axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Αμμμμμ αυτο που το βαζεις δηλαδη ?Δεν διαφωνω.......αλλα ποιοs θα μαs φτιαχνει μουσακα??
Ποια θα μας φτιαχνει ΜΟΥΣΑΚΑ ?
Αμμμμμ αυτο που το βαζεις δηλαδη ?Δεν διαφωνω.......αλλα ποιοs θα μαs φτιαχνει μουσακα??
μελλοθανατοςΤυπε μου το εχεις ξεσκισει στις τσαρκες τελευταιαεισοδηματιας κι εσυ σαν τον πορνομεταναστη?
εγώ θα γίνω μοντέλο![]()
ουτε εγω φιλε μου ηταν απαντηση σε ποστ που ελεγε αντιστοιχα.... και ναι υπαρχουν πολλοι που βγαζουν γκομενα μονο και μονο για να την "κυκλοφορουν"Τι να σου πω ρε τυπε, δεν την καταλαβαινω τη λογικη αυτη. Ποτε δε σκεφτηκα να βγαλω γκομενα για να πικαρω τους φιλους μου![]()
το αιπαντ τεσσερα μητσος εντισιον θα φτιαχνει λεει και iΜusaka......Αμμμμμ αυτο που το βαζεις δηλαδη ?
εμενα δεν μου καθεται καμια..... :'( :'( :'( :'( :'(εγω γουσταρω ελληνιδες...αν ειναι μετα τα 35 σου καθονται με τη μια,αν ειναι πιο μικρες απλως τις αγνοεις και σου καθονται απο σπασιμο...
Καλιταιρα να σαι ντινουν παρα να σε ταειζουν ?στο μεροσ θα παο αργοτερα να χεσο,οπιο δινι πολι φαι ινε φιλο μου αλα σινεχια πιναο
Αμμμμμ αυτο που το βαζεις δηλαδη ?
περιεργο με τοσα λεφτα που εχεις μανεμενα δεν μου καθεται καμια..... :'( :'( :'( :'( :'(
φυσικα πρεπει να κανεις οτι καταλαβαινεις οτι ξενοπηδιουνται γιατι ο αντρας τους δεν τους φερεται καλα![]()
Λιγη υπομονη χρειαζεται για ν ακουs το παραπονο τουs σε ημερησια βαση....διαρκεια μισηs ωραs=καφε και μετα αρχιζει το ματs
πουθενα,που να περασει.αφου ολη μερα εδω ηταν και ποσταρε πουτσες...
Ματα απω σαινα να παρο σηρα εγο ...... η να βγο μαι τιν μαμα στυν γιρα ?εμενα θα μου γνοσρισετε καμια
ειναι που εισαι η κλασικη φιγουρα του κολλητουεμενα δεν μου καθεται καμια..... :'( :'( :'( :'( :'(
Asxeto αλλα ο ηλεκτρικος μεχρι τι ωρα λειτουργει αποψε???? ξερει κανεις
τελικα αντι να βγω σε κλαμπ αποψε το ακυρωσα
και θα παω μονο μπουρδελακι.... τουλαχιστον θα πληρωσω αλλα πιασει τοπο![]()
ουαο !!!!!!!! Θα το παρω αμεσως οταν βγειτο αιπαντ τεσσερα μητσος εντισιον θα φτιαχνει λεει και iΜusaka......![]()
τύπε βγες να χορτάσει το μάτι σου νύχτα, θα σου λείψει στο στρατό αν δεν έχεις διανυκτέρευση, ενώ τεμάχια θα μπορείς να ρίχνεις πάντα και οπουδήποτε![]()
Δεν εχω πια .... μου τα εκλεψαν κατι ανεπροκοποι κλεφτες που να βγαλουν τον καρκινοπεριεργο με τοσα λεφτα που εχεις μαν![]()