Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ε καλα σε αυτο που λεει δεν εχει κ αδικο...

Κάτσε ρε μαλάκα δλδ πρέπει να βρεθείς σε κοινή παρέα για να γνωρίσεις κάποιον ε?
επίσης μιας που οι άντρες γενικά γαμάν σχεδόν τα πάντα θα κάνουμε εμείς καμάκι για να μην μας ενοχλούν  :jerking:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ναι.αλλα με παραμετρους που ειπωθηκαν νωριτερα.
Ωραια.....Μετα απο 10 σελιδεs περιπου , εγινε αντιληπτο τι ελεγε τοση ωρα το παιδι....
Το σημερινο μαθημα ηταν..."Οχι τηλεφωνα αν δεν γουσταρειs"
Αυριο το μαθημα θα ειναι....."Ουτε ονοματα αν δεν γουσταρειs"

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
έλα μωρή κ συ εδώ είναι "φίλος" του αχαχούχα , η κοπελίτσα απλά ευγενική θα ήταν κ αυτός έκανε σχέδια για το που θα πάνε το καλοκαίρι διακοπές  :P

κοιτα δεν ξερω ποιος ειναι φιλος ποιου και η κριση μου μενει στο γεγονος.
Τωρα δες εισαι σε παρεα εισαι ευγενικη δινεις τηλ, μεχρι εκει καλα. Αν την επαιρνε του λεγε οχι εχω κανονισεικαι την εβριζε θα ελεγα εχει δικιο η κοπελα. ΑΛλα ξυπναει η αλλη το πρωι και σκεφτεται να πει στον τυπο που εδωσε τηλ αλλα τον εχει γραμμενο κατα τα λοιπα να μην την παρει γιατι βρηκε την ταινια; εσενα σου ακουγεται λογικο;χαχαχαχαχα θα πηδηχτω απο το παραθυρο

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
δεν καταλαβα δηλαδη ο ανθρωπος δεν μπορει να σχολιασει κουτσομπολευοντας οτι η αλλη ητο εμφανως παπαρω; διοτι ηταν. Ποια σοβαρη γκομενα στελνει μνμ χωρις να την ενοχλησει κανεις οτι βρηκα την ταινια (για να μην την ενοχλησεις και καλα..)
τερμα κομπλεξικια παλικαρε..
Ενω αμα δεν του απαντουσε ποτε και τον εγραφε στα αρχιδια της σαν να μην υπαρχει, θα ηταν κυρια.  :headbang:

μαριε αν θες μαν το τηλεφωνο μου θα στο δωσω με πμ αν και δεν γουσταρω τρελα να πουμε..... :birdman: :2funny:
Εχω σχεση αυτην την στιγμη αν σε παρω τηλεφωνο να ξερεις πως θα ειναι μονο για αγριο και κολασμενο σεχ. ( κυριος ετσι, ουτε γαμους και αιωνιες αγαπες εταξα ουτε τιποτα)  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν καταλαβα δηλαδη ο ανθρωπος δεν μπορει να σχολιασει κουτσομπολευοντας οτι η αλλη ητο εμφανως παπαρω; διοτι ηταν. Ποια σοβαρη γκομενα στελνει μνμ χωρις να την ενοχλησει κανεις οτι βρηκα την ταινια (για να μην την ενοχλησεις και καλα..)
τερμα κομπλεξικια παλικαρε..
+100000000   αυτη γιατι εστειλε μνμ....;τι ηθελε να πει ο ποιητης;τι φοβηθηκε; :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εχω σχεση αυτην την στιγμη αν σε παρω τηλεφωνο να ξερεις πως θα ειναι μονο για αγριο και κολασμενο σεχ. ( κυριος ετσι, ουτε γαμους και αιωνιες αγαπες εταξα ουτε τιποτα)  :2funny:
μονο μην το βαλεις μετα στις αντρικες τουαλετες οπως απειλουσαν τον σφερδεκλο  :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μαζι σου.............Αλλα να πουμε ομωs και το αλλο ε???
Οχι να κανουμε την κομπλεξια, να δωσουμε πρωτα το κινητο και μετα να το παιζουμε Κινεζεs....Απο την αρχη να μη δωσει τιποτα
Συμφωνειs?
Συμφωνω εν μερει ....
Λεω εν μερει, γιατι ποτε δεν μπορεις να ξερεις τον ''τροπο'' και την ''φαση'' που της ζητηθηκε το τηλεφωνο....

Μπορει να μην μπορουσε να αρνηθει εμφανως και λογω ευγενειας και για να μην χαλασει την βραδια η την παρεα να το εδωσε.....

Θα μπορουσε να μην απαντησει τιποτα και να σβησει το τηλεφωνο της αμεσως, απο το κινητο του.

Κυριως θα σταθω στο λαθος να την ρωτησει ''αν ειναι ελευθερη''
Και μετα να της ζητησει το τηλεφωνο....

Μπορει να το εφερε η στιγμη κιολας ..... δεν το κρινω ομως το παλικαρι απο αυτο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Κάτσε ρε μαλάκα δλδ πρέπει να βρεθείς σε κοινή παρέα για να γνωρίσεις κάποιον ε?
επίσης μιας που οι άντρες γενικά γαμάν σχεδόν τα πάντα θα κάνουμε εμείς καμάκι για να μην μας ενοχλούν  :jerking:
οχι δε λεω αυτο.το λεω τελειως γενικα απο την αποψη οτι μας λενε ξυνες που δε σταζουμε μελι σε οποιον μας μιλησει.επειδη εχω βγει γ ποτο μονη δεν σημαινει οτι θα ανεχτω οποιον ερχεται.
αν καποιος μου αρεσει θα το καταλαβει φανταζομαι.
αυτο δε σημαινει βεβαια πως οποιος με πλησιαζει θα εκτελειται.
αλλα δε σημαινει πως θα μοιραζω κ τηλεφωνακια μη βρεθει καποιος να με πει κομπλεξω στο μπου!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ο λόγος που αντάλλαξαν τηλέφωνα ΕΣΤΩ και φαινομενικά ήταν αυτός. Και του έστειλε ότι τελικά οκ το έχει το θέμα.
Πού βρίσκεις το κομπλεξικό εσύ? Αφού δε γούσταρε τι έπρεπε να κάνει? Άει καλά.
Ετσι μπραβο.
Αν και το επαιξε λαθος το παιχνιδι.
Θα μπορουσε να πει την αληθεια γιατι δεν θελει κατι παραπανω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ενω αμα δεν του απαντουσε ποτε και τον εγραφε στα αρχιδια της σαν να μην υπαρχει, θα ηταν κυρια.  :headbang:

κυρια θα ηταν μανα μου αν την επαιρνε και του απαντουσε ευγενικα οτι ειτε εχει σχεση ειτε δεν θελει να βγουν. Τι δεν καταλλλλαβες; τι δεν καταλλλλλλλαβες; χαχαχαχαχαα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Συμφωνω εν μερει ....
Λεω εν μερει, γιατι ποτε δεν μπορεις να ξερεις τον ''τροπο'' και την ''φαση'' που της ζητηθηκε το τηλεφωνο....

Μπορει να μην μπορουσε να αρνηθει εμφανως και λογω ευγενειας και για να μην χαλασει την βραδια η την παρεα να το εδωσε.....

Θα μπορουσε να μην απαντησει τιποτα και να σβησει το τηλεφωνο της αμεσως, απο το κινητο του.

Μπορει να το εφερε η στιγμη κιολας ..... δεν το κρινω ομως το παλικαρι απο αυτο.

Γιατι εν μερει???  Το κινητο το πηρε με....το πιστολι στον κροταφο???
Σιγα μην μαs πουν και βιαστεs

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
κοιτα δεν ξερω ποιος ειναι φιλος ποιου και η κριση μου μενει στο γεγονος.
Τωρα δες εισαι σε παρεα εισαι ευγενικη δινεις τηλ, μεχρι εκει καλα. Αν την επαιρνε του λεγε οχι εχω κανονισεικαι την εβριζε θα ελεγα εχει δικιο η κοπελα. ΑΛλα ξυπναει η αλλη το πρωι και σκεφτεται να πει στον τυπο που εδωσε τηλ αλλα τον εχει γραμμενο κατα τα λοιπα να μην την παρει γιατι βρηκε την ταινια; εσενα σου ακουγεται λογικο;χαχαχαχαχα θα πηδηχτω απο το παραθυρο

Σε παρέα ήταν .
Καλά νταξ ότι η γκόμενα έτσι στο άκυρο έστειλε μνμ οκ , παράλογο δν μ φαίνεται ιδιαίτερα γτ απλά μπορεί να σκεφτόταν το σκηνικό κ να μην ήθελε να την ενοχλήσει  :think:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

εγω σε αυτο δε βρισκω κανενα λαθος.ο τυπος γουσταρε γκομενα.το σωστο κ το λογικο ηταν να ρωτησει αν εχει σχεση γ να μην συνεχισει σαν λιγουρης ....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
κυρια θα ηταν μανα μου αν την επαιρνε και του απαντουσε ευγενικα οτι ειτε εχει σχεση ειτε δεν θελει να βγουν. Τι δεν καταλλλλαβες; τι δεν καταλλλλλλλαβες; χαχαχαχαχαα
Οτι ειπα δηλαδη και εγω ενα ποστ πιο πανω.  :thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπραβο τα καταφέρατε....

κάνατε ένα ολοκληρο φόρουμ να ασχολείται με μια τύπισσα

που απλά σε κάποια φάση έδωσε το κινητο της.

:grin:

εκεινο που δεν μπορουν να καταλαβουν καποιοι ειναι οτι

"Τα παντα ρεί" <Ηράκλειτος>

Το οτι κάτι ισχυει σε μια στιγμή t δεν σημαίνει οτι θα ισχυεί και σε μια  t + n

την στιγμη που εδωσε το κινητο της μπορει να ηθελε.... μετα ισως αλλαξε.

ΣΤα αρχιδια σου... εφοσον το βλεπεις αυτο.... παρε ενα fb... μπας και κανεις τιποτα
με καμια φιλη της. Μην πετας την γνωριμια και για το ΘΕΟ μαν μην τσακωθεις....

απλα χαλας τη φημη σου ετσι... μπορει αυριο μεθαυριο να την ξαναβρεις σε καποια κοινη παρεα
και θα θυμαται την προσβολη και θα σε μαυρισει απο πισω.

Την στιγμη του θυμου μην ξεσπασεις πανω στον αλλον... γαμησε το... τραβα βγες εξω ξαφανισου απο το κοσμο μεχρι να σου περασει.... θα κανεις απιστευτες γκαφες αν παραμενεις σε μια τετοια ψυχολογικη κατασταση....

αντε το καταφερατε και αυτο με κανατε και εγραψα σεντονακι για το σκρόφιον

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ωραια φιλοσοφια ......Επειση εισαι σε παρεα και φοβηθειs μην πουν κατι κακο(???)  για το ιματζ σου και καλα, αρχιζειs και δινειs το τηλεφωνο σου με φειγ-βολαν, ενω στην πραγματικοτητα δεν θελειs.... :headbang:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Σε παρέα ήταν .
Καλά νταξ ότι η γκόμενα έτσι στο άκυρο έστειλε μνμ οκ , παράλογο δν μ φαίνεται ιδιαίτερα γτ απλά μπορεί να σκεφτόταν το σκηνικό κ να μην ήθελε να την ενοχλήσει  :think:
κ γω ετσι το σκεφτηκα..αλλα εν τελει...καπως ειναι...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γιατι εν μερει???  Το κινητο το πηρε με....το πιστολι στον κροταφο???
Σιγα μην μαs πουν και βιαστεs
Βρε σφαιρικα το θετω........ δεν μιλαω αραμαικα...  :2funny:

Τεσπα δεν ασχολουμαι αλλο .... ολοι εχουν την αποψη τους. :sunglasses:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
εγω σε αυτο δε βρισκω κανενα λαθος.ο τυπος γουσταρε γκομενα.το σωστο κ το λογικο ηταν να ρωτησει αν εχει σχεση γ να μην συνεχισει σαν λιγουρης ....
Οποτι ειπε ο τυπος οντως ρωτησε, και η απαντηση ηταν καταφατικη (ελευθερη)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom