Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στο μεροσ θα παο αργοτερα να χεσο,οπιο δινι πολι φαι ινε φιλο μου αλα σινεχια πιναο

ελα εδω και θα σε ταισω μην ανησυχεις.
Οποιο δινει φαει ινε φιλο αλλα θα κανι και οτι πι εσενα οκ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
οχι νουμερα ειναι και αυτες τυπε
απλα δεν σε πρηζουν γιατι εχουν να ασχοληθουν και με αλλα πραγματα
και καθε συναντηση ειναι για γαμησι
φυσικα πρεπει να κανεις οτι καταλαβαινεις οτι ξενοπηδιουνται γιατι ο αντρας τους δεν τους φερεται καλα :2funny:

Λιγη υπομονη χρειαζεται για ν ακουs το παραπονο τουs σε ημερησια βαση....διαρκεια μισηs ωραs=καφε    και μετα αρχιζει το ματs

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ελα εδω και θα σε ταισω μην ανησυχεις.
Οποιο δινει φαει ινε φιλο αλλα θα κανι και οτι πι εσενα οκ?
εγο φαι ιμε φιλο ,αλα οτι κε να πι δεκαταλαβενο μπιτι οποτεσ οτι μουρθι κανο

ιμε χαζο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγο φαι ιμε φιλο ,αλα οτι κε να πι δεκαταλαβενο μπιτι οποτεσ οτι μουρθι κανο

ιμε χαζο

α οχι ετσι!!!!! Το θεμα ειναι να σε ταισουμε
να δουλεψει το μυαλο σου!!!! Αλλιως χαραμοφάη-κουραδομηχανη θα σε εχω?  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
οχι...απλα υπαρχουν πολλοι που ειναι χρονιοι μπακουροι και δεν ειναι τιποτα απο τα 12, και αντιστοιχα αλλοι που εχουν αρκετα απο τα 12 και εχουν γκομενα(και οχι μονο μια συνηθως).Για αυτο το  θεωρω λιγακι παπαρια καμαρωτη το κατεβατο.... :sunglasses:
ποσους απο αυτους που κλαιγοντε για το οτι δεν εχουν γκομενα και φταινε οι Ελλεινιδες δεν ειναι τιποτα απο τα 12??
Ο συνειδητοποιημενος μπακουρος δεν εχει προβλημα ουτε με εθνικοτητες ουτε με χαρακτηριστικα, εχει προβλημα με τη δεσμευση θελει ποικιλια, οι κλαψιαρηδες εχουν καποιο χουι

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ελληνιδες ρε...μανουλες 40 χρονων...να τον παιρνουν απο κωλο και να σου λενε ΣΚΙΣΕ ΜΕΕΕΕ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδια καλο το καμακι και να το κανεις οταν εχεις διαθεση για παρτη σου
δεν αναιρω τα οσα εχω πει ως τωρα. Αλλα η πραγματικοτητα ειναι πως αν δεν πεσεις
σε γκομενα που σε κανει κεφι και δεν εχει συμπλεγματα για τετοιου ειδους γνωριμιες
δεν θα βγαλεις τιποτα. Και για αυτο δεν φταινε μονο οι Ελλεηνιδες... φταινε καταρχην
συγγενικα τους προσωπα..... φιλοι.... φιλες.... γκομενοφρουροι που τους εχουν προπαγανδισει
οτι οι απευθειας γνωριμιες ειναι περιεργες (επειδη οι ιδιοι δεν θα το εκαναν ποτε το σνομπαρουν για αυτο)

Επειδη δεν μπορεις να τα βαλεις με ολους αυτους ταυτοχρονα ή θα πας οπως παει το κατεστημένο...
λιγο νυφιτσας.... λιγο χωστης στις παρεες... ναι μεν εγω μπηκα για την παρεα δεν θελω κατι αλλο κτλπ κτλπ ή θα μαχεσαι το κατεστημενο και δεν θα βγαζεις τιποτα. Διαλεγεις και παιρνεις.

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ελληνιδες ρε...μανουλες 40 χρονων...να τον παιρνουν απο κωλο και να σου λενε ΣΚΙΣΕ ΜΕΕΕΕ

Aυτεs  εχουν κατασταλαξει.....Λιγο πριν την εμμηνοπαυση      ξερουν!!!
Δεν εχουν και πολλα περιθωρια

Επισκέπτης
Παιδια καλο το καμακι και να το κανεις οταν εχεις διαθεση για παρτη σου
δεν αναιρω τα οσα εχω πει ως τωρα. Αλλα η πραγματικοτητα ειναι πως αν δεν πεσεις
σε γκομενα που σε κανει κεφι και δεν εχει συμπλεγματα για τετοιου ειδους γνωριμιες
δεν θα βγαλεις τιποτα. Και για αυτο δεν φταινε μονο οι Ελλεηνιδες... φταινε καταρχην
συγγενικα τους προσωπα..... φιλοι.... φιλες.... γκομενοφρουροι που τους εχουν προπαγανδισει
οτι οι απευθειας γνωριμιες ειναι περιεργες (επειδη οι ιδιοι δεν θα το εκαναν ποτε το σνομπαρουν για αυτο)

Επειδη δεν μπορεις να τα βαλεις με ολους αυτους ταυτοχρονα ή θα πας οπως παει το κατεστημένο...
λιγο νυφιτσας.... λιγο χωστης στις παρεες... ναι μεν εγω μπηκα για την παρεα δεν θελω κατι αλλο κτλπ κτλπ ή θα μαχεσαι το κατεστημενο και δεν θα βγαζεις τιποτα. Διαλεγεις και παιρνεις.

