life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Εχουνε διαφορεs μεταξυ τουs !!!!Η φανερη μολιs και προλαβαινει να σου φαει λιγα.......... Η κρυφη θα στα φαει ολαΖωγράφισες!!!!!!!
Τις κρυφες να φοβάστε
![]()
Εχουνε διαφορεs μεταξυ τουs !!!!Η φανερη μολιs και προλαβαινει να σου φαει λιγα.......... Η κρυφη θα στα φαει ολαΖωγράφισες!!!!!!!
Τις κρυφες να φοβάστε
![]()
΄Οντως,.... Συγκρατούμε όμως επειδή είμαι στις καλές μου.. Παλιοψωλαρπάχτρες πουτανογύναιαΑν ανοιξεις το στομα σου ευκολα θα φτασουμε στις 3000 σελίδες αποψε!!!!!
![]()
![]()
ΛΙνουξ - WIndows δεν εχω προβλημα
απλα αυτα τα γαμημενα τα IDE της Microsoft
για προγραμματισμο ποτε δεν τα χώνεψα...
Geany και παλι Geany
Την αλλη μερα δεν θα τα βρεις.ναι τυπε... δικα μου θα εχω.
Δεν ειπα πως θα μου δωσουν εκει.
Τύπε μια ενδιαφέρουσα εργασία που είχα εκτελέσει στο στρατό είναι να κάνω να λαμψουν τα φίλτρα από τους απορροφητήρες στα μαγειρείαAμα ειναι υποχρεωτικο....
γαντακια.... σουγιαδακι και ξεκιναμε.
ναι τυπε... δικα μου θα εχω.
Δεν ειπα πως θα μου δωσουν εκει.
μια μερα θα τα φορεσεις τυπε
μετα δεν θα τα ξαναδεις![]()
Μεχρι το μουστακι θα σε βαλει να ξυρίσειςΕχουνε διαφορεs μεταξυ τουs !!!!Η φανερη μολιs και προλαβαινει να σου φαει λιγα.......... Η κρυφη θα στα φαει ολα
Με γαντια και μασκα βεβαια ε?Τύπε μια ενδιαφέρουσα εργασία που είχα εκτελέσει στο στρατό είναι να κάνω να λαμψουν τα φίλτρα από τους απορροφητήρες στα μαγειρεία![]()
ΠάνταΜε γαντια και μασκα βεβαια ε?
ξερεις ποσο χρησιμο ειναι αυτο σε περιοδο πολεμου τυπε?Τύπε μια ενδιαφέρουσα εργασία που είχα εκτελέσει στο στρατό είναι να κάνω να λαμψουν τα φίλτρα από τους απορροφητήρες στα μαγειρεία![]()
μπα οχι κανενα αγχος.
Φιλε εξηγησου, γιατι αρχισα να βαριεμαι.
Εγω ειχα ξυρισει την φωτο τηs Μπουμπουλιναs........Τύπε μια ενδιαφέρουσα εργασία που είχα εκτελέσει στο στρατό είναι να κάνω να λαμψουν τα φίλτρα από τους απορροφητήρες στα μαγειρεία![]()
τύπε στ αρχίδια σ
στην καλύτερη εποχή πας
μόνο μην πουλάς εξυπνάδες στους χαζούς που θα βρεις, καθώς και στους γκαραβανάδες και ΕΠΟΠ, γιατί έχουν τρελά κόμπλεξ με τους μορφωμένους και θα προσπαθούν να σε μειώσουν
κάνε το χαζό, κλείσε τα μάτια, προσευχήσου, κι άρχισε να μετράς αντίστροφα...
και μία συμβουλή:
όσο μπορείς λόχους και τάγματα με λίγα άτομα, θα τη βγάλεις ζάχαρη...