Είπα να παύσω να είμαι καυσστικός με τις ελλεηνίδες, αλλά το θέμα είναι ότι κάθε φορα που το προσπαθώ, βρίσκεται κάποια στο δρόμο μου να με επιβεβαιώσει, με την κακή έννοια πάντα. Τσικνοπέμπτη χθες που λέτε φίλοι μου και εξόρμηση με έναν κολλητό για τι άλλο?...για μάσα...συναντάμε μια γνωστή μας παρέα σε γνωστό φαγάδικο της όμορφης Θεσσαλονίκης και καθόμαστε. Η παρέα ανάμεικτη (άντρες-γυναίκες) τις οποίες εμείς δεν γνωρίζαμε. Μην τα πολυλογώ κάνω ψηστήρι σε μια κοπέλα. Πιάνοντας την κουβέντα -σοιν τοις άλλοις- την ρωτάω αν είναι ελεύθερη, λέει ναι. Πως το φέρνει η κουβέντα και λέω κάτι για τους "Anonymus" τους οποίους δεν γνώριζε και έτσι αναφέραμε την ταινια "V For Vendetta" την οποία τύγχανε να μην έχει δει. Οπότε της λέω επί τη ευκαιρία να αλλάξουμε τηλέφωνα, άμα είναι να της την δώσω να τη δει. Όλα ωραία και καλά. Γενικά το κλίμα πολύ ωραίο και η κοπέλα φαινόταν να μου ρίχνει ματιές κατά τη διάρκεια της παραμονής στο μαγαζί σε στυλ να με γούσταρει -είμαι και εμφανίσιμο παλικάρι-
. Το επόμενο πρωί βρίσκω μνμ στο κινητό μου: "Καλημέρα! Ευχαριστώ αλλά την ταινία την βρήκα από μια φίλη. Να περνάς όμορφα".
Δηλαδή έχουμε και λέμε:
1) Προτίμησε να πάρει την ταινία από τη φίλη της, αντί να βρεθούμε για έναν καφέ και να προχωρήσει ίσως κάτι ανάμεσά μας.
2) Στο παραπάνω μνμ που έστειλε όταν της απάντησα με νόημα "δλδ δεν θα τα ξαναπούμε;", δεν απάντησε καθόλου.
Και μετά λέτε ότι δεν υπάρχουν πια άντρες και δεν σας την πέφτουν και δεν ξέρω γω τι άλλο κατεβάζει το κεφάλι σας. Και όταν οι συναγωνιστές σας λένε ελλεηνίδες μ'αρέσει που παρεξηγείτε κιόλας.