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
και σε εμενα αν μου την πεσει μια που δεν τη γουσταρω η εκεινη την ωρα εχω κατι αλλο να κανω θα της δωσω Χ.
Το θεμα ειναι να κωβεις ποια γκομενα γουσταρει τη φαση και εσενα και μετα να κανεις το παιχνιδι σου, τωρα το τι θα πεις και πως εξεταζεται κατα περισταση

Επισκέπτης
Aυτεs  εχουν κατασταλαξει.....Λιγο πριν την εμμηνοπαυση      ξερουν!!!
Δεν εχουν και πολλα περιθωρια

"Η αλήθεια είναι ότι στην μέση ηλικία η γυναίκα μπορεί και δικαιούται να παραμείνει σεξουαλικά ενεργή. Εξάλλου, ο ερωτισμός της γυναίκας στη μέση ηλικία είναι εντονότερος σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες της ζωής της. Στην ηλικία αυτή νιώθει πιο ελεύθερη να εκφράσει τη σεξουαλικότητά της, είναι πιο πρόθυμη και αισθάνεται πιο ασφαλής να επικοινωνήσει με το σύντροφό της τις σεξουαλικές της ανάγκες και προτιμήσεις. Επιπλέον, με την πάροδο της ηλικίας η γυναίκα αποκτά μεγαλύτερη εμπειρία σε σχέση με το τι της δίνει σεξουαλική ικανοποίηση αλλά και σε σχέση με το πώς μπορεί να προσφέρει σεξουαλική ευχαρίστηση στο σύντροφό της."

www.eumedline.eu/post/Allazei-h-seksoyalikh-zwh-ths-gynaikas-me-thn-eisodo-ths-sth-mesh-hlikia]http://www.eumedline.eu/post/Allazei-h-seksoyalikh-zwh-ths-gynaikas-me-thn-eisodo-ths-sth-mesh-hlikia[/url]

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ποσους απο αυτους που κλαιγοντε για το οτι δεν εχουν γκομενα και φταινε οι Ελλεινιδες δεν ειναι τιποτα απο τα 12??
Ο συνειδητοποιημενος μπακουρος δεν εχει προβλημα ουτε με εθνικοτητες ουτε με χαρακτηριστικα, εχει προβλημα με τη δεσμευση θελει ποικιλια, οι κλαψιαρηδες εχουν καποιο χουι

Εμενα τυπε μου, μου αρκει που  η συντακτρια ουσιαστικα ομολογησε οτι δεν εχει σημασια αν εχεις κατι απο τα 12 αρκει να εισαι ο....Τζεραλντ Μπατλερ  :grin:, αυτο και μονο καθιστα το υπολοιπο κειμενο ανουσια σχολικη εκθεση.... :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και σε εμενα αν μου την πεσει μια που δεν τη γουσταρω η εκεινη την ωρα εχω κατι αλλο να κανω θα της δωσω Χ.
Το θεμα ειναι να κωβεις ποια γκομενα γουσταρει τη φαση και εσενα και μετα να κανεις το παιχνιδι σου, τωρα το τι θα πεις και πως εξεταζεται κατα περισταση

Αυτη τη περιοδο εχουν επηρεαστει πολυ οι γκομενες ρε συ απο αυτα
που γινονται!!!! Δεν το εχεις δει γυρω σου???? Εγω εχω να ανιχνευσω ευκαιρια
σαν αυτη που λες.... πολυυυυ καιρο ενω παλια υπήρχαν σιγουρα 2-3 ευκαιριες το μηνα !

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
σαν αυτη που λες.... πολυυυυ καιρο ενω παλια υπήρχαν σιγουρα 2-3 ευκαιριες το μηνα !
πολυ σωστα τα λες μπολντ οπως και στο προηγουμενο ποστ σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εμενα τυπε μου, μου αρκει που  η συντακτρια ουσιαστικα ομολογησε οτι δεν εχει σημασια αν εχεις κατι απο τα 12 αρκει να εισαι ο....Τζεραλντ Μπατλερ  :grin:, αυτο και μονο καθιστα το υπολοιπο κειμενο ανουσια σχολικη εκθεση.... :sunglasses:

Εμενα επισης μου αρκει που παραδέχεται (ετσι οπως παρουσιαζει τον εαυτο της αλλα και των αλλων γυναικων) οτι ειναι ΖΩΑ! Να αναπαραχθουμε και να αναπαραχθουμε οπως στη ζουγκλα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

όπως και όλα, τώρα με την κρίση και το καμάκι πρέπει να γυρίσει 50 χρόνια πίσω,
σφύριγμα στο δρόμο, χούφτωμα, μπλουζ στην πίστα, "χορεύετε δεσποινίς;",
Γεια με λένε Γιώργο θέλεις να τα φτιάξουμε;
και ψέμα ότι ο μπαμπάς έχει εργοστάσιο
πρέπει να μπουν στο καθημερινό οπλοστάσιο των κυνηγών...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
όπως και όλα, τώρα με την κρίση και το καμάκι πρέπει να γυρίσει 50 χρόνια πίσω,
σφύριγμα στο δρόμο, χούφτωμα, μπλουζ στην πίστα, "χορεύετε δεσποινίς;",
Γεια με λένε Γιώργο θέλεις να τα φτιάξουμε;
και ψέμα ότι ο μπαμπάς έχει εργοστάσιο
πρέπει να μπουν στο καθημερινό οπλοστάσιο των κυνηγών...

Εμενα στα αρχιδια μου πλεον αφου σε 2 μηνες φευγω φανταρος  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom