kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
μονο στα καφενιο τισ γιτονιασ λινοντε ολα τα προβλιματαΔισκωλι εξησοσι αφτι
Ουται ο Αηνσταην δαιν μπωρι να τι λιση
μονο στα καφενιο τισ γιτονιασ λινοντε ολα τα προβλιματαΔισκωλι εξησοσι αφτι
Ουται ο Αηνσταην δαιν μπωρι να τι λιση
και διδακτικοεννοειται οτι πλεον δεν εχει καμια σημασια τι κανουν τυπε...απλα το ποσταρα γιατι ειχε φαση...
στυλακι ελλεινηδας.τι στιλακι εχουν????
δοσε φοσ στον λαο,δε κσερο πιο ινε αφτο το στιλστυλακι ελλεινηδας.
φιλε μηπως ξεσπανε σε αλλους φουκαραδες για το τρεξιμο που τους κανεις(αν και καλα κανεις)οι ελλεινιδες τι μπαζα τι μουναρες εχουν το ιδιο στυλακι..
ρε ουστττ!
καλα σας κανω και τρεχετε σαπιες..
δεν υπαρχει τιποτα πιο επικινδυνο απο μια χοντρη με αυτοπεποιθηση που ελεγε κι ο καγκουραςτι στιλακι εχουν????
ναι ολος ο κοσμος περιστρεφεται γυρω τους ,τα ΨΩΝΙΑδεν υπαρχει τιποτα πιο επικινδυνο απο μια χοντρη με αυτοπεποιθηση που ελεγε κι ο καγκουρας
δεν υπαρχει τιποτα πιο επικινδυνο απο μια χοντρη με αυτοπεποιθηση που ελεγε κι ο καγκουρας
φιλε αδυνατος ο ορισμοςθελο ορισμο του στιλ ελεινιδασ
γιαιτ χοντρε με αφτοπεπιθισι ινε πολε κε στα στριπ
φιλε μηπως ξεσπανε σε αλλους φουκαραδες για το τρεξιμο που τους κανεις(αν και καλα κανεις)
φιλε εχω φαει και εγω πολυ τρεξιμο τοσα χρονια γιατι ειμαι μουνακιας,τωρα ομως που εχω παρει το κολλαι σκαν αυτες απο μονες τους..
πανε να μου κανουν τις κυριλε,το παιζω και εγω καλο παιδι,τις γαμαω,κολλανε και μετα τις τρεχω..αλλα οτι εχω φαει πολυ τραβηγμα για τα κολοζωα εχω φαει..αλλα εχω γαμισει και καμια 80αρια ελλεηνιδες ως 29 ετων η μεγαλυτερη..καριολες ολες..
θελω γυναικα τσεχα πως θα γινει να φερω ενα τεμαχιο?χααχαχχα
ευχαριστως οσο μπορω!ααα και τα κερασματα τα κοβω απο το δευτερο ραντεβου νομος.
εκδικησου για εμας
αρα γαμασ απο το προτο στανταρ!ευχαριστως οσο μπορω!ααα και τα κερασματα τα κοβω απο το δευτερο ραντεβου νομος.
ειναι μεχρι να κολλησουν μετα γινονται σκυλακια αλλα δεν ξεκολαν ευκολαευχαριστως οσο μπορω!ααα και τα κερασματα τα κοβω απο το δευτερο ραντεβου νομος.
θα μου πισ κε μενα το μιστικο,δε με θελι καμια κε ποτε δε εχο πιδισιειναι μεχρι να κολλησουν μετα γινονται σκυλακια αλλα δεν ξεκολαν ευκολα
ρε φιλε τι να σου πω κ εγω λιγες σχεσεις ειχαθα μου πισ κε μενα το μιστικο,δε με θελι καμια κε ποτε δε εχο πιδισι