Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν με πείραξε, μάλλιασε η γλώσσα μου. Διαπίστωση του πόσο ελεηνές είστε στο σύνολο κάνω με το ποστ μου.

Διαπίστωση η οποία όλος τυχαίως έγινε μετά το γείωμα της άλλης. Ναι.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Οι οποίοι να υποθέσω δεν σου κάθονται;  :think:

Ζητάω τηλέφωνο πάντα αλλά μετά μου το ακυρώνουν ... μα καλά πόσο μαλάκες παίζει να είναι ? Ούτε ένα καφέ  να μου ρίξουν το άκυρο από κοντά?
Δίκιο δεν έχω, τι λες ?  :grin:

Ακριβώς έτσι.Επίσης οι παραπάνω που αναφέραμε(χαμηλού iq κτλ.) έχουν γίνει και πολύ προβλέψιμοι.
Βλέπε παρακάτω παράθεση...

Ε νταξει μη ζητάς κ συ πράγματα μεγαλύτερα απ τις δυνάμεις τους , κρίμα είναι ...

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Διαπίστωση η οποία όλος τυχαίως έγινε μετά το γείωμα της άλλης. Ναι.

Α ναι? Δλδ είναι η 1η φορά σήμερα που γράφω σε αυτό το θρεντ...δεν έχω ξαναγράψει ε; Τεσπά...επειδή ως γυναίκα θέλεις να έχεις την τελευταία κουβέντα, σου κάνω τη χάρη και το σταματάω εδώ  ;) Φιλιά μωρό μου  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μια ειναι η απαντηση μου σε οποια μου δώσει κινητο αλλα μετα δεν το σηκώνει

[size=50pt]  Χ Ε Σ Τ Η Κ Α [/size]

να το πώ και προγραμματιστικά για να το καταλάβετε καλύτερα

Κώδικας:
// file : sta_arxidia_mou.c

#include <stdio.h>
#define SUC 0

int main()
{

printf(" t t * ΧΕΣΤΗΚΑ * n ");  // Ελληνική 
printf(" t t * XESTHKA * n "); // Greeklish 

return SUC;

}

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Α ναι? Δλδ είναι η 1η φορά σήμερα που γράφω σε αυτό το θρεντ...δεν έχω ξαναγράψει ε; Τεσπά...επειδή ως γυναίκα θέλεις να έχεις την τελευταία κουβέντα, σου κάνω τη χάρη και το σταματάω εδώ  ;) Φιλιά μωρό μου  ;)
ετσι σταθηκες στο υψος σου :rockon: :cheesy:

μπολντεμορτ σωστος ;) :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Α ναι? Δλδ είναι η 1η φορά σήμερα που γράφω σε αυτό το θρεντ...δεν έχω ξαναγράψει ε; Τεσπά...επειδή ως γυναίκα θέλεις να έχεις την τελευταία κουβέντα, σου κάνω τη χάρη και το σταματάω εδώ  ;) Φιλιά μωρό μου  ;)

Δεν απαντάω για την τελευταία κουβέντα, ίσα ίσα σε φόρουμ με αγχώνει το να μην ξαναμιλήσει ο άλλος μετά από μένα, σε φάση ωχ έφυγαν όλοι, μισό κλείνω την πόρτα, ω ρε πούστη ξέμεινα. :( :idiot:
Άρα γιατί την έπεσες σε ελλεεινίδα εξ'αρχής? Δεν ήξερες πόσο γαμιόλες είμαστε? Αν όχι, πρέπει να εκπαιδευτείς, αν ναι, ποιος φταίει?
Αν όχι τελικά, μάλλον έγινε ελλεεινίδα επειδή σε γείωσε και μάλιστα δεν ήταν αγενής. Όχι?

Kαι μωρό σου, όχι. Απλά όχι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
yahabibiiiiiii

μεινεεεε διπλα μου φωςςςς μου μες στο σκοταδι!!!!!!!!!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γι'αυτό ρε τύπε στις περισσότερες ελλεηνίδες το μουνί έχει πιάσει αράχνες...σε αχρηστία είναι. Στο τέλος κατλήγεις να τις γαμάς με δάχτυλο γτ το άλλο δεν μπορεί να εισχωρήσει λόγω μεγέθους...  :grin: :grin:

πανω που παω να γραψω οτι δε πας πουθενα με τετοιο  :S χιουμορ  βλεπω αυτο και λεω ποσο δικιο εχω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχχαχχχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα

κορυφαιος ο λοπεζ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Είπα να παύσω να είμαι καυσστικός με τις ελλεηνίδες, αλλά το θέμα είναι ότι κάθε φορα που το προσπαθώ, βρίσκεται κάποια στο δρόμο μου να με επιβεβαιώσει, με την κακή έννοια πάντα. Τσικνοπέμπτη χθες που λέτε φίλοι μου και εξόρμηση με έναν κολλητό για τι άλλο?...για μάσα...συναντάμε μια γνωστή μας παρέα σε γνωστό φαγάδικο της όμορφης Θεσσαλονίκης και καθόμαστε. Η παρέα ανάμεικτη (άντρες-γυναίκες) τις οποίες εμείς δεν γνωρίζαμε. Μην τα πολυλογώ κάνω ψηστήρι σε μια κοπέλα. Πιάνοντας την κουβέντα -σοιν τοις άλλοις- την ρωτάω αν είναι ελεύθερη, λέει ναι. Πως το φέρνει η κουβέντα και λέω κάτι για τους "Anonymus" τους οποίους δεν γνώριζε και έτσι αναφέραμε την ταινια "V For Vendetta" την οποία τύγχανε να μην έχει δει. Οπότε της λέω επί τη ευκαιρία να αλλάξουμε τηλέφωνα, άμα είναι να της την δώσω να τη δει. Όλα ωραία και καλά. Γενικά το κλίμα πολύ ωραίο και η κοπέλα φαινόταν να μου ρίχνει ματιές κατά τη διάρκεια της παραμονής στο μαγαζί σε στυλ να με γούσταρει -είμαι και εμφανίσιμο παλικάρι- :). Το επόμενο πρωί βρίσκω μνμ στο κινητό μου: "Καλημέρα! Ευχαριστώ αλλά την ταινία την βρήκα από μια φίλη. Να περνάς όμορφα".

Δηλαδή έχουμε και λέμε:

1) Προτίμησε να πάρει την ταινία από τη φίλη της, αντί να βρεθούμε για έναν καφέ και να προχωρήσει ίσως κάτι ανάμεσά μας.

2) Στο παραπάνω μνμ που έστειλε όταν της απάντησα με νόημα "δλδ δεν θα τα ξαναπούμε;", δεν απάντησε καθόλου.

Και μετά λέτε ότι δεν υπάρχουν πια άντρες και δεν σας την πέφτουν και δεν ξέρω γω τι άλλο κατεβάζει το κεφάλι σας. Και όταν οι συναγωνιστές σας λένε ελλεηνίδες μ'αρέσει που παρεξηγείτε κιόλας.
δεν πειραζει μεγαλε....πανε παρακατω......ή ξαναστειλε μνμ για καφε εσυ να δεις αν θα απαντησει....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χαχχαχχχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα

κορυφαιος ο λοπεζ

τυπε κατσε να το πω και γω πιασαρικα με κωδικα

Κώδικας:
// file : interception's humor

#include <stdio.h>
#define SUC 0

int main()
{

printf(" t t * ΠΑΠΑΡΙΑ * n ");  // Ελληνική 
printf(" t t * PAPARIA * n "); // Greeklish 

return SUC; no sex for the decade 

}
[/quote]

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
No sex for the decade :2funny:

Διόρθωσε το όνομα μόνο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Χαλβα κανεις ?  :grin:

Συνημμένα

• Χαλβας ΕΛ.png
    Χαλβας ΕΛ.png
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 31

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ΕΛΕΟΣ ρε!!!τι ειστε σεις???
δινουμε το τηλ και ειμαστε ευγενικες μας κραζετε.δε το δινουμε ειμαστε ξυνες.
ρε αι σιχτιρ.

γτ ανταλλασαν ματιες αφου αυτη δε γουσταρε?ερωτημα 20σελιδων.
γτ υπαρχει κ το απλο κ σκετο φλερτ.
γ αυτο.
κοιταζεσαι λες μια κουβεντα και κυλαει η βραδια χαλαρα.

μετα εμεις σας φταιμε.νομιζετε οτι θελετε και μετα κατηγορειτε τις γκομενες που δε σαας εκατσε.
αιντε...

πι ες:οι γκομενες/οι δε κοιτανε μονο καποιον που γουσταρουν.κοιτανε και καποιον/α/ους γ διαφορους λογους.ισως και τους ακριβως αντιθετους.
:sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δίκιο έχει ο χοντρός. Μαλακία που έστειλες μήνυμα για το αν θα τα ξαναπείτε.
ο χοντρος ο τρομπας την εχει δει βεντετα τελευταια....μαλακια ειπε....τι παει να πει κακως απαντησε....;ο καθενας εχει δικαιωμα στο πεσιμο και φυσικα υποχρεωση στην χυλοπιτα με αξιοπρεπεια.....στο β που λες συμφωνω δεν αφορα το θεμα την ταινια εξαλλου....

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
δεν πειραζει μεγαλε....πανε παρακατω......ή ξαναστειλε μνμ για καφε εσυ να δεις αν θα απαντησει....
Στο επομενο μνμ που θα του στειλει η γκομενα θα είναι αντε γαμησου μαλακα σου εδωσα εγω κανενα τετοιο δικαίωμα?
:2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
επισης η κοπελα παιζει να ειναι τοσο αφελης ωστε να νομιζε οτι πραγματικα ανταλλαξαν τηλ γ την ταινια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom