παλι εδω ρε ψωνιο?
καλως τον μουνοδουλο
τα σκεφτηεκες αυτα που ελεγα?
ειδες τα βιντεακια?
παλι εδω ρε ψωνιο?
καλως τον μουνοδουλο
ειδες τα βιντεακια?
δεν τα ειδα γιατι το πολυ σε 5 λεπτα θα εχω κλεισει το λαπτοπ και παω για αλλα σκηνικα αποψε...καλως τον μουνοδουλο
ειδες τα βιντεακια?
ρε μαγκα να σε ρωτησω κατι?
στην Αμαλιδα δουλευει ακομα το "Επωνυμο"?
δεν τα ειδα γιατι το πολυ σε 5 λεπτα θα εχω κλεισει το λαπτοπ και παω για αλλα σκηνικα αποψε...
Αντε Γεια
Ψάχνουμε συμπέρασμα σε αυτό το θέμα και συμπέρασμα δεν έχει βγει ακόμη.
Για να προσπαθήσως μήπως...
Κάνει ΜΠΑΜ ότι οι σημερινές Ελληνίδες περνάνε "φάση"! Με αυτή τη "φάση" φαίνεται να μην είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένες ούτε οι ίδιες ούτε εμείς, το "άλλο τους μισό" (τρανή απόδειξη αυτό το thread με τις πολλές χιλιάδες δημοσιεύσεις, όπου οι περισσότεροι άντρες συμφωνούν πάνω στο "Ελλεηνίδες")!
Προσωπικά, με "κεντρίσανε" πιο πολύ τα λεγόμενα 2 ατόμων για να μπορέσω να κάνω "σούμα" εδώ! Ο ένας είναι ο συναγωνιστής "Ιπτάμενος" και ο άλλος η "evabb". Για αλλού πήγαινε αυτή μου η δημοσίευση, αλλά τελικά την βάζω εδώ.
Ιπτάμενε έγραψες! Σε δυο σειρές γράφεις όλη την ιστορία της σύγχρονης Ελληνίδας!
Γιατί αυτό ακριβώς συμβαίνει! Η σημερινή γεννιά Ελληνίδων είναι η πρώτη που μπορεί να κάνει ελεύθερα ότι δεν μπορούσαν εκατοντάδες γεννιές Ελληνίδων πριν από αυτήν: να μαμιέται με όποιον άντρα της γυαλίζει (από πιτσιρίκα στο σχολείο μέχρι μεγάλη στο γραφείο κ.λ.π.). Ποτέ άλλοτε οι Ελληνίδες δεν μαμιόντουσαν τόσο πολύ, σε τόσο μεγάλο ηλικιακό εύρος (από μικρές μαθητριούλες μέχρι σιτεμένες θείτσες), με τόσους πολλούς άντρες! Και μάλιστα, πολλές να μαμιούνται εγωιστικά και ανόητα, σε στυλ π.χ.: "να τον πάρω εγώ αυτόν τον κούκλο προτού προλάβει και τον πάρει η φιλενάδα μου"!
Αφού, λοιπόν, έβαλαν πρώτα ξεσαλωμένα στο νίμου τους ότι κρέας τους γυάλισε γύρω τους μετά ήρθε φυσιολογικά η ξενέρα! Γιατί το "κατακάθι" όλης αυτής της ιστορίας (δεκάδες άντρες που περνούν από πάνω της) είναι πικρό για τη γυναίκα! Νοιώθει ότι οι περιστασιακοί αυτοί σύντροφοι της (παρ' όλο που τους επέλεξε η ίδια) στην τελική την "μεταχειριστήκανε", κάνανε την ταύλα τους και σηκωθήκανε και φύγανε, δεν έμεινε κανένας τους δίπλα της για να την αγαπήσει αληθινά! Και αυτό που νόμιζε η σημερινή Ελληνίδα ότι θα την ανέβαζε και θα της έδινε αξία, ότι θα της έδιωχνε το άγχος και θα την έκανε ευτυχισμένη (το να "πάρει" όσους περισσότερους κούκλους κυκλοφορούν γύρω της) στην πραγματικότητα βλέπει ότι την ρίχνει, την φθείρει, την αγχώνει, την αφήνει κενή!
Γι' αυτό όλη αυτή η ξυνίλα στα μάτια της σημερινής Ελληνίδας, γι' αυτό αυτή η "απανθρωπιά" της (κατά την άποψη μου) στους χώρους κοινωνικής συνεύρεσης. Κάθεσαι δίπλα της και αν δεν είσαι ο Πάρης Λάτσης (ή κάτι αντίστοιχο) κάνει ότι δεν σε βλέπει και "κλειδώνεται" με τη φίλη της, ή αν της μιλήσεις στην λέει κιόλας! Συμπεριφέρεται έτσι γιατί δεν σε αντιμετωπίζει σαν άνθρωπο αλλά σαν ένα από τα πολλά "κρέατα" που έβαλε στο νίμου της και της άφησαν αυτή την πικρή γεύση. "Τι παραπάνω να μου πεις εσύ;" σκέφτεται μέσα της όταν είσαι δίπλα της. Έτσι κι αλλιώς η εμπειρία της της λέει ότι λίγο-πολύ όλοι εμείς οι άντρες τον ίδιο λούτσο έχουμε, το ίδιο "παρτάκηδες" κ.λ.π. είμαστε και το μόνο που θέλουμε είναι να τις μαμήσουμε και να τις παρατήσουμε μετά!
Με βοήθησε να το συνειδητοποιήσω αυτό μία δημοσίευση της "evabb", η οποία σε φάση συναισθηματικής φόρτισης σε άλλο thread έλεγε τα εξής: "αφού όλοι οι άντρες με βλέπουν σαν τρύπα εγώ είτε θα υποκρίνομαι ότι δεν τους βλέπω είτε θα μοιράζω συνέχεια χυλόπιτες"!
Η φάση είναι ότι η evabb μπαίνει και γράφει σε ένα forum 50.000 και νταβραντισμένων αρσενικών, και παρ' όλα αυτά ελάχιστο ποσοστό αυτών των αντρών της έχει συμπεριφερθεί σαν "τρύπα"! Οι περισσότεροι της φέρονται πολιτισμένα (ενώ κάποιοι μάλιστα είναι σταθερά στο πλευρό της, εν είδη προσωπικού σωματοφύλακα). Και όμως η evabb (που πιστεύω ότι εκπροσωπεί τη μέση Ελληνίδα) έχει παράπονο ότι "την βλέπουν σαν τρύπα"! Κάποιο καημό, τέλος πάντων, έχει στην ψυχή της η γυναίκα και γι' αυτό ξεσπάει όταν βρίσκεται σε κοινωνικούς χώρους με άντρες, απέναντι στους οποίους είτε αδιαφορεί επί τούτοις είτε τους ρίχνει στο καπάκι χυλόπιτα, εκδηλώνοντας αναμφισβήτητα έτσι μία εκδικητική και ανώριμη συμπεριφορά (το είδος της συμπεριφοράς που συνατάμε τακτικά στις σημερινές Ελληνίδες και που εγώ ονομάζω "απάνθρωπη")!
Αναμφισβήτητα, έπαιξε ρόλο σε αυτή την "απάνθρωπη" συμπεριφορά της σύγχρονης Ελληνίδας η υπερβολική της απελεύθερωση! Από την άποψη του ότι την έκανε να μην βλέπει τους άντρες σαν ανθρώπους αλλά σαν ομοιογενές "κρέας"! Από κει προέρχεται όλη η ξυνίλα των σύγχρονων Ελληνίδων! Προσοχή, όμως! Δεν υποστηρίζω ότι κακώς η Ελληνίδα απελευθερώθηκε τόσο. Μέσα είμαι σ' αυτό και μακάρι να τρώει η σύγχρονη Ελληνίδα όσο λούτσο γουστάρει και από όποιον γουστάρει! Απλά, όλη αυτή η απελευθέρωση της έγινε τόσο "τσακ-μπαμ" (τα τελευταία κυρίως 10 χρόνια, ενώ στο δυτικό κόσμο έχει συμβεί εδώ και 60 χρόνια!) που την "αλάλιασε". Ήταν ξαφνική η όλη φάση και η σημερινή Ελληνίδα δεν έχει καν καταλάβει τι της συνέβη, από αυτόν τον ανεμοστρόβιλο που πέρασε από πάνω της! Χρειάζεται κάποιο χρόνο να το επεξεργαστεί και να κατασταλάξει (όπως έχουν κατασταλάξει εδώ και χρόνιας οι περισσότερες δυτικές γυναίκες, που συμπεριφέρονται πολύ πιο συγκροτημένα, φιλικά και ανθρώπινα στους άντρες. Με τούτα και με κείνα, βέβαια, το αποτέλεσμα είναι να μην περνάμε οι περισσότεροι Έλληνες άντρες καλά δίπλα σε αυτήν την "ανταριασμένη" σημερινή Ελληνίδα! Το μόνο κέρδος είναι ότι μία μειοψηφία Ελλήνων αντρών μαμάει τρελά σήμερα Ελληνίδες, σε σχέση με παλαιότερες εποχές!
Όπως έχω ξαναπεί, πιστεύω ότι τα πράγματα θα φτιάξουν εντυπωσιακά στις επόμενες γεννιές Ελληνίδων. Οι κόρες και ακόμη περισσότερο οι εγγονές των σημερινών Ελληνίδων θα είναι από τις ερωτικότερες, φιλικότερες, ειλικρινείς και ανοιχτές γυναίκες στον κόσμο! Εμείς είχαμε την γκαντεμιά να ζούμε τις σημερινές "συγκρουσιο-μεταβατικές" Ελληνίδες!
Πάλι τα ιδια ρε σύ?? Προχτές σου απάντησα...Θα φτιάξουν τα πράγματα ε?? Περίμενε...Όταν γίνεις παπούς, θα διαπιστώσεις ότι θα έχουν χαλάσει ακόμα περισσότερο...Αλλά τι θα σε νοιάζει?? Το πουλάκι θαχει μαραθεί...
ειμαι εδω και κρεμομαι απο τα χειλια σου....
ποιός είναι ο μέτρ?Carlos78
ελα εδω μη γινεις μουνοδουλος
θα σου εξηγησεο ο μετρ![]()
ποιός είναι ο μέτρ?
είχα στην προηγούμενη σχέση μου και τώρα που ξέφυγα από εκεί μάλλον πάω να υποδουλωθώ κάπου αλλού πιο επικύνδυνα σε Ρουμάνα καμπαρετζούεγω
εχεις προβλημα μουνοδουλωσης?
ποσα χρονια ο αντιμετωπιζεις?
είχα στην προηγούμενη σχέση μου και τώρα που ξέφυγα από εκεί μάλλον πάω να υποδουλωθώ κάπου αλλού πιο επικύνδυνα σε Ρουμάνα καμπαρετζού
αυτο ηταν?δεν πρεπει να υποδουλωνεσε σε γυναικες
πρεπει να ξυπνησεις
ο αντρας ειναι ανωτερος
αυτο ηταν?![]()
![]()