλα ο καθενας λεει οτι θελει.
Στην πράξη τα πράγματα ειναι διαφορετικα ομως.
Ειδικα με αυτα τα στυλ που υιοθετει ο λακης εγω πιστευω
πως η αποτυχια του ειναι 90%+ σιγουρη.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εδω συμφωνουμε 100% φιλε μου ας δουμε πρωτα ο καθενας μεσα μας τι ειναι και τι ψαχνει και τα βρισκουμε τα υπολοιπα

οι ινδιανοι καποια στιγμη παρατησαν τα τοξα και τα βελη και πηραν ντουφεκια αλλα ουσιαστικα παραμεναν ινδιανοι και αγριοι...
κοινως η ελλαδα περασε στα γρηγορα ολα τα εκσυγχρονιστικα σταδια που αλλες πιο προηγμενες χωρες της δυσης χρειαστηκαν δεκαετιες για να διαβουν, αλλα ηταν τοσο τσακ μπαμ η ολη φαση που ουσιαστικα παραμειναμε βαθυτατα "ανατολιτες" σε ολα μας στον πυρηνα....Αυτο εννοουσα τυπε οταν ελεγα οτι η κατασταση στη χωρα μας ειναι αρρωστη... :sunglasses:

Επισκέπτης
οι ινδιανοι καποια στιγμη παρατησαν τα τοξα και τα βελη και πηραν ντουφεκια αλλα ουσιαστικα παραμεναν ινδιανοι και αγριοι...
κοινως η ελλαδα περασε στα γρηγορα ολα τα εκσυγχρονιστικα σταδια που αλλες πιο προηγμενες χωρες της δυσης χρειαστηκαν δεκαετιες για να διαβουν, αλλα ηταν τοσο τσακ μπαμ η ολη φαση που ουσιαστικα παραμειναμε βαθυτατα "ανατολιτες" σε ολα μας στον πυρηνα....Αυτο εννοουσα τυπε οταν ελεγα οτι η κατασταση στη χωρα μας ειναι αρρωστη... :sunglasses:
εισαι δικος μου :thumbsup:

Επισκέπτης
Καλα ο καθενας λεει οτι θελει.
Στην πράξη τα πράγματα ειναι διαφορετικα ομως.
Ειδικα με αυτα τα στυλ που υιοθετει ο λακης εγω πιστευω
πως η αποτυχια του ειναι 90%+ σιγουρη.
γιατι ρε ποια γυναικα δεν γουσταρει να την ξεφτιλιζουν και ο συνοδος της να πεταει 50ρικα δεξια και αριστερα αλλα μην καταδεχεται ουτε να την κερασει εναν καφε :idiot:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
:grin: :grin: η κωλο θελουν να σου γαμησουν η τσεπη τυπε :grin:

ειμαι περηφανος για τις ελληνιδες του σαιτ μας τυπε :grin